Dan Nistor, în tricoul lui Dinamo / Foto: Sport Pictures

Exclusiv Ar fi lovitura iernii în Liga 1! Dan Nistor, transferul cu care Rotaru vrea să-l împace pe Victor Pițurcă

30.12.2019, 15:41
  • Premier League: Aston Villa - Chelsea, sâmbătă, 22:00, DGS 2

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Dan Nistor (31 de ani) pare cel mai curtat fotbalist român al momentului din Liga 1, mai ales că situația de la Dinamo nu este deloc una roză. Însuși jucătorul și-a exprimat public dorința de a părăsi gruparea din ”Ștefan cel Mare” dacă problemele legate de bani nu se rezolvă, astfel că imediat au apărut și ofertele.

În afara interesului mai vechi exprimat de către Gigi Becali, Nistor se află și pe lista de priorități a celor de la Craiova şi are oferte şi din zona arabă.

Victor Pițurcă i-a cerut, în mod expres, lui Mihai Rotaru, patronul oltenilor, aducerea unor jucători de valoare, așa că omul de afaceri l-a trecut pe Dan Nistor primul pe listă. Acest transfer ar putea fi mutarea prin care Rotaru să-l îmbuneze pe fostul selecționer, cel care a amenițat cu plecarea.

”Am venit la Craiova să câştig campionatul, nu mă interesează locul 2 sau locul 3 sau 4, ori să cresc jucători. Acesta e rolul venirii mele aici şi asta îmi doresc. Nu vreau să rămânem cu acelaşi lot. Vreau jucători şi vreau jucători valoroşi, a spus Pițurcă, înaintea meciului cu FCSB, scor 2-0.

Cum banii nu reprezintă o problemă la Craiova, există destule premise pentru ca acest transfer să se facă în pauza de iarnă, asta și dacă părțile vor ajunge la un numitor comun.

Motivele pentru care Dinamo ar fi de acord cu transferul lui Dan Nistor la Craiova

Oficialii celor de la Dinamo nu ar avea motive să spună nu, din mai multe motive. În primul rând, nu vor putea să-l mai țină pe Nistor, dacă acesta va rămâne ferm pe poziție și va dori să schimbe echipa.
În al doilea, rând, Nistor nu va fi cedat la rivala de-o viață a ”câinilor”, adică la FCSB, și astfel nu se va declanșa niciun război cu proprii fani.
În al treilea rând, Dinano îl poate ceda pe Nistor la Craiova, mai ales că oltenii nu sunt contracandidați de-ai bucureștenilor în acest sezon. Dinamo și-a compromis în mare parte șansele de a mai prinde play-off-ul, după evoluțiile slabe din prima parte a sezonului.

Dan Nistor, oferte și din zona arabă

Dan Nistor are suficiente motive pentru a petrece liniștit acest final de an. Poate mai mult ca oricând, mijlocașul nu duce lipsă de oferte, și concrete și tentante. Fotbalistul trebuie să aleagă acum, așa că vor conta, probabil, variantele cele mai bănoase. Craiova ar putea avea probleme aici, pentru că nu există club în România care să rivalizeze cu ofertele din zona arabă.
Nistor ar putea da curs unei astfel de provocări, mai ales că așa le va închide și gura și celor care l-ar putea acuza că se duce la Craiova și s-ar ține și de cuvânt după ce a spus că în România va evolua doar pentru Dinamo.

Florin Prunea: ” Nistor are nişte nemulţumiri şi este normal să le exprime!”

Florin Prunea, actualul președinte al lui Dinamo, a recunoscut public nemulțumirile lui Nistor, dar a și spus că uneori acesta exagerează. ”Mai are contract cu Dinamo un an şi jumătate, este un jucător apreciat, iubit de către suporteri. Nistor are nişte nemulţumiri şi este normal să le exprime.

Mai şi exagerează uneori, dar a înţeles din discuţiile purtate în ultimul timp şi nu vrea să plece de la Dinamo. Nu există nicio tentativă de plecare, a spus Florin Prunea.

Dusan Uhrin, antrenorul lui Dinamo, e pregătit oricum, în cazul în care căpitanul său va părăsi clubul. 

”Sunt gata să pregătesc alt jucător. Poate vom juca alt sistem! În plus, îl avem pe Diego Fabbrini, care este de asemenea un jucător bun pentru această poziție. Și vom încerca să găsim încă unul”, a anunțat tehnicianul ceh, înainte ca echipa să intre în vacanță.

 

Etichete: florin prunea , dan nistor , transferuri craiova , dan nistor craiova


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”

O familie din SUA a avut parte de un șoc după ce fiica lor s-a plâns săptămâni la rând că aude niște zgomote în camera ei. Ceea ce copila credea că este „un monstru” s-a dovedit a fi un stup uriaș cu peste 50.000 de albine, scrie People.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

La 64 de ani, Ioan Andone a dezvăluit cum îl cheamă, de fapt: ”Ce să fac?”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Gigi Becali a dat 600.000€ pe un fotbalist la care nici nu s-a uitat: ”L-am luat în 3 secunde”

Reacția surprinzătoare a lui Mohamed Salah, după gestul făcut la adresa lui Jurgen Klopp

”Misterul” a fost deslușit! Antrenorul Parmei a dezvăluit de ce Dennis Man nu a fost în lot și ce urmează pentru român

Live Video&Text FCU Craiova - ”U” Cluj 1-1, ACUM, Digi Sport 1. Oltenii au restabilit egalitatea

Citeşte şi

Exclusiv Florin Prunea a văzut ce a declarat Costel Gâlcă și a spus lucrurilor pe nume

Florin Prunea a cerut la națională un jucător după Craiova - CFR Cluj 0-1, iar acesta a venit cu replica

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

Adversară de speriat pentru Jaqueline Cristian la Madrid: "Danimal" spulberă tot în ultima vreme citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale