Rică Răducanu, în studioul Digi Sport / Foto: Captură Digi Sport

”Aleargă ca bezmeticii!”. Rică Răducanu i-a făcut praf pe jucătorii Rapidului după înfrângerea cu Voluntari: ”Varză!”

articol scris de Digi Sport
10.12.2023, 14:53
  • Futsal: CFR Timișoara - United Galați, marți, 17:00, DGS 3

  • Media: Digi Sport Special, marți, 21:30, DGS 1

Rapid a fost învinsă pe teren propriu de FC Voluntari, scor 1-2, în etapa cu numărul 19 a SuperLigii.

Chiar dacă Rapid era hotărâtă să facă un meci mare pentru a-și lua revanșa în fața fanilor după ce a ratat obiectivul principal al sezonului, Cupa României, băieții lui Cristiano Bergodi nu au făcut deloc o partidă bună, iar acest lucru a fost remarcat din plin de Rică Răducanu.

Rică Răducanu a spus că fotbaliștii Rapidului joacă de parcă nu se cunosc între ei

Fostul mare portar român, Rică Răducanu este una dintre legendele clubului, pentru care a jucat timp de 10 ani, între 1965 și 1975.

Rică Răducanu a urmărit îndeaproape meciurile Rapidului, iar partida cu Voluntari nu a făcut excepție. Acesta a avut declarații ironice după ultimul meci din SuperLiga României și nu s-a ferit de de cuvinte după o nouă înfrângere a echipei sale de suflet. Doar Papeau, autorul golului, a scăpat de criticile lui Rică Răducanu.

”M-am uitat, dar ce, ăsta a fost meci?! Asta e valoarea, adică lipsa de valoare. Papeau, care la început nu-mi prea plăcea, acum a fost cel mai bun, s-a zbătut, a încercat de toate. Dar cu cine, cu înaintașii ăia?! Păi, ăia nu jucau nici pe vremea mea la Rapid, că noi aveam atacanți buni.

Dacă aveau valoare jucau prin altă parte. Dar e foamea mare, au venit aici. Aleargă ca bezmeticii, nu au nicio ocazie, jucătorii zici că nici nu se cunosc între ei, parcă abia s-au întâlnit.

Toată banda dreaptă a fost varză, la fel și pe stânga. N-am văzut și eu o învăluire, o centrare. Dar la cine să centrezi, că nu e nimeni acolo! Asta e, nu ai material, tată! Ce să facă și Bergodi? Eu zic că n-ar trebui să fie demis.

Oricum, și ceilalți sunt jos, se tot încurcă, ăsta e nivelul în general. Dar uite, tot suntem sus, și după atâtea meciuri proaste. Ăsta e norocul nostru. Nu știu cât o să ne țină", a afirmat Rică Răducanu pentru GSP.ro.

VIDEO cu rezumatul meciului Rapid - Voluntari

Victor Angelescu și Daniel Niculae i-au încurajat pe fotbaliștii Rapidului

Giuleștenii au ajuns la patru meciuri consecutive fără victorie în campionat, iar tensiunea a crescut în rândul suporterilor. Elevii lui Cristiano Bergodi au fost huiduiți, iar cei din conducerea clubului au decis să le ofere sprijin. 

La conferința de presă de după meci, antrenorul Rapidului a dezvăluit că Victor Angelescu, unul dintre cei doi acționari de la echipă, alături de președintele Daniel Niculae, au mers în vestiar pentru a oferi un mesaj de încurajare. 

"Au fost două vorbe. Ne-au încurajat, au vorbit cu băieții în vestiar. Eu nu am discutat. Nu e ușor, e o dezamăgire pentru toți. Dar avem șanse să revenim. Se poate spune că e o mică criză, dar sunt încrezător că putem reveni", a declarat Bergodi. 

Etichete: rapid , superliga , rica raducanu , voluntari


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Măcelarul din Teheran a murit! Drag popor al Iranului, bucură-te!". Cine sunt iranienii fericiți că Raisi a murit

În timp ce regimul islamic încearcă să se replieze pe repede înainte după moartea președintelui Raisi, mulți iranieni se bucură de dispariția unuia dintre cei mai duri reprezentanți ai represiunii. De numele fostului președinte supranumit "Măcelarul din Teheran" se leagă epurările masive, de zeci de mii de morți, din 1979 până acum, dar și faptul că el a implicat Iranul pentru prima dată într-un război direct cu Israelul.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Gigi Becali n-a stat prea mult pe gânduri, după ce Răzvan Lucescu a luat titlul cu PAOK

Fanii lui Tottenham, după ce l-au văzut din nou titular pe Radu Drăgușin: ”Nemernicul a avut la dispoziție jumătate de sezon”

6.000.000€ pentru Dennis Man!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Începe ”revoluția”! Primele transferuri pregătite de Neil Lennon la Rapid

Exclusiv Răzvan Lucescu a așteptat 24 de ore, apoi a trecut la acuzații grave: "A făcut tot ce a putut să nu câștigăm!"

Ofertă ”de pe altă planetă”: 20.000.000 € la semnătură și 30 de milioane pe an

Patronul lui PAOK a rupt tăcerea! Ce mesaj i-a transmis lui Răzvan Lucescu

Citeşte şi

Notele de la Dinamo - Csikszereda 2-0: cine a fost ”omul-meciului”, dar și cel mai slab fotbalist în turul barajului

Zeljko Kopic, anunț clar despre viitorul său la Dinamo după 2-0 cu Csikszereda

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWJennifer Lopez și Ben Affleck, zâmbete largi în fața paparazzilor, tensionați în rest. Detaliul care i-a "scăpat" actorului, după zvonurile divorțului

Vedeta lui CSA Steaua regretă transferul la FCSB: „Am cedat presiunii lui Gigi Becali!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Imagini cu noul antrenor al Rapidului beat mort: ”Poate îi cam place șprițul...” VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Semnul de circulație care pune în dilemă șoferii români. Ce reprezintă indicatorul rutier de fapt citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Reacția unei pisici când o șopârlă își desprinde coada pentru a scăpa din ghearele ei: „Nu știe ce s-a întâmplat”