Florinel Coman, fotbalistul FCSB-ului / Foto: Captură Digi Sport

Petrea a vorbit despre posibilitatea cedării lui Florinel Coman la Farul: ”Am văzut și eu!”

articol scris de Digi Sport
16.04.2022, 11:21
  • Media: Liga Digisport, joi, 15:30, DGS 1

  • Media: Fotbal Club, joi, 19:30, DGS 1

Ciprian Marica, acționar la Farul Constanța, a recunoscut că s-a adus în discuție posibilitatea ca Florinel Coman să fie readus la club (chiar dacă pe atunci echipa se numea Viitorul), însă condițiile în care s-ar fi făcut trecerea nu ar fi fost pe placul lui Gheorghe Hagi.

Florinel Coman trece printr-o lipsă acută de încredere în propriile forțe. Evoluțiile sale nu sunt deloc convingătoare la FCSB, iar criticile au început să apară la adresa sa, mai ales din partea patronului Gigi Becali.

Anton Petrea, despre cedarea lui Florinel Coman: ”Nu am discutat!”

Omul care l-a ”șlefuit” ani de zile la Viitorul, Gică Hagi, s-a gândit să-i întindă o mână de ajutor, pentru a-i reda forma sportivă pe care o avea înainte de accidentare, însă trecerea s-ar fi realizat doar sub formă de împrumut, fără posibilitatea unui transfer definitiv.

Cu toate acestea, antrenorul celor de la FCSB, Anton Petrea, a declarat că a auzit declarațiile lui Ciprian Marica, dar nu cunoaște niciun amănunt cu privire la o astfel de tranzacție.

Am văzut și eu ceva, dar nu am discutat despre un eventual împrumut sau ceva de genul”, a declarat Anton Petrea, la conferința de presă premergătoare partidei cu CFR Cluj.

Ciprian Marica: ”Să nu fim naivi!”

Fostul atacant al echipei naționale a explicat că nu se poate realiza un asemenea împrumut, deoarece Gheorghe Hagi nu are de gând să ”transforme” jucătorii altor echipe, iar apoi să fie învins chiar de aceștia. Dacă ar fi existat posibilitatea unui transfer definitiv, atunci datele problemei s-ar fi schimbat.

Florinel Coman a ajuns la FCSB în vara anului 2017, de la Viitorul, iar Gigi Becali a plătit în schimbul său 3 milioane de euro. În trecut, a refuzat o ofertă de 7 milioane de euro în schimbul său, de la un club din MLS, iar acum ar putea regreta amarnic.

”La ultima ședință de la club, nu se punea în discuție așa ceva. Condițiile nu ar fi fost cele pe care noi ne le dorim. Era vorba de un împrumut, se discuta teoretic. Nimeni nu ar fi fost de acord cu așa ceva.

Nu vrem ca un jucător să joace la noi pentru alte echipe, adică să fie proprietatea altcuiva. Spun sincer, nu s-a discutat mai mult de 5 secunde. A adus cineva în discuție această ipoteză, iar lumea a zis: ’Dacă poate intra în calcul un transfer, poate discutăm’. Să nu fim naivi, Hagi nu vrea să transforme un jucător pentru alt club”, a spus Marica, la Pro Arena.

Etichete: gica hagi , gheorghe hagi , ciprian marica , florinel coman , anton petrea


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cei trei bărbați care transformă India într-o superputere economică. Țara va devansa Germania și Japonia până în 2027

Un oraș liniștit de coastă din statul indian Gujarat a atras mai multă atenție în luna martie decât Davos și Coachella. Miliardari și vedete din toată lumea au zburat la Jamnagar, depășind capacitatea micuțului aeroport cu avioanele lor private și zborurile charter. Cu toții au venit să petreacă împreună cu cel mai bogat om din Asia, Mukesh Ambani, unul dintre cei trei bărbați care joacă un rol fundamental în procesul de transformare a Indiei într-o superputere economică, potrivit CNN.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

”Cea mai frumoasă femeie din lume”, gata să spună totul despre Ilie Năstase: ”Nu mai pot să trăiesc în minciună. E dureros”

Video Scandal uriaș după Real Madrid - Bayern: nemții au egalat în minutul 90+13, dar degeaba! Eroare gravă de arbitraj

Al-Khelaifi a răbufnit după eliminarea PSG-ului din semifinalele UEFA Champions League!

Qatarul trece la fapte după eșecul din Champions League: transfer de 100.000.000€ la PSG!

Foto De nicăieri! S-a retras la 32 de ani și a luat pe neașteptate întreaga lume a tenisului

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

FCSB, aproape de marea lovitură în mercato! Gigi Becali a făcut anunțul

Video Titularul lui Real Madrid care a sărbătorit din mașină, alături de fani, calificarea în finala Champions League

Medicul FCSB-ului a vorbit în premieră: ”O accidentare gravă, pe care n-am mai văzut-o. Ne-a picat lumea”

”Se face astăzi transferul lui Florinel Coman?” Gigi Becali, detalii despre afacerea de cinci milioane de euro

Citeşte şi

Elias Charalambous a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită

Ce concluzie a tras Gică Hagi, după 1-4 cu Sepsi: ”Gol pe centru ca la copii”. Precizarea făcută de ”Rege”

PEROZCine este femeia misterioasă de la MET Gala 2024. Oamenii au fost impresionați complet: „Asta este cea mai frumoasă rochie!”

FILM NOWUna dintre marile dorințe ale Sandrei Bullock are legătură cu Keanu Reeves: Vreau să fac asta înainte de a muri, înainte de a părăsi această planetă

Gigi Becali, dezvăluire tare: a băgat 500.000 de euro în campania finei sale! „Nu am nevoie de DNA, o fac publică” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Înjurături de nedescris la Roma: campioana de Grand Slam care i-a făcut zob pe italieni VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Copilul care și-a falsificat certificatul de naștere din dragoste pentru Steaua. Cum a ajuns Abăluță să joace în Ghencea citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Beyonce, în cei mai scurți blugi și o ținută în culorile drapelului SUA. A pozat într-un hangar și a arătat cât e de sigură pe ea

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Beyonce, în cei mai scurți blugi și o ținută în culorile drapelului SUA. A pozat într-un hangar și a arătat cât e de sigură pe ea

Digi World

Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”