Becali: "Luăm campionatul la 15 puncte!". Gigi spune stop achiziţiilor: "Nu vreau să mai îmbunătăţesc nimic"

29.07.2018, 23:51
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

VIDEO FCSB - Dinamo 3-3. FCSB şi Dinamo Bucureşti au încheiat la egalitate, scor 3-3 (1-1), partida disputată, duminică seara, pe Arena Naţională din Capitală, în cadrul etapei a 2-a a Ligii I. 

Golurile formaţiei FCSB au fost înscrise de Harlem Gnohere (10) şi Florinel Coman (55 şi 68), în timp ce pentru Dinamo au marcat Mircea Axente (45+4), Dan Nistor (61) şi Mihai Popescu (89). 

FCSB rămâne fără victorie în acest sezon după ce, în prima etapă a Ligii I a pierdut cu 0-1 meciul din în deplasare cu Astra Giurgiu. 

La final, Becali a surprins. În general extrem de exigent, de această dată patronul roş-albaştrilor s-a declarat extrem de mulţumit de jocul prestat şi de dăruirea jucătorilor.

"E dezamăgire. Era minutul 89, mingea la noi. Pasează, mă, mingea în spate la fundaşi, îi plimbi încă două-trei minute şi gata. Eu nu am ce să le reproşez mai mult, valoarea echipei s-a văzut. Ei au făcut un fotbal frumos, din ambiţie, dar noi am controlat meciul. Dacă jucăm aşa, luăm campionatul la 15 puncte diferenţă. Golurile lor au fost date din neatenţia noastră", a spus Becali, căruia nu pare să îi fi trecut supărarea pe Coman: "A dat două goluri. Dar degeaba, dacă nu am câştigat".

FCSB a părut o echipă cu mari probleme pe faza de apărare, însă Becali nu se mai gândeşte la achiziţii. Chiar dacă în zona fundaşilor centrali există doar două variante "clasice", Bălaşa şi Planic şi una de conjunctură, Momcilovic.

"Cum să îmbunătăţesc defensiva? Spuneţi voi. Eu nu vreau să mai îmbunătăţesc nimic, pentru că îmi place cum am jucat", a mai spus Becali.

Pintilii, cel mai important jucător de la FCSB, a lipsit azi, fiind suspendat. Gigi a recunoscut că absenţa acestuia a fost decisivă, chiar dacă Filip, cel care l-a înlocuit, a făcut un meci bun.

"S-a simţit lipsa lui Pintilii. Primele două goluri au fost luate pentru că nu au dublat mijlocaşii centrali. Dar ăsta e fotbalul, nu am ce să spun nici de Filip, că a făcut un meci bun", a mai spus latifundiarul, pentru ca apoi să refuze să comenteze insultele rasiste ale dinamoviştilor la adresa lui Gnohere: "Problema lor, nu mă interesează. Când era la el, nu era aşa? Sunt chestii care nu mă interesează, e treaba lor ce fac".

Întrebat care ar fi concluzia, după trei meciuri oficiale jucate din noul sezon, Becali s-a declarat mulţumit, chiar dacă echipa a câştigat un singur meci.

"E foarte bine, nu glumesc. Pe mine mă interesează Europa League acum, şi acolo avem 2-0, după manşa tur. Echipa asta o să o vedeţi. Nu am ce să critic. Ştiţi că dacă simţeam că ceva nu e în regulă criticam, nu? Nu am ce să comentez, doar lipsa de maturitate a jucătorilor", a spus Gigi.

Calificarea în grupele Europa League e obiectivul pe termen scurt. În turul trei, FCSB va da probabil peste Hajduk, o echipă mult mai puternică decât Rudar, însă Gigi nu are emoţii.

"Dacă jucăm aşa, cum am făcut-o cu Dinamo, nu avem nicio treabă cu Hajduk. Dar să evoluăm cum am făcut-o azi", a concluzionat Gigi.

Etichete: becali fcsb , fcsb - dinamo , fcsb dinamo liga 1 , fcsb dinamo 3-3


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat venit din Cehia la o terasă în România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Semnează cu Real Madrid până în 2028! Spaniolii anunță inevitabilul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”Cu siguranță nu va mai rămâne la Parma”. Care e ”prețul corect” al lui Dennis Man: ”Poate juca la orice echipă de top”

Exclusiv Surpriză! Echipa din SuperLigă care a cheltuit cei mai mulți bani: ”O sumă incredibilă”

Alertă la Farul! Gică Hagi are 3 jucători accidentați înainte de meciurile decisive pentru locul 2

Oficial ”Pintilii din Franța” a fost dat afară. Echipa plătea 25.000€ amendă la fiecare meci

Citeşte şi

Exclusiv De ce planul lui Gigi Becali, care a vrut o cruce pe cer, din drone, la derby-ul cu Rapid, nu s-a mai realizat

Exclusiv Singurul club din SuperLiga, în afară de FCSB, la care ține Gigi Becali. ”Pentru tine, muncesc!”

PEROZ"Toată lumea săruta un bărbat de 80 de ani". Văduva lui Hugh Hefner, despre partea întunecată a traiului cu milionarul

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Fotbalistului considerat mai talentat decât Hagi și care nu s-a înțeles niciodată cu Dobrin. 32 de ani de la tragica moarte a lui Bogdan Bănuță citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Momentul când un polițist prinde un porc care alerga prin oraș. Imaginile sunt virale: „Trebuia să joci rugby”