Vinicius jr, unul dintre cei mai buni jucători în derby-ul Atletico - Real, 1-3. FOTO - Getty Images

Vinicius jr, ridicat în slăvi de colegi după prestația cu Atletico. Ce-i mai trebuie pentru a ajunge lângă Neymar

10.02.2019, 10:36
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

VIDEO Atletico Madrid - Real Madrid 1-3. Casemiro a fost unul dintre cei mai buni oameni la derby-ul dintre Atletico și Real. Mijlocașul defensiv a deschis scorul cu o foarfecă, în minutul 16, procedeu devenit o obișnuință la Real, iar pe parcursul jocului a avut numai puțin de 11 recuperări. La finalul partidei câștigată de trupa lui Solari cu 3-1, Casemiro a oferit o declarație foarte interesanta la adresa lui Vinicius jr, un alt jucător remarcat în acest meci.

"Sunt foarte fericit, nu doar pentru gol, ci pentru jocul practicat de echipa noastră. Este ceva neobisnuit pentru mine sa marchez, cu toate ca ma gandesc si la asta", a spus Casemiro.

Partida a avut patru momente cheie, toate analizate cu ajutorul VAR. La prima dintre ele, golul egalizator al lui Griezmann a venit în urma unui fault comis de Correa asupra lui Vinicius, acesta fiind singurul moment în care Real a fost dezavantajată. În celelate trei situații, deciziile luate de arbitrajul asistat video au cam dezavantajat echipa gazdă.

"Consider că deciziile VAR au fost foarte bune. Ni s-a spus la începutul sezonului cum vor fi analizate fazele. Cred că VAR-ul ajută", a continuat mijlocașul.

În minutul 40, arbitrul a consultat din nou VAR-ul pentru a acorda o lovitură de pedeapsă pentru Real Madrid, după un fault al lui Gimenez asupra aceluiași Vinicius. Sergio Ramos a transformat impecabil, iar echipa lui Solari a intrat în avantaj la pauză. Pentru tot ceea ce a făcut în acest meci, Casemiro a avut numai cuvinte de laudă la adresa mai tânărului său conațional de doar 18 ani.

"Vinicius joacă la Real, cea mai buna echipă din lume, deci poate juca în orice altă echipă, chiar și la naționala Braziliei. Este nevoie de răbdare cu el, pentru că are doar 18 ani. Cu toate astea, a surprins pe mulți prin comportament, dar mai ales prin evoluția sa. Acum trei luni juca în liga a doua și au fost destui care nu credeau în el. Acum a ajuns important pentru întreaga echipă. Îl apreciem pentru calitățile lui și am început să ne bazăm pe el.

Nu putem să-l comparăm cu Neymar, care a ajuns în varf. Vinicius are calitatea să ajungă și el acolo. Doar liniștea și încrederea îl poate ajuta să ajungă acolo", a conchis Casemiro.

Etichete: real madrid , casemiro , vinicius jr , atletico madrid - real madrid 1-3


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport, un balon cu aer cald și un cinematograf

O companie austriacă vrea să construiască pentru miliardari un superiaht care se poate transforma într-un submarin. Reprezentanții firmei spun că superiahtul va avea mai multe facilități, printre care se numără și un heliport, un balon cu aer cald, o piscină, o sală de gimnastică, o galerie de artă și un cinematograf, transmite CNN.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”O să-i dau bani mulți!”. Anunțul lui Gigi Becali în miez de noapte

Exclusiv Darius Olaru, pus în dificultate de ”reporterul” David Miculescu. ”Secretul” pasei de gol

Oficial A semnat cu PSG până în 2029: ”E un vis pe care îl trăiesc”

Exclusiv ”Patimile” FCSB-ului din acest sezon. Mihai Stoica a dezvăluit care au fost cele mai grele momente

Citeşte şi

Video Magie! Arda Guler a primit mingea și a arătat de ce e supranumit "Messi al Turciei"

Thomas Tuchel, ”băgat în sperieți” de Real Madrid

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”