Alexandru Chipciu, alături de Vlad Chiricheș, la meciul FCSB - Voluntari / Foto: captură Digi Sport

Foto Alexandru Chipciu, spectator de lux la meciul FCSB-ului. Alături de cine a stat căpitanul lui U Cluj

articol scris de Digi Sport
23.10.2023, 12:19
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

FCSB a obținut doar un punct din confruntarea cu FC Voluntari, din runda cu numărul 13 a SuperLigii. Meciul de pe Arena Națională s-a încheiat cu scorul de 0-0.

Alexandru Chipciu, în tribune la FCSB - FC Voluntari

În urma acestei remize, FCSB rămâne pe prima poziție în clasamentul Ligii 1, indiferent de rezultatul meciului CFR Cluj - Oțelul Galați, care va putea fi urmărit de la ora 21:00, în direct pe Digi Sport 1, dar și pe site-ul digisport.ro și în aplicația Digi Sport. În acest moment, bucureștenii au 4 puncte avans față de gruparea din Gruia, ocupanta locului doi.

În tribunele Arenei Naționale, la jocul FCSB - Voluntari, a fost prezent și Alexandru Chipciu, fostul jucător al grupării roș-albastre. Actualul căpitan al lui U Cluj a urmărit partida alături de Vlad Chiricheș și de soțiile lor.

Galerie Foto

De curând, Chipciu a fost ovaționat de suporterii FCSB-ului, în timpul meciului cu ”Șepcile Roșii”. Reacția fanilor a venit ca urmare a declarațiilor ”contondente” ale fotbalistului la adresa celor de la CSA Steaua.

Relația dintre Chipciu, Chiricheș și Pintilii este una foarte apropiată. Au rămas prieteni din perioada în care au îmbrăcat împreună tricoul roș-albastru. De altfel, Chipciu și Pintilii sunt și colegi la Școala de Antrenori din Republica Moldova.

VIDEO Rezumat FCSB - FC Voluntari 0-0

Alexandru Chipciu a spus de ce a refuzat un transfer la FCSB în vara acestui an: "Am fost tentat să mă duc"

Așteptat la FCSB de către MM Stoica, Alexandru Chipciu s-a răzgândit pe ultima sută de metri și a acceptat să continue la Cluj. La câteva săptămâni de la această decizie, fotbalistul a recunoscut că a fost tentat să revină la clubul patronat de Gigi Becali, însă a preferat în cele din urmă să nu facă acest pas, după anumite discuții cu familia.

"Nu prea mi-a plăcut să negociez și atunci când am venit de la CFR, ce era de negociat așa? Dacă era salariu de milioane, te gândeai să mai negociezi, dar la nivelul ăsta nu poți să negociezi foarte mult sau așa mi s-a părut mie.

Într-adevăr, am semnat acum pe doi ani, cu clauza dacă rămânem în prima ligă anul acesta. Mă bucur că am rămas aici. Într-o seară am fost puțin plecat în altă parte, apoi m-am schimbat și am luat decizia de a rămâne aici.

(n.r. despre interesul FCSB-ului) Da, nu aș vrea să vorbesc acum pe tema asta, că mamă, nu știu cine mă voia, dar clar era o persoană de acolo care m-a plăcut, m-a ajutat de-a lungul timpului și cu care am avut o relație bună, îi sunt recunoscător pentru asta mereu.

Cred că a fost o dorință de ale lui de a mă aduce, eu am fost clar tentat să mă duc, apoi, eu știu, când te trezești, pui în balanță lucrurile, fete, școli și așa mai departe, faptul că m-am simțit foarte bine aici, suporterii, am crezut că e mai bine să rămân aici", a spus Alexandru Chipciu, potrivit Sport.ro.

  • Alex Chipciu a jucat la FCSB din ianuarie 2012 până în iunie 2016, când a fost vândut la Anderlecht pentru 3 milioane de euro.
  • Trei titluri de campion a obținut Alex Chipciu la FCSB.

Etichete: vlad chiriches , alexandru chipciu , chipciu fcsb , fcsb voluntari


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Ofertă de 1.3 milioane de euro pentru Louis Munteanu! Ce urmează pentru atacant

45.000.000€ pentru "Messi al Turciei"! Real Madrid s-a decis pe loc

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Gică Hagi l-a văzut pe Ianis în meciul cu Real Madrid și nu s-a ferit de cuvinte

Video Exclusiv Florin Prunea a auzit ce s-a spus despre Dinamo în direct la TV și a intervenit: ”N-o să uite nici peste 20 de ani”

Exclusiv Ilie Dumitrescu, ”vrăjit” de fotbalistul crescut de Lille care ”strălucește” în România: ”Îmi place foarte mult”

Sportiva cu o avere de 3 miliarde de dolari, în fața Gabrielei Ruse în semifinale la Paris

Citeşte şi

Chipciu și Nistor, OUT? Sabău ar fi anunțat conducerea lui U Cluj

Secretul revenirii lui Vlad Chiricheș. ”Am nişte puteri supranaturale”. Ce spune de EURO 2024

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Accident aviatic în România. Avion prăbușit la Buzău, care ar fi fost cauza citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”