Suporterii Rapidului / Foto: Sport Pictures

Exclusiv Anunțul făcut de liderul galeriei lui Rapid înaintea derby-ului cu FCSB, după ce fanii i-au cerut demisia lui Adrian Mutu

articol scris de Digi Sport
19.04.2023, 18:49
  • Superliga: Dinamo - UTA Arad, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: FC Voluntari - U Cluj, duminică, 21:30, DGS 2

Suporterii giuleșteni au răbufnit și i-au cerut demisia lui Adrian Mutu (44 de ani), după ce Rapid a pierdut meciul cu Universitatea Craiova, scor 1-3, din etapa a patra din play-off-ul SuperLigii României.

Pe giuleșteni îi așteaptă un derby cu FCSB, programat duminică, 23 aprilie, iar Gheorghe Răducanu, liderul galeriei lui Rapid, a avut un mesaj important.

Gheorghe Răducanu: ”Publicul va încuraja echipa din minutul 1 până în minutul 90 la meciul cu FCSB!”

Gheorghe Răducanu, liderul galeriei lui Rapid, a intervenit în cadrul emisiunii Digi Sport Special și a explicat de ce suporterii au răbufnit la adresa lui Adrian Mutu după meciul cu Universitatea Craiova.

Liderul fanilor giuleșteni a explicat că a fost un semnal de alarmă după rezultatele slabe obținute de Rapid și a transmis că își dorește să poarte o discuție cu conducerea clubului, în care șefii de la Rapid să justifice transferurile eșuate.

Totodată, Răducanu a declarat că, în ciuda evenimentelor petrecute după meciul cu Universitatea Craiova,  Rapid va avea parte de sprijinul fanilor la derby-ul cu FCSB.

Aș vrea să fac anumite precizări. Vreau să se știe că aici e Giuleștiul, noi avem o identitate, o istorie. Suporterii și-au făcut datoria cu vârf și îndesat. Clubul e în viață mai mult datorită nouă decât oricui altcuiva. Pancone (n.red. Daniel Pancu) este în studio și vreau să confirme că atunci când mai avea șanse la promovare a fost contestat. Eu am o relație specială cu el. Știam care e situația, ăsta e Giuleștiul. Când nu sunt rezultate, ești contestat. Mai mult decât atât, Mutu trebuia să își asume când a venit. Sunt șase etape fără victorie, nu putem să ne transformăm într-un public de aplaudaci. Nu trebuie să transformăm publicul în cel de la Voluntari, care vin cu trei trompete și patru tobe.

Nu vreau să intru în detalii tehnice, e problema antrenorului, dar sunt momente când galeria trebuie să trezească la viață echipa. A fost un semnal de alarmă. Publicul va încuraja echipa din minutul 1 până în minutul 90 cu mare ardoare la meciul cu FCSB.

Eu aș prefera să avem o discuție cu conducătorii. Cu jucătorii am mai avut discuții, dar, din păcate, ei nu prea înțeleg foarte bine ce înseamnă spiritul Rapidului. S-au făcut niște transferuri eșuate, cineva ar trebui să își asume aceste transferuri. Dacă nu dai randament într-o societate, ești tras la răspundere. Cine își asumă transferurile respective?

Când s-a luat decizia cu Mutu, multă lume spunea că Mutu a ajuns la Rapid prin intermediul meu și al nașului meu (n.red. Nicu Gheară), dar nașul meu nu mai vorbește de mult timp cu Adi Mutu. Nu se implică, nu s-a implicat niciodată.  

Mutu a fost numit de conducătorii Rapidului, cu toate că eu poate mi-l doream pe Pancu sau pe Șumi, că erau rapidiști de-ai noștri. Nu putem să spunem că îl vrem afară pe Mutu, am tras doar un semnal de alarmă”, a spus Gheorghe Răducanu la emisiunea Digi Sport Special.

Victor Angelescu a anunțat că Adi Mutu rămâne la Rapid

Victor Angelescu, unul dintre acționarii clubului Rapid, a anunțat, în cadrul emisiunii Liga Digi Sport, că nu există nicio șansă ca Adrian Mutu să fie înlocuit la finalul acestui sezon.

Legat de Adi Mutu, avem un președinte care decide în mare parte cine e antrenorul. Îi acordăm tot creditul lui Adi, indiferent ce se va întâmpla în ultimele etape din play-off. Sperăm să ne revenim și să facem cât mai multe puncte.

Cred că mai avem șanse să prindem cupele europene. Pe locul 4, dacă va câștiga CFR Cupa.

Am plătit 1,5 milioane de euro pe transferuri, cred că suntem al doilea club în privința sumei cheltuite. Deja am pornit campania de transferuri, suntem în discuții cu niște jucători", a spus Victor Angelescu, la emisiunea Liga Digi Sport.

Etichete: rapid , suporteri , adrian mutu , galerie , demisie , gheorghe raducanu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cele mai ciudate ținute care au șocat publicul la controversatul Eurovision 2024

Costumele de la Eurovision 2024 au atras atenția la fel de mult ca piesele interpretate de cântăreți.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii l-au descoperit pe ”românul care e atât de bogat încât a uitat că are una dintre cele mai tari mașini din istorie”

Gigi Becali, nervos când a văzut ce s-a întâmplat la Arena Națională: ”La revedere! Au făcut ce au vrut”

FCSB a primit o lovitură chiar în seara în care a sărbătorit titlul! Ce se întâmplă în UEFA Champions League

Florinel Coman a rupt tăcerea, după ce qatarezii n-au mai vrut să-i achite clauza de 5.000.000€

Nota primită de Radu Drăgușin, la prima apariție după 6 meciuri în care a fost ”uitat” pe bancă la Tottenham

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Dinamo - UTA, Voluntari - U Cluj, Oțelul - Botoșani, Poli Iași - Petrolul, FCU Craiova - Hermannstadt, ACUM. Finalele pentru salvare

Nebunie la Salonic: PAOK a câștigat derby-ul cu Olympiakos! Trupa lui Răzvan Lucescu, asalt către titlu

Foto Ironizat de FCSB-iști, fotbalistul care a izbucnit în lacrimi când a crezut că roș-albaștrii iau titlul a răspuns

Pe ce loc a încheiat Dennis Man în topul celor mai buni jucători din Serie B, după ce a promovat cu Parma

Citeşte şi

Dan Petrescu l-a descris într-un singur cuvânt pe Dan Șucu

Foto Bannerele afișate în Ghencea, în ziua în care FCSB sărbătorește primul titlu de campioană după 9 ani

PEROZAre sau nu operații la față? Cum arăta Mădălina Ghenea în copilărie, la 12 ani. Înaltă, subțire și inocentă, era o superbitate de copil

FILM NOWUna dintre marile dorințe ale Sandrei Bullock are legătură cu Keanu Reeves: Vreau să fac asta înainte de a muri, înainte de a părăsi această planetă

Transformarea spectaculoasă a lui Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali. Nimeni nu l-a recunoscut citeşte ştirea pe Prosport.ro

Gest bădărănesc al lui Florinel Coman după ce a fost scos de pe teren. Cum se justifică fotbalistul citeşte ştirea pe ziare.com

Cel mai periculos lucru de pe Pământ: dacă stai lângă el 5 minute, te omoară în 2 zile și este foarte aproape de România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Digi World

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”