Gigi Becali a vorbit despre transferurile de la FCSB

Becali s-a dat de gol: a anunțat numele primului jucător transferat de FCSB în această iarnă

22.12.2018, 13:58
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Roș-albaștrii pregătesc deja perioada de mercato din iarnă, iar Gigi Becali a anunțat ieri, într-o conferință de presă, numele primului fotbalist care va ajunge sub comanda lui Nicolae Dică - Iulian Cristea. În această seară, de la ora 20:00, în direct pe Digi Sport 1, derby-ul FCSB - CFR Cluj va fi ultimul meci al anului în Liga 1

Dacă până acum, finanțatorul roș-albaștrilor a spus doar că "Iulian Cristea este un jucător interesant" sau "o să vedem dacă ajunge la FCSB", ieri Gigi Becali s-a referit la fotbalistul de 24 de ani ca și când acesta ar fi semnat deja cu vicecampioana României.

"Eu cred că tineretul va ajunge departe. Man, Coman, Tănase va fi o tripletă mare pentru România (n.r. pentru echipa de seniori). Eu mai cred în Vână, în Cicâldău, în Nedelcu. Tot Gică (n.r. Hagi), vezi... El nu are fundaşi centrali. Poate vine ăsta, Cristea, la echipa naţională... Să vedem cum joacă la Steaua!", a declarat Gigi Becali într-o conferinţă de presă.

Iulian Cristea, primul pe lista de transferuri a FCSB

Iulian Cristea (24 de ani) are șanse mari să fie primul transfer al celor de la FCSB în această iarnă. Cristea mai are contract până în vară cu Gaz Metan, iar Becali vrea să profite de acest lucru și să îl aducă la FCSB încă din această iarnă.

Fundașul celor de la Gaz Metan a avut o primă reacție, după partida pierdută de medieșeni în fața celor de la Hermannstadt, scor 0-2.

"Nu m-a contactat nimeni, am văzut și declarația domnului președinte, nu mi-a spus nimeni nimic. Nu știu ce va fi din iarnă, vom vedea. Intru în ultimele 6 luni de contract, normal că dacă ar fi adevărat ce se spune, ar fi un pas înainte dacă s-ar înțelege și cluburile. Pentru mine personal, să joci la o echipă ca Steaua trebuie să dai totul", a spus Iulian Cristea la finalul partidei.

Cine este Iulian Cristea, primul transfer al celor de la FCSB din această iarnă

În vârstă de 24 de ani, Iulian Cristea poate evolua atât ca fundaș central, cât și ca mijlocaș la închidere. El a evoluat în carieră la Gaz Metan Mediaș și Metalurgistul Cugir. 

În acest sezon, Cristea a bifat 16 meciuri în tricoul celor de la Gaz Metan Mediaș. A reușit două goluri și a oferit două pase decisive. 

Deși e considerat o tânără speranță, Iulian Cristea nu are nicio selecție până acum la echipa națională.

24 de ani are Iulian Cristea

500.000 de euro e cota lui Iulian Cristea

Etichete: gigi becali , transferuri fcsb , jucatori fcsb , lot fcsb 2018 , iulian cristea


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea nord-irlandeză Bushmills, în primele ore ale dimineţii de duminică. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit ţintuit de un gard, cu un cui în fiecare mână, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

Real Madrid a pierdut locul 1! Liverpool, noua favorită la transferul așteptat pe Bernabeu

Ce a spus Postecoglou, după ce Radu Drăgușin a ajuns la 6 meciuri consecutive fără minut jucat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto E gata, FCSB l-a ratat! Camerele l-au surprins chiar înainte să plece la noua echipă

Tavi Popescu a surprins pe toată lumea, după Universitatea Craiova - FCSB! Anunțul făcut în direct

Exclusiv Erori grave de arbitraj la Universitatea Craiova - FCSB! Marius Avram a dat verdictul: "Îmi pare rău de Vidican!"

Costel Gâlcă a transmis un mesaj clar după ce a învins-o pe FCSB

Citeşte şi

Un antrenor din Premier League a întrebat de Gigi Becali

Un nou bluff marca Gigi Becali! Cum arată primul 11 al FCSB-ului la meciul cu Universitatea Craiova

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”