Ronald Koeman, îngândurat în timpul partidei Alaves - Barcelona / Foto: Getty Images

Ronald Koeman, atacat furibund de un fost jucător: "Nu l-aș aduce la club nici măcar ca angajat la utilități"

articol scris de Digi Sport
03.11.2020, 11:30
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Joaquin (39 de ani), legenda celor de la Betis, a vorbit în termeni foarte duri despre fostul său antrenor de la Valencia, Ronald Koeman. Cei doi se vor întâlni în runda următoare din La Liga, când Barcelona va primi vizita grupării din Sevilla.

Barcelona a ajuns la trei partide consecutive fără victorie în La Liga și ocupă abia poziția a 12-a, după opt etape. În weekend, pe Camp Nou, va veni Betis, formație clasată cinci locuri mai sus în clasament. Va fi o reîntâlnire între Ronald Koeman și Joaquin, fotbalistul care l-a contestat puternic pe tehnicianul batav de-a lungul timpului. Cei doi au lucrat împreună la Valencia, în sezonul 2007/2008, însă nu s-au despărțit în cele mai bune condiții.

Koeman nu a rezistat mult pe banca "liliecilor". Forma slabă din campionat, rezultatele sub așteptări din UEFA Champions League și relația șubredă cu liderii vestiarului au fost motivele pentru care antrenorul olandez a fost îndepărtat de pe Mestalla. Joaquin și-a amintit că a fost folosit foarte puțin în acea perioadă și l-a atacat dur pe actualul tehnician al Barcelonei.

"Nu l-aş aduce pe Koeman la clubul Betis nici măcar ca angajat la utilităţi. Am întors pagina, ne-am spus reciproc ce a fost de spus. Din fericire, nu a durat mult colaborarea cu el și am reușit să salvăm anul terminând cât mai demn posibil, deoarece acel sezon a fost foarte complicat din toate punctele de vedere", a declarat Joaquin, citat de cadenaser.com.

Joaquin, despre perioada în care a fost antrenat de Ronald Koeman la Valencia: "M-am simțit foarte prost, încă mă doare"

Fotbalistul iberic, ajuns la 39 de ani, a dezvăluit că ar vrea să mai joace cel puțin un sezon la Betis, echipa care l-a consacrat. Întrebat dacă va discuta cu Ronald Koeman, înaintea confruntării de pe Camp Nou, atacantul andaluzilor a fost categoric.

"El nu mă va saluta și nici eu nu o voi face. Nu a fost cea mai frumoasă experiență din cariera mea sportivă, nu a fost o experiență plăcută, dar, așa cum spun mereu: trebuie să trăiești cu toate. Nu vreau să vorbesc despre această problemă pentru că sincer încă mă doare. M-am simțit foarte prost", a adăugat Joaquin.

Până la partida cu Betis, catalanii vor da piept cu formația lui Mircea Lucescu, Dinamo Kiev, în UEFA Champions League. Liderul la zi din Ucraina se confruntă cu grave probleme de lot înaintea jocului de pe Camp Nou. Meciul Barcelona - Dinamo Kiev va fi transmis în direct, miercuri, de la ora 22:00, pe Digi Sport 1, Digi 4K și site-ul digisport.ro.

Etichete: ronald koeman , barcelona-betis , joaquin betis , relatie joaquin koeman , acuzatii ronald koeman


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Foto Mesajul controversat publicat de FCSB, după câștigarea titlului

Citeşte şi

Ianis Hagi a primit mingea în fața porții și ce a urmat i-a făcut pe spanioli să exclame: ”Am rămas fără cuvinte”

Ce a spus Jan Oblak, după primul meci la care Horațiu Moldovan a fost pe foaia de joc la Atletico Madrid

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”