Sepsi a remizat cu FCSB, 0-0, în etapa a doua din Liga 1

Antrenorul lui Sepsi, spumos după 0-0 cu FCSB: "Suntem la fel ca Dinamo, nu am marcat, numai că nu am luat gol"

22.07.2019, 23:41
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

VIDEO Sepsi - FCSB 0-0 | Sepsi a început noul sezon din Liga 1 cu două rezultate identice, 0-0 cu Voluntari și cu FCSB, iar antrenorul echipei din Sfântu Gheorghe este în culmea fericirii. Csaba Laszlo a și făcut o comparație amuzantă cu Dinamo.

"Cred că echipa a jucat ce trebuia, cu un adversar care este mai tare și vine să câștige. Tactica a noastră a fost să stăm și să așteptăm și, dacă aveam posibilitatea, să mergem pe contraatac. Numai că ne-a lipsit golul.

Mai întâi trebuie să revăd faza (n.r.: cu presupusul penalty), de aceea nu vreau să spun nimic acum. Dacă nu a dat, nu a dat. Acum trebuie să vorbim despre faptul că am jucat așa cum trebuie când avem un adversar mai bun, iar noi suntem o echipă mică.

Eu cred că nimeni nu a vorbit că trebuie să jucăm pentru playoff. Dacă mergem acolo, suntem fericiți. Dacă nu, noi suntem o echipă așa cum trebuie, suporterii au plecat de la stadion cu zâmbetul pe buze și asta e mai important și nu să vorbim de play-off.

Am jucat două meciuri și e mai important că nu am luat gol. Nici nu am marcat, dar dacă spune cineva și am auzit că cineva a spus că Sepsi, alături de Dinamo, este o echipă care nu a marcat, dar uite că Sepsi nu a luat gol", a spus Csaba Laszlo.

Sepsi nu a marcat gol în primele două etape, la fel ca Dinamo, numai că dinamoviștii au primit șapte: cinci de la Viitorul și două de la Craiova.

Sepsi - FCSB 0-0 | Csaba Laszlo crede că FCSB e cea mai puternică echipă din România

În plus, antrenorul și-a lăudat jucătorii după remiza cu FCSB.

"Meciul nu a fost așa de usor și, dacă joci acasa cu un adversar ca FCSB, care e poate cea mai tare echipă, atunci ești bucuros dacă iei un punct. Eu le doresc succes în cupele europene, iar noi mergem în deplasare și mai trebuie să facem un rezultat ca și ăsta, la ei.

Dacă nu luăm gol, e bine. Motivația, dacă joci cu un adversar ca ăsta, nu trebuie să motivez jucătorii și asta îmi face plăcere, că nu mai trebuie să mă duc să vorbesc cu ei. Și am luat maxim. Sunt supărat puțin că nu am marcat un gol. Dacă dai gol, atunci cred că adversarul trebuia să se deschidă mai mult și puteai să profiți", a încheiat Csaba Laszlo.

În etapa viitoare, Sepsi va juca în deplasare, cu Gaz Metan Mediaș, iar FCSB va întâlni Botoșani pe teren propriu.

VIDEO cu rezumatul meciului Sepsi - FCSB:

Etichete: dinamo craiova , csaba laszlo , sepsi - fcsb , antrenor sepsi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea nord-irlandeză Bushmills, în primele ore ale dimineţii de duminică. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit ţintuit de un gard, cu un cui în fiecare mână, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

Real Madrid a pierdut locul 1! Liverpool, noua favorită la transferul așteptat pe Bernabeu

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Universitatea Craiova - FCSB 2-0, ACUM, DGS 1. Darius Olaru a ratat un penalty!

Video Darius Olaru, criză de nervi în Universitatea Craiova - FCSB: ”Băi, prostule!”

Foto E gata, FCSB l-a ratat! Camerele l-au surprins chiar înainte să plece la noua echipă

Video Și-a bătut joc de ocazie! Cum a decis să încheie Tavi Popescu faza care o putea readuce în meci pe FCSB

Citeşte şi

Marius Ștefănescu a auzit de suma de 10.000.000€ și a reacționat: ”Dau eu un euro, ca să plec”

Vești proaste despre Florinel Coman, după ce a ieșit accidentat în minutul 19 al meciului Sepsi - FCSB

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”