Adrian Mititelu jr. / Foto: Sport Pictures

Video Exclusiv Adrian Mititelu Jr, apărat după suspendarea primită pentru incidentele de la meciul cu Rapid: ”Nu cred că a aruncat el!”

articol scris de Digi Sport
02.11.2021, 21:11
  • EHF European League: Skjern - Dinamo, marți, 19:45, DGS 2

  • Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

Duelul dintre Rapid și U Craiova 1948 s-a încheiat la egalitate, scor 0-0, însă partida a fost extrem de spectaculoasă și nu au lipsit nici incidentele din tribune, deși acolo se aflau doar oficiali ai celor două formații.

În minutul 73, când Ljuban Crepulja se pregătea să execute o lovitură liberă din propria jumătate, înspre fotbaliștii Rapidului a fost aruncată din tribună, de către un oficial al lui U Craiova 1948, o sticlă cu apă.

Adrian Mititelu Jr, apărat după suspendarea primită pentru incidentele de la meciul cu Rapid: ”Nu cred că a aruncat el!”

Săpunaru a răbufnit și s-a stârnit un adevărat război verbal între cele două tabere.

Din informațiile Digi Sport, Adrian Mititelu Jr.patronul clubului din Bănie a ajuns în zona în care a izbucnit incidentul pentru a aplana conflictul, moment în care a fost legitimat de Jandarmerie și, ulterior, suspendat și amendat.

Adrian Porumboiu, fostul mare arbitru FIFA, este de părere că Săpunaru ar fi trebuit să vadă cartonașul roșu pentru ieșirea sa nervoasă la adresa oficialilor celor de la U Craiova 1948. De asemenea, Porumboiu consideră că Adrian Mititelu Jr. nu ar fi trebuit să fie suspendat un an.

Dacă a înjurat pe cineva din tribună, e clar că trebuia să ia roșu. Nu ai tu treabă cu spectatorul. Nu înțeleg de ce să îl suspenzi pe președintele de la Craiova pentru că era în tribună, să îi dai un an de zile. Nu cred că a aruncat el. Nu am văzut fazele.

Dacă e fairplay, trebuie să fie de la cap la coadă. Nici de partea cealaltă nu e ok să arunci cu sticla. E o greșeală. Cel care a făcut treaba asta trebuie prins și să primească interdicție pe viață pe stadion”, a declarat Adrian Porumboiu la emisiunea Digi Sport Special.

Oficialul lui U Craiova 1948 care a aruncat cu sticla înspre Cristi Săpunaru și-a aflat pedeapsa

Jandarmeria Craiova s-a sesizat după incidentele de la Mioveni, orașul în care s-a disputat partida, și a anunțat că a dictat persoana care a aruncat cu sticla din tribune a fost identificată, amendată și suspendată timp de un an de pe stadioane.

Cu privire la incidentele care au avut loc la meciul de fotbal dintre echipele FC Rapid București și FC U Craiova 1948, facem precizarea că a fost aplicată o sancțiune contravențională și s-a stabilit măsura complementară de interzicere a accesului la competițiile sportive, pe o perioadă de un an.

Sancțiunea contravențională a fost aplicată unui oficial al clubului FC U Craiova 1948, conform art. 20, lit. i, din Legea nr. 4 /2008 privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și jocurilor sportive.

În continuare, se fac verificări pentru identificarea tuturor celor care au încălcat normele legale în vigoare.

Reamintim că, persoanelor care săvârșesc astfel de fapte li se poate aplica, pe lângă amendă și sancțiunea complementară de interzicere a accesului la competițiile și jocurile sportive de genul celor la care aceștia au săvârșit fapte antisociale, potrivit Legii nr. 4/2008 privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive”, a transmis Jandarmeria.

Etichete: liga 1 , rapid , porumboiu , sapunaru , u craiova 1948 , adrian mititelu jr


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Dan Petrescu, șase ani la CFR Cluj! Anunțul lui Ioan Varga

Cum a reacționat Paul Iacob, după ce a vrut să sară la bătaie cu un suporter. ”Vreau să mă văd cu el”

S-a rupt lanțul de iubire. Suporterii Rapidului au răbufnit după al 6-lea eșec din play-off. Ce au scandat

Citeşte şi

Video Rapid - Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungiri! Giuleștenii, fără victorie în play-off

Galeria Rapidului nu mai are răbdare cu Bogdan Lobonț: ”E jale! E o pălărie mult prea mare”

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”