Bogdan Lobonț, selecționerul naționalei U20 a României / Foto: Sport Pictures

Bogdan Lobonț a fost la un pas de a semna cu Steaua. Cum a picat mutarea

articol scris de Digi Sport
08.04.2022, 20:32
  • Premier League: Man. United - Arsenal, duminică, 18:30, DGS 1

  • Superliga: Dinamo - UTA Arad, duminică, 21:30, DGS 1

Bogdan Lobonț (44 de ani), selecționerul naționalei de U20, a dezvăluit că a fost la un pas de a semna cu Steaua când era jucător, însă mutarea nu s-a mai realizat în cele din urmă.

Fostul goalkeeper chiar s-a pregătit cu echipa ”roș-albastră”, însă a fost sfătuit să se întoarcă la Corvinul Hunedoara, echipa de care aparținea înainte de anii 2000.

Bogdan Lobonț a făcut cale întoarsă de la Steaua la Corvinul Hunedoara

După ce a avut o discuție cu Lajos Sătmăreanu (78 de ani), antrenor în cadrul clubului Steaua la acea vreme, Bogdan Lobonț a revenit la Corvinul, ca mai apoi să se transfere la Rapid București, în anul 1997.

Am fost coleg cu Edi Iordănescu, cu Cătălin Munteanu, Hulubei, Aliuță, Mălăele. A fost o perioadă senzațională. Bine, venind din Hunedoara, mi-a fost puțin dificil.

Oraș mic, de provincie, venind în București…Am avut o perioadă de prin martie 95, până prin septembrie. Dar Corvinul Hunedoara s-a opus vehement plecării mele. A fost greu de digerat pentru mine. Aveam colegi la lotul UEFA 96, veneau de la Steaua, îi vedeam în treninguri, uauuu.. Mamă, nu ajung și eu la Steaua. Toți la Steaua, toți la Steaua. Steaua, Dinamo, Steaua, Dinamo erau în perioada aia.

La ora aia toți voiau să ajungă la echipele mari în București. Am rămas la Steaua până în septembrie, apoi am avut o discuție cu Lajos Sătmăreanu și mi-a zis: copile, nu mai are niciun sens să rămâi aici. De jucat nu o să joci. Nu are niciun sens să rămâi. Te întorci la Hunedoara și vedem care va fi parcursul carierei tale.

Am avut și un cantonament la Forban. La un moment dat, la faimoasa alergare, m-am pierdut în pădure. Nu dau nume. Am plecat de la Forban cu gențile în spate, eu, Aliuță, Edi Iordănescu, am luat-o pe jos, am coborât pe jos până în Predeal. Apoi trenul, trebuia să mergem la lot”, a declarat Bogdan Lobonț, pentru Playsport.

Ajax, Dinamo, Fiorentina și AS Roma sunt echipele pentru care a mai evoluat Bogdan Lobonț de-a lungul carierei.

Bogdan Lobonț s-a retras din cariera de fotbalist în vara anului 2018, de la AS Roma, după ce a petrecut pe Olimpico nu mai puțin de opt sezoane.

Etichete: steaua , bogdan lobont , transfer bogdan lobont


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Mihai Leu, internat de urgenţă din cauza unor complicaţii după o operaţie

Campionul la box şi raliu Mihai Leu a fost internat de urgenţă, vineri seară, la spitalul din Hunedoara, de unde a fost transferat apoi la Bucureşti.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii l-au descoperit pe ”românul care e atât de bogat încât a uitat că are una dintre cele mai tari mașini din istorie”

Video Ianis Hagi a jucat cu locul 2 din Spania, după 5 meciuri la rând pe bancă, și a fost decisiv! Nota primită

Nota primită de Radu Drăgușin, la prima apariție după 6 meciuri în care a fost ”uitat” pe bancă la Tottenham

Gigi Becali, nervos când a văzut ce s-a întâmplat la Arena Națională: ”La revedere! Au făcut ce au vrut”

Oficial OUT de la Bayern! Vândut la doar două zile după eliminarea din Champions League

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video&Foto Gigi Becali: ”Uitați-vă, mă, cu cine vin! Merg doar cu ei”. Cine sunt, de fapt, cei care l-au însoțit la Arena Națională

Video Darius Olaru a oferit declarația serii, iar apoi s-a dat de gol fără să vrea despre viitorul la FCSB

Mihai Stoica a făcut anunțul chiar pe gazon: ”Cine semnează?” + Negocieri cu alți doi jucători

Exclusiv Singurul regret al lui Gigi Becali, după ce FCSB a primit titlul de campioană pe Arena Națională

Citeşte şi

Cornel Dinu a pus ”tunurile” pe Bogdan Lobonț după Sepsi - Rapid 3-2

Exclusiv Marius Lăcătuș a tras o concluzie clară, după ce a auzit discursul lui Bogdan Lobonț

PEROZFiica lui Ion Țiriac, vacanță în Namibia cu nepotul cel mare, Alexander. Distracție la proprietatea de milioane a fostului tenismen

FILM NOWElizabeth Hurley, fabuloasă în prag de 59 de ani, într-o rochie decupată în zona bustului. Și crăpătura de pe picior a fost de mare efect

Transformarea spectaculoasă a lui Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali. Nimeni nu l-a recunoscut citeşte ştirea pe Prosport.ro

Gest bădărănesc al lui Florinel Coman după ce a fost scos de pe teren. Cum se justifică fotbalistul citeşte ştirea pe ziare.com

Până la 10 ani fără permis și, în situații extreme, închisoare pe viață. Singurele măsuri care ar putea face ordine printre șoferii români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Digi World

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”