Jucătorii lui FCSB / Foto Sport Pictures

Becali face degeaba scandal. Cum arată statistica de la FCSB-Mioveni cât timp s-a jucat 11 contra 11

articol scris de Digi Sport
19.10.2021, 13:13
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Gigi Becali susţine că este gata să piardă orice meci şi, implicit, orice trofeu, dar echipa lui să aibă posesia. Declaraţia a fost dată după meciul cu CS Mioveni, scor 3-0, şi întărită astăzi, la trei zile de la meci.

A fost evident că Becali este nemulţumit inclusiv de partida cu Mioveniul, în care echipa lui nu ar fi avut mingea. Dar a plecat de la o premisă falsă. Statistica arată că FCSB a dominat copios partida, inclusiv în prima repriză, în care s-a jucat 11 la 11, deci până la eliminarea lui Buziuc.

FCSB a dominat clar partida cu Mioveni, inclusiv cât s-a jucat 11 contra 11

Conform datelor furnizate de o firmă specializată, FCSB a avut o posesie de 65 la sută în prima repriză. Buziuc a primit al doilea cartonaş galben şi pe cel roşu la finalul primei părţi, în minutul 45+1. În repriza secundă, când s-a jucat 11 contra 10, diferenţa a crescut cu două procente, 67 la sută la 33 la sută.

Conform aceleiaşi analize, echipa lui Edi Iordănescu a ţinut mingea aproape dublu faţă de adversare sa, cu o medie de 18 secunde faţă de 10 secunde, cât a reuşit trupa lui Alexandru Pelici.

Becali spune că el nu l-a atacat pe Edi Iordănescu şi nu e niciun scandal la FCSB

Becali se declară nemulţumit acum, după ce  echipa lui a reuşit să câştige ultimele şase partide la rând. Chiar dacă Iordănescu are de recuperat un decalaj mare faţă de CFR Cluj şi Universitatea Craiova, patronul susţine că nu-l interesează să ia titlul dacă echipa nu joacă spectaculos.

FCSB a câştigat în ultimii şase ani două trofee, de când influenţa lui Becali la echipă a crescut foarte mult, o Cupă a Ligii şi o Cupă a Românei.

"Am spus așa: nu sunt mulțumit de joc, dacă nu aș fi spus, aș fi fost mincinos. Nu am jucat cum îmi place mie. Pe mine măî interesează posesia. Le-am spus tuturor antrenorilor și lui Edi. Mingea la mine, asta e dorința mea. Nu vreau să câștig campionatul. Eu sunt patron și vreau să fie mingea la mine.

Ordinul meu este: mingea la mine! Dacă nu câștigi meciul, dar ai mingea, este bine. Mie-mi place ce e frumos în viață. Sunt nemulțumit de joc, dar nu am probleme, pentru că vor veni Tănase, Coman și Tavi Popescu, care vor face ca mingea să fie la mine. Dacă nu-l ai pe Tănase în teren, ai o problemă.

Când e el în teren, nu mi-e frică de nimeni. Între mine și Edi nu e nicio tensiune, dar dacă mingea nu va fi la mine, oricare ar fi antrenorul meu, eu voi fi nemulțumit", a declarat Gigi Becali, marţi, la ProX.

Video rezumat FCSB-Mioveni 3-0

Etichete: edi iordanescu , gigi becali , posesie fcsb , video fcsb mioveni , statistica fcsb mioveni


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit

O tânără de 19 ani care se simțea rău după o vacanță cu prietenele și credea să suferă de mahmureală a primit o veste devastatoare de la medici.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Nemaiîntâlnit în SuperLigă: 1.000.000 € dacă merge cu FCSB în Champions League! Anunțul lui Gigi Becali

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Reacția lui Dan Șucu, după întâlnirea avută cu Marius Șumudică

Coșmar! Ana Bogdan, învinsă de două ori într-o zi de aceeași jucătoare. Românca a câștigat puțin peste 2.000 €

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

Are cel mai mare salariu de la Dinamo, dar ”este prea slab să joace”

Citeşte şi

Mircea Sandu, mesaj pentru Gigi Becali după ce FCSB a câștigat titlul: ”Chiar dacă s-a oferit la Liverpool, e greu”

Exclusiv Gigi Becali, sfătuit să îl transfere urgent pe Denis Alibec. ”Singurul jucător care poate face asta”

PEROZMădălina Ghenea și-a dat examenul în arta seducției, îmbrăcată în lenjerie. Mihai Bobonete, comentariu savuros: "O să vă tragă la şale"

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Cât costă atacantul sud-african pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB! A dat două goluri și a fost desemnat omul meciului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Aryna Sabalenka, pe urmele Simonei Halep. Ce a făcut jucătoarea clasată pe locul 2 WTA citeşte ştirea pe ziare.com

Fotbalistului considerat mai talentat decât Hagi și care nu s-a înțeles niciodată cu Dobrin. 32 de ani de la tragica moarte a lui Bogdan Bănuță citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un urangutan rănit a fost văzut folosind o plantă ca medicament. Ce au aflat cercetătorii după o lună