Adrian Mititelu junior / Foto: Sport Pictures

Adrian Mititelu Jr.: ”Acesta este omul care nenorocește fotbalul românesc. Îmi povestea cum îl va 'executa' pe Gigi Becali”

articol scris de Digi Sport
02.06.2023, 10:02
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

U Craiova 1948 a fost învinsă de CFR Cluj în barajul pentru Conference League, 0-1 după prelungiri, iar la finalul meciului reprezentanții clubului au acuzat arbitrajul lui Istvan Kovacs (38 de ani).

După discursurile dure avute de jucători și de Adrian Mititelu la adresa arbitrului, a venit rândul fiului patronului clubului să aibă o reacție. Pe contul de Facebook, Adrian Mititelu Junior a lansat acuzații grave la adresa lui Gabriel Bodescu, secretarul general al Federației Române de Fotbal, căruia i-a cerut demisia.

Adrian Mititelu Junior, mesaj dur pe Facebook

Acesta este secretarul general al Federației Române de Fotbal, omul care nenorocește fotbalul româanesc prin controlarea și manipularea arbitrajului romanesc.
O sa depun plângere penală la DNA împotriva acestui om, care acum un an de zile a trimis un președinte de club de Liga a III-a, care se ocupa de treburile lui murdare din județul Dolj, la sediul clubului FCU din Craiova.

Respectivul președinte de club mi-a propus să îl angajez la club pentru a asigura relația bună cu Gabriel Bodescu în privința arbitrajului și a anumitor decizii ale Federației, la cererea lui Bodescu.

De asemenea, după meciul din turul campionatului FCU - SEPSI, când Sidibe a marcat gol făcând un henț evident cu ambele mâini, validat incredibil de VAR, același Bodescu mi-a transmis printr-un prieten comun că golul a fost validat la intervenția lui și insista să îl angajez pe respectivul președinte de club de Liga a III-a ca să beneficiez în continuare de arbitraje favorabile.

Odată cu refuzul acestei propuneri și cu faptul că nu am acceptat pierderea la masa verde a meciului cu Sepsi, acest om ne executa cu prima ocazie! Tot Gabriel Bodescu îmi transmitea constant să îl demit pe Marcel Pușcaș din funcția de președinte al clubului deoarece critica mereu conducerea Federației .

Același Gabriel Bodescu la întalnirea membrilor afiliați din vara trecută, ce a avut loc la hotelul Phoenicia din București, îmi povestea de față cu alt prieten ce va fi martor în dosar, cum îl va 'executa' pe Gigi Becali și implicit echipa FCSB deoarece îl critica constant pe Răzvan Burleanu și pentru faptul că a votat la alegeri cu Ionuț Lupescu.

Am mult mai multe detalii uluitoare despre acest intrus al Federației Române de Fotbal, detalii probate, pe care o să le fac publice după ce voi depune plângerea la DNA.
Îi cer public demisia din orice funcție in cadrul Federației Române de Fotbal lui Gabriel Bodescu!”, a scris Adrian Mititelu Junior, pe Facebook.

 

Etichete: gabriel bodescu , adrian mititelu junior


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Gigi Becali, reacție categorică în cazul lui Mititelu Jr.: ”Am zis: ‘Băi, tată, uite care e treaba, ia ciomagul înapoi”

Mesaj emoționant pentru Adrian Mititelu junior, după ce a fost internat în spital: ”Ești în inima mea!”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă