Dusan Uhrin jr./ Foto: Sport Pictures

Avertismentul lui Dusan Uhrin înaintea meciului cu Gaz Metan: "Putem pierde uşor dacă nu suntem concentrați"

articol scris de Digi Sport
21.04.2022, 15:47
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Petrolul - Oțelul, duminică, 15:30, DGS 1

Dinamo va juca pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaș, într-un duel programat vineri, de la ora 20:00, în direct la Digi Sport 1.

Duelul contează pentru runda cu numărul șase din play-out-ul Ligii 1. În runda precedentă, Gaz Metan a pierdut cu scorul de 0-8 pe terenul Rapidului și a ajuns la -27 de puncte în clasament, după depunctările din actualul sezon.

Avertismentul lui Dusan Uhrin înaintea meciului cu Gaz Metan: "Putem pierde uşor dacă nu suntem concentrați"

La conferința de presă premergătoare partidei cu medieșenii, Dusan Uhrin le-a transmis un mesaj clar elevilor săi. Tehnicianul ceh crede că, în ciuda situației critice în care se află cei de la Gaz Metan, Dinamo poate avea o mare surpriză dacă jucătorii nu vor trata cu maximă seriozitate întâlnirea.

"Gaz Metan Mediaş a înscris împotriva celor de la Mioveni şi au mai avut două ocazii şi puteau obţine un egal. Trebuie să ne concentrăm la acest meci, pentru că am văzut etapele trecute că ne pierdem capul când ajungem în careul advers şi facem greşeli.

Cei de la Gaz Metan au pierdut cu 8-0 ultimul meci, dar veneau după un meci disputat la mică distanţă. Aşa că subliniez că trebuie să fim concentraţi. Dacă nu vom fi concentraţi putem pierde uşor cu Mediaş. Jucătorii lor sunt tineri, dar sunt ambiţioşi şi cu siguranţă îşi doresc ca anul viitor să beneficieze de regula U21. Am văzut atitudine la ei, dar eu nu mă concentrez pe adversari, ci pe ceea ce vom face noi.

Am spus de la început că exista doar o mică şansă să nu ajungem la baraj. Am pierdut ultimul meci, aşa că acum mai avem o lună. Trebuie să ne concentrăm pentru meciurile următoare. E important să alergăm mai mult pe teren, să lucrăm mai mult la antrenamente pentru ca jucătorii să fie în formă maximă la baraj", a spus Uhrin, la conferința de presă.

Promisiunea antrenorului de la Gaz Metan, după 0-8 cu Rapid: "La meciul cu Dinamo va fi altceva"

La finalul jocului cu Rapid, Flavius Boroncoi a oferit primele sale impresii. Antrenorul celor de la Gaz Metan a declarat că se aștepta la o diferență de nivel între elevii săi și adversari. Mai mult, tehnicianul și-a anunțat plecarea la finalul sezonului și crede că formația medieșeană se va desființa.

"Știam că sunt o echipă bună, că se bate pentru primul loc în play-out. Dar am știut și potențialul jucătorilor mei, pentru că nu pot să ducă ritmul din Liga 1. Noi încet, încet suntem în decădere, dar vă promit că la meciul cu Dinamo va fi altceva.

Eu le-am spus jucătorilor că pe mine nu mă interesează scorul. Și că era 0-3, pentru mine tot înfrângere era. Capul sus, e istorie acum, meciul s-a terminat. Vineri avem meciul cu Dinamo și trebuie să schimbăm atitudinea. Sunt tineri, sunt copii și îi înțeleg.

(n.r. dacă jucătorii de la Gaz Metan joacă gratis) Da, da. Ce să zic, nu pot să zic prea multe. Eu sunt antrenor și îmi fac datoria. Pentru ei vin și eu, să fiu alături de ei. Mai mult ca sigur îmi voi vedea și eu de drum. Chiar dacă sunt din Mediaș, nu mai pot să rămân.

(n.r. unde o vede pe Gaz Metan) Nicăieri. Echipa se va desființa, din păcate", a spus Flavius Boroncoi, după meciul cu Rapid.

Etichete: dinamo gaz metan , dusan uhrin


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare

La aproape 60 după comiterea unei crime brutale, poliția l-a găsit și arestat pe autor datorită tehnicilor criminalistice de ultimă generație.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

Exclusiv A fost dat afară de la FCSB, s-a antrenat singur, iar acum e campion: ”Oamenii nu știu”. Ce urmează pentru fotbalist

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”Dacă-l luați pe Prunea, v-am distrus!”. Răsturnare de situație! ”Petrescu m-a vrut și înaintea lui Balaj”

Foto Ce s-a întâmplat în capitala Spaniei, după ce Real Madrid a câștigat titlul în La Liga. Cum au procedat ”Galacticii”

Ioan Ovidiu Sabău a spus lucrurilor pe nume, după ”U” Cluj - Dinamo

Săptămâna și scandalul la Dinamo! Ce le-au strigat suporterii jucătorilor lui Kopic, după remiza cu ”U” Cluj

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWMike Myers, greu de recunoscut la 60 de ani. Interpretul lui Austin Powers a renunțat să-și mai vopsească părul

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”