Video Exclusiv ”Băi, tată, știi că arbitrezi FCSB - Universitatea Craiova! Niște prostii!”. MM Stoica, ironii la adresa lui Marcel Popescu

24.02.2019, 09:41
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

FCSB - U Craiova | Delegarea lui Marius Avram la acest meci ”încins” al etapei a 25-a din Liga 1 a iscat multe controverse. Marcel Popescu, președintele celor de la U Craiova 1948, ”a sărit ca ars” când a aflat ce arbitru va oficia la centru și a spus că se pot face speculații pe seama prieteniei pe care familia sa o are cu Valeriu Argăseală, președintele executiv al roș-albaștrilor. MM Stoica nu a stat retras și a reacționat ironizând-ul pe oficialul oltenilor.

”Păi, ia să vedem, ia să ne uităm, a mai arbitrat Avram vreodată Craiova - FCSB? Hai să vă spun ceva, dar avem o mare problemă. După declarația fără niciun sens lansată de Popescu, lumea ar fi trebuit să caute puțin în statistică. Nu vreau să critic jurnaliștii. Dar, Avram a mai arbitrat și el vreodată Craiova-Steaua?
Păi, ce legătură are că au arbitrat Vali (n.r. - Valeriu Argăseală, președintele executiv al FCSB) și Vasile Avram acum 20 de ani? Păi, Marius Avram e genul care ascultă ce îi spune tatăl?

Cum vă gândiți? O cină în familie, la masă Vasile Avram, Marius Avram, Valentin Avram, că amândoi fiii sunt arbitri. ”Băi, tată, știi că arbitrezi FCSB - Universitatea Craiova? Poate uită ăia de la Craiova că eu am fost prieten sau sunt prieten cu Vali. Chiar am arbitrat odată în Champions League împreună. Adrian Porumboiu era la centru iar noi eram asistenți.

Îi ajuți și tu, nu, pe FCSB că e Vali acolo!
Vorbim prostii, să ne aflăm în treabă, așa”, a spus MM Stoica, în cadrul emisiunii ”Digi Sport Special”.

FCSB - U Craiova, din etapa a 25-a a Ligii 1, programat duminică, 24 februarie 2019, va începe la ora 20:00, pe Arena Națională, și va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și pe m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Meciul va fi redat și în platforma LIVE VIDEO&TEXT, pe digisport.ro și m.digisport.ro.

"Este neinspirată delegarea. Se pot face speculații!" Oltenii ies la atac, după ce au aflat cine îi va arbitra cu FCSB

Președintele celor de la U Craiova, Marcel Popescu, a vorbit, în exclusivitate la Digi Sport, despre delegarea lui Marius Avram la meciul de diseară de pe Arena Națională. Discuția s-a purtat zilele trecute când nu era oficială delegarea lui Avram, dar se aflase subiectul.

"Nu avem niciun fel de nemulțumire, zvonul acesta ar putea fi o gogoașă cu 3-4 zile înainte. În mod normal, arbitrul se știe cu 24 de ore înainte. Este o problemă de principiu, nu îi contest valoarea lui Marius (n.r. - Marius Avram), nu-i contest calitățile de om, de arbitru FIFA.

Cred că este neinspirată delegarea pentru că, la o eventuală greșeală, omenească de altfel, se pot face speculații. Pentru a nu se face speculații și interpretări, ar fi trebuit să se evite o astfel de delegare.

Nu îmi fac niciun fel de problemă asupra onestității lui Marius Avram. Una peste alta, Marius Avram este unul dintre arbitrii buni. În altă ordine de idei, noi niciodată nu am invocat de ce este pus X, Y sau Z", a spus Marcel Popescu la "Fotbal Club".

Marius Avram

  • Data şi locul naşterii: 9 august 1979, Bucureşti.
  • Arbitru FIFA din: 2010
  • Debut în Liga 1: 20 octombrie 2006.

Așadar Marius Avram va fi la centru și va fi ajutat de Mircea Orbuleț și de Sebastian Gheorghe.

Etichete: mm stoica , marius avram , valeriu argaseala , fcsb craiova


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

FCSB pregătește fiesta. Cât costă biletele pentru sărbătorirea titlului

Foto MM Stoica n-a mai răbdat și i-a răspuns lui Tudorel Stoica: ”Trăiești o mare dezamăgire”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă