Adrian Mititelu, patronul echipei U Craiova 1948 / Foto: Captură Digi Sport

Adrian Mititelu, presat de fani să se mute din Craiova: ”Am fost luat de fraier”

articol scris de Digi Sport
05.02.2023, 15:28
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Adrian Mititelu (54 de ani), patronul lui U Craiova 1948, ia în calcul să se mute din orașul în care activează echipa sa.

Adrian Mititelu s-ar putea muta din Craiova: ”Și eu sunt luptător, dar îmi ajunge”

Nemulțumit de cum este tratat de fanii echipei sale, Adrian Mititelu dă de înțeles că sunt șanse destul de mari să se mute la București, unde de altfel se află și copiii săi.

Meciul U Craiova 1948 - ”U” Cluj, scor 5-0 a fost primul joc pe care oltenii finanțați de Adrian Mititelu (54 de ani) l-au disputat cu ”porțile închise”.

Nu stau grozav, dar ne descurcăm. Echipa are bugetul asigurat, dar îl are asigurat pentru că pe copiii mei i-am convins, în continuare, să bage bani în echipă. Cu greutăți i-am convins, dar deocamdată nu avem probleme anul ăsta. Suntem Ok.

(Adrian Mititelu Jr. ar renunța la echipă?) Da. Și Adiță, și fata mea, și toți îmi reproșează, nu neapărat că se cheltuie banii, ci faptul că s-a ajuns la jigniri și la aceste umilințe. Îmi zic ‘domne, chiar nu îți ajunge? Până unde vrei să mergi?

Amândoi copii ai mei au plecat din Craiova din cauza asta, vă dau cuvântul. S-au mutat în București. Fiica mea s-a mutat cu familia ei din Craiova, din cauza asta. Lui Adiță i-a plăcut în București, dar din ce în ce mai rar vine acasă. Mai rămâne să mă mut în București și gata.

Și eu sunt luptător, dar îmi ajunge. Am fost luat de fraier. Au zis ‘lasă că ține cu Mititelu. Îi luăm banii, îl înjurăm. Îl mai lăsăm o etapă, două, iar îl înjurăm, că el e prost ține’.

N-am zis că renunț, dar sunt variante. Orice ar fi echipa rămâne, sunt variante. Dar poate că și eu mă mut din acest oraș. De ce să mai trăiesc în acest oraș? Să văd cum mă înjură pe stradă. Sau îmi dă cu vreo cărămidă în geam la mașină. Să-mi fie teamă să mai merg pe stradă? Pentru că sunt fel și fel de oameni”, a spus Adrian Mititelu, potrivit Fanatik.

După incidentele de la meciul din runda trecută cu Sepsi, conducerea lui ”U” Craiova a decis ca meciurile de pe teren propriu să le dispute fără susținerea fanilor în tribune.

Ce a apărut la meciul cu ”U” Cluj în zona în care era destinată Peluzei Sud

Așa cum formația olteană a comunicat înaintea partidei, că meciul nu va avea spectatori, așa s-a și întâmplat.

În lipsa fanilor, cei de la U Craiova 1948 nu au vrut să lase tribunele goale, iar meciul să se dispute într-un cadru sobru.

Oltenii au preluat modelul fostei campioane Astra Giurgiu, iar la meciul cu ”U” Cluj au afișat mai multe imagini imprimate în zona care era destinată suporterilor.

În locul în care ar fi asistat în mod normal Peluza Sud, cei de la U Craiova 1948 au afișat imagini reprezentative cu echipa finanțată de Adrian Mititelu.

Craiova, un strigăt, o lacrimă, un surâs de fericire”, a fost mesajul apărut alături de bannerele afișate de U Craiova 1948 la meciul cu ”U” Cluj.

VIDEO în care se pot vedea bannerele afișate de U Craiova 1948 la meciul cu ”U” Cluj

Etichete: adrian mititelu , adrian mititelu u craiova 1948


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Nemaiîntâlnit în SuperLigă: 1.000.000 € dacă merge cu FCSB în Champions League! Anunțul lui Gigi Becali

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv George Copos îl propune pe Mircea Lucescu la Rapid. ”E unic! L-aș aduce cu ochii închiși”

”Marea împăcare”. Paul Iacob s-a ținut de promisiune, după ce a fost la un pas de bătaie cu un suporter

Oficial Se încheie o eră! Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund, după 12 ani

Exclusiv ”A fost scandal, s-au luat la bătaie”. De ce i-a aruncat Iacob ghetele la gunoi lui Rrahmani

Citeşte şi

Fostul mare atacant din echipa lui Adrian Mititelu nu înțelege de ce FCU Craiova e la ”subsol”: ”Nu pot să-mi explic!”

Video Adrian Mititelu junior a intrat în vestiar după FCU Craiova - ”U” Cluj

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Mihai Mărgineanu a rămas șocat de ce a văzut în Vama Veche: "Bă, voi știți ce mai fac copiii voștri?" citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale