Planic este de doi ani la FCSB / Foto: Sport Pictures

Video&Foto Bogdan Planic, singurul jucător de la FCSB, chemat la galerie, după eșecul cu CFR! Ce i-au cerut ultrașii

23.12.2018, 15:41
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

VIDEO FCSB - CFR Cluj 0-2 | Bogdan Planic (26 de ani) a fost singurul fotbalist al roș-albaștrilor care a fost chemat, după meci, de către ultrașii aflați în galerie. Imediat cum Sebastian Colțescu a fluierat finalul partidei, elevii lui Nicolae Dică au aplaudat fanii de la mijlocul terenului după care au plecat spre vestiare în huiduielile publicului, care au cerut și demisia antrenorului. Și Planic plecase spre tunel, numai că fundașul central sârb a fost chemat insistent de către cei de la ”Peluza Roș-Albaștrilor”.

Galerie Foto

Spășit, Planic s-a dus încet spre galerie, dar acolo a avut parte de o surpriză. Fotbalistul a fost aplaudat, după care a fost chemat chiar până aproape de peluză. Fanii care se aflau acolo l-au îmbărbătat pe jucător, au dat mâna cu acesta, după care i-au cerut să le facă tricoul cadou. Planic s-a conformat, după care a continuat să dea mâna și cu ceilalți suporteri aflați pe rândul se jos al peluzei. În plus, ultrașii i-au spus sârbului să transmită în vestiar celorlalți jucători faptul că titlul trebuie neapărat câștigat sezonul acesta, pentru că altfel vor pierde iar susținerea galeriei.

Într-un final, jucătorul vicecampioanei a fost dezbrăcat și de tricoul roșu, pe care-l purta pe sub cel oficial, după care acesta a plecat spre cabine.

După acest episod, Planic a mai fost protagonistul altui moment, petrecut însă la vestiare și nu la fel de plăcut. Planic era așteptat în zona din fața vestiarelor de Culio, care i-a reproșat un fault din timpul partidei. Cei doi s-au îndreptat unul spre celălalt și a fost nevoie de intervenția celorlalți jucători ai celor două echipe pentru a fi evitată o bătaie. ”N-a fost nimic. Așa e la fotbal”, le-a spus argentinianul jurnaliștilor înainte de a urca în autocar.

Mai mult, fostul jucător al FCSB, Giedrius Arlauskis, a avut și el un dialog încins cu un oficial al roș-albaștrilor. În acest caz, vorbele dure au fost aruncate de la distanță și nu a existat în niciun moment posibilitatea unui conflict fizic.

După primele 21 de etape, FCSB se află pe locul 2, la 6 puncte de liderul CFR Cluj. Podiumul finalului de an este ocupat de U Craiova 1948, care are cu doar două puncte mai puțin decât roș-albaștrii.

VIDEO cu întâlnirea lui Planic cu fanii FCSB

Etichete: gigi becali , giedrius arlauskis , fcsb cfr cluj , emanuel culio , bogdan planic , galaerie fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport, un balon cu aer cald și un cinematograf

O companie austriacă vrea să construiască pentru miliardari un superiaht care se poate transforma într-un submarin. Reprezentanții firmei spun că superiahtul va avea mai multe facilități, printre care se numără și un heliport, un balon cu aer cald, o piscină, o sală de gimnastică, o galerie de artă și un cinematograf, transmite CNN.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”O să-i dau bani mulți!”. Anunțul lui Gigi Becali în miez de noapte

Exclusiv ”Patimile” FCSB-ului din acest sezon. Mihai Stoica a dezvăluit care au fost cele mai grele momente

Exclusiv Ion Crăciunescu, declarație misterioasă: ”Am înțeles că FCSB va reveni la Steaua! Sunt discuții”

Foto Atunci și acum! Cum a sărbătorit FCSB titlul în 2015 și ce s-a întâmplat după 9 ani de așteptare

Citeşte şi

Exclusiv Gigi Becali a găsit noul fundaș stânga de la FCSB! E din România: ”Am vorbit în iarnă”

Exclusiv Capitol închis! Gigi Becali a renunțat complet la transferul pe care îl anunța ca și făcut la FCSB

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”