Becali: "O să mai dau doi jucători, nu mai am ce face cu ei". Cine sunt "suspecții de serviciu" să plece

31.08.2018, 00:40
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

FCSB - Rapid Viena 2-1 (în tur 1-3).Gigi Becali pregătește câteva plecări de la FCSB, după ratarea calificării în grupele Europa League. Daniel Benzar și Kamer Qaka sunt principalii vizați să părăsească lotul lui Dică.

În condițiile în care FCSB va lupta de acum doar pe două fronturi - campionat și Cupă - lotul este unul prea numeros. În special în zona centrală există multe variante, astfel că vom asista la câteva plecări, cel mai probabil sub formă de împrumut în Liga 1.

"O să mai dăm doi jucători, nu mai avem ce face cu ei. Acum sunt la cald, dar mâine o să văd ce facem", a spus Becali, după returul cu Rapid Viena.

Digi Sport a aflat că unul dintre cei vizați e tânărul Benzar, dorit de Voluntari de mai mult timp. Fotbalistul nu a vrut să plece, deși părțile s-au înțeles, dar acum Gigi probabil că va pune presiune pe el. "Eu nu oblig jucătorii să plece. Nu sunt sclavi, sunt slujitori", spunea Becali după victoria cu Viitorul, în care Daniel a marcat. Doar că în actualele condiții, șansele să mai prindă minute au scăzut exponențial. Roș-albaștrii au variante mai bune pe fază ofensivă, iar patronul e decis să îl facă pe fratele mai mic al lui Romario să înțeleagă faptul că această cedare e în beneficiul lui. La Voluntari va avea garanția că e titular și poate crește mult mai mult, urmând ca din sezonul viitor să fie o variantă reală pentru FCSB. Daniel Benzar a mai fost împrumutat la gruparea ilfoveană şi în a doua jumătate a sezonului trecut, când a marcat două goluri în 12 apariţii pentru ilfoveni.

Al doilea vizat, Qaka?

Dacă plecarea lui Benzar pare să aibă șanse mari de reușită, rămâne de văzut cine este cel de-al doilea jucător care pleacă din lotul lui Dică.

Săptămâna trecută, Becali a încercat să îl folosească pe Qaka drept monedă de schimb pentru Nistor. Afacerea a căzut, iar FCSB a adus alt mijlocaș central, pe fostul jucător al Craiovei, Zlatinski.

Venirea bulgarului a aglomerat şi mai mult zona mediană, iar Qaka părea foarte aproape de un împrumut la Voluntari. Totuşi, afacerea a picat, iar după meciul cu partida lui Hagi, se părea că albanezul are viitorul asigurat. "I-am zis lui Andone că va fi unul din ei, Filip sau Qaka. Cum să îl mai dau pe Qaka după cum a jucat în seara asta? Mi-a plăcut foarte mult", spunea patronul după partida de la Ovidiu.

Becali e însă un om schimbător și e foarte posibil să îl cedeze în cele din urmă pe Qaka. Interes pentru albanez există și de la fostul club, Poli Iași, care își dorește neapărat să îl împrumute. "Până nu îl văd la Voluntari, eu o să sper la el", spunea Stoican, înainte de etapa de week-endul trecut.

400.000 de euro a plătit Becali pentru Qaka, în vară, luându-l de la Poli Iași. Mijlocașul are contract cu FCSB până în 2023 și o clauză de reziliere de 20 de milioane de euro.

Reacția lui Dică

Întrebat despre eventualele plecări, Dică i-a liniștit pe suporteri, explicând că nu e vorba de fotbaliști de prim plan.

"Deocamdată nu știu ce jucători vor pleca, dacă vor pleca. Oricum, nu vor părăsi echipa jucători importanți. Doar dacă va veni vreo ofertă de nerefuzat", a spus tehnicianul roș-albaștrilor, pentru ca apoi să infirme posibilitatea că FCSB s-ar putea despărți de Gnohere. Pentru <Bizon> există interes din zona țărilor arabe, dar FCSB nu poate renunța în plin sezon la cel mai bun jucător, cel care a marcat deja în actuala stagiune 9 goluri în toate competițiile: "Gnohere exclus să plece, e singurul atacant de careu pe care îl avem. Nu cred că vom mai aduce pe cineva, avem un lot numeros și valoros".

De notat și faptul că pe lista indezirabililor nu se află Teixeira, al cărui nou contract depindea de calificarea în grupe. Părțile au stabilit în vară să semneze pe șase luni, iar înțelegerea să se prelungească doar dacă echipa trece de play-off-ul EL. Înainte de returul cu Rapid Viena, însă, Gigi a decis să îl păstreze pe portughez până în vară, independent de rezultatul cu austriecii.

Etichete: becali , becali fcsb , becali benzar , becali qaka , fcsb rapid viena 2-1


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea nord-irlandeză Bushmills, în primele ore ale dimineţii de duminică. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit ţintuit de un gard, cu un cui în fiecare mână, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

Real Madrid a pierdut locul 1! Liverpool, noua favorită la transferul așteptat pe Bernabeu

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Universitatea Craiova - FCSB 2-0, ACUM, DGS 1. Darius Olaru a ratat un penalty!

Video Darius Olaru, criză de nervi în Universitatea Craiova - FCSB: ”Băi, prostule!”

Foto E gata, FCSB l-a ratat! Camerele l-au surprins chiar înainte să plece la noua echipă

Video Și-a bătut joc de ocazie! Cum a decis să încheie Tavi Popescu faza care o putea readuce în meci pe FCSB

Citeşte şi

Exclusiv De ce planul lui Gigi Becali, care a vrut o cruce pe cer, din drone, la derby-ul cu Rapid, nu s-a mai realizat

Exclusiv Singurul club din SuperLiga, în afară de FCSB, la care ține Gigi Becali. ”Pentru tine, muncesc!”

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”