Oumare Tounkara a parafat contractul cu Astra, asistat de președintele Dani Coman

Foto Astra Giurgiu a mai bifat un transfer! ”Oumare Tounkara, achiziție importantă!”

26.07.2019, 15:50
  • EHF European League: Skjern - Dinamo, marți, 19:45, DGS 2

  • Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

Oficialii celor de la Astra Giurgiu au anunțat vineri, cu doar câteva ore înaintea partidei cu Voluntari, din deplasare, (21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1) că au mai bifat un transfer. Este vorba despre Oumare Tounkara, atacant în vârstă de 29 de ani care a evoluat în sezonul precedent la formaţia din eşalonul secund francez, LB Chateauroux.

Oumare Tounkara a parafat contractul cu Astra, asistat de președintele Dani Coman

”După ce Mihai Răduţ a semnat cu Astra, săptămâna aceasta a adus o nouă achiziţie importantă pentru clubul nostru, atacantul Oumare Tounkara. Venit de la Chateauroux (Franţa, Ligue 2), unde a evoluat din 2015, fost jucător la echipe precum Oldham sau Sunderland (Anglia), Tounkara a semnat pentru 2 ani cu clubul nostru.

Cotat la 600.000 de euro, Tounkara (cetăţean al Franţei şi Guineei) are 1,89, iar sezonul trecut a bifat 30 de apariţii oficiale în tricoul celor de la LB Chateauroux. Bun venit şi la cât mai multe reuşite în tricoul Astrei, Oumare!", se menţionează într-un comunicat postat pe site-ul oficial al giurgiuvenilor.

Născut la Paris, în 25 mai 1990, Oumare Tounkara a evoluat de-a lungul carierei sale la formaţiile CS Sedan B, Sunderland, Oldham Athletic, Red Star FC, Bristol Rovers, Stevenage FC, Grimsby Town, JA Drancy şi ultima oară la LB Chateauroux.

Dan Alexa, antrenorul Astrei, a vorbit despre transferuri

Dan Alexa, antrenorul Astrei, a spus deunăzi că a avut o discuție cu patronul echipei, Ioan Niculae. Acesta a fost cel care l-a făcut să revină asupra deciziei pe care o luase, aceea de a demisiona.

Am avut o discuție cu domnul Niculae. M-a chemat la el. Am stabilit niște lucruri. Acum sunt lucrurile normale. Ne dorim să reușim să intră repede în lupta pentru play-off.

Ușor, ușor se reglează lucrurile și trebuie să facem totul pentru a creea o echipă competitivă. A fost acea problemă că întârziau să apară jucătorii. Avem nevoie de întăriri, de un lot foarte bun”, a spus Dan Alexa 

Dan Alexa a dezvăluit obiectivul celor de la Astra

Alexa susține că obiectivul său la Astra este acela de a intra în play-off. Antrenorul giurgiuvenilor consideră realizabil acest lucru.

Cred că împreună cu jucătorii care au venit și cu cei care vor mai veni vom reuși să intrăm în play-off”, susține Alexa.

Etichete: dani coman , mihai radut , transferuri astra , oumare tounkara , oumare tounkara astra


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Dan Petrescu, șase ani la CFR Cluj! Anunțul lui Ioan Varga

Cum a reacționat Paul Iacob, după ce a vrut să sară la bătaie cu un suporter. ”Vreau să mă văd cu el”

S-a rupt lanțul de iubire. Suporterii Rapidului au răbufnit după al 6-lea eșec din play-off. Ce au scandat

Citeşte şi

Dani Coman a rupt tăcerea

Dani Coman este așteptat să semneze: ”Va veni la noi!”

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”