Edi Iordănescu, în studioul Digi Sport Special / Foto: Captură Digi Sport.

Exclusiv Camara, de la Dinamo la CFR Cluj? Edi Iordănescu a dat răspunsul: "Am ajuns la o concluzie"

articol scris de Digi Sport
29.12.2020, 18:15
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

CFR Cluj ar vrea să profite de problemele de la Dinamo și să ia jucători care vor să plece sau chiar au plecat deja. Unul dintre cei mai buni străini care au sosit la "câini" în ultima vreme este Juan Camara.

Antrenorul lui CFR Cluj, Edi Iordănescu, nu a negat interesul echipei sale pentru spaniol sau pentru alți jucători de la Dinamo care și-au depus deja memorii de a deveni liberi de contract.

"Deocamdată nu e nicio plecare oficială și nicio venire. Acum mi-e greu să mă pronunț. Focusul a fost pe perioada asta. Am analizat și concluzia a fost că eu nu îmi doresc schimbări multe.

E posibil să plece 3-4-5 jucători, pentru că e un lot destul de bogat și acum ne-a rămas o singură competiție. Nu vreau să rămână jucători care să stea prin tribune, dar avem un lot echilibrat.

La veniri, ne dorim unul, sau cel mult doi jucători care să ne ajute să schimbăm puțin aspectul jocului în plan ofensiv. Piața e foarte neofertantă. Sunt doi-trei jucători interesanți la Dinamo, dar depinde cum își vor rezolva și ei problemele. (...)

Cu Pițian am lucrat un an și jumătate, are potențial. La fundașii centrali e posibil să mai plece unul. Noi căutăm mijlocași ofensivi, poate un atacant, să vedem dacă și pierdem ceva", a spus Edi Iordănescu la Fotbal Club.

  • De când a venit la Dinamo, Juan Camara (26 de ani) a jucat în 13 meciuri, a înscris două goluri și a dat două pase decisive.
  • 600.000 de euro este cota actuală de piață a lui Juan Camara, potrivit publicației de specialitate Transfermarkt.
  • Juan Camara este luat cu împrumut de Dinamo de la polonezii de la Jagiellonia Bialystok până la finalul acestui sezon.
  • Mijlocaşul stânga a jucat bine pentru Dinamo şi e pe locul 4 în clasamentul celor mai buni jucători ai "câinilor", potrivit cifrelor InStat, cu un index de 251.

Edi Iordănescu vrea să schimbe fața echipei din perioada Dan Petrescu

CFR Cluj și-a făcut un renume, în ultimii ani, drept o echipă extrem de pragmatică și care nu atacă decât atât cât este suficient pentru a-și vedea interesul.

Astfel, campioana ultimilor trei ani a devenit o echipă cu profil defensiv, însă Dan Petrescu a creat un mecanism extrem de bine uns. Acum noul antrenor, Edi Iordănescu, vrea să schimbe acest aspect.

"Tot timpul se va încerca să se facă paralele cu perioada Dan Petrescu. Dar sunt destul de matur și înțeleg că lucrurile nu se pot schimba de pe o zi pe alta. Echipa are un profil, a fost formată într-o anumită strategie, sunt create deja automatisme, repere, lucrurile astea le schimbi greu.

Dar ca și preocupare, avem cu toții obiectivul de a dezvolta puțin și jocul echipei pe plan ofensiv. Am avut 5 antrenamente cu toată echipa, dar cu o zi înainte de meciuri. Timpul e foarte scurt și eu nu sunt naiv să vreau să schimb ceva așa repede de dragul publicului", a explicat Edi Iordănescu.

  • CFR Cluj a încheiat anul pe locul 3 în Liga 1, după un 0-0 cu Universitatea Craiova. Campioana se află la 3 puncte în spatele liderului FCSB și la unul în spatele Craiovei.
  • De când a fost numit Edi Iordănescu antrenor, CFR Cluj are trei victorii, două remize și o înfrângere în meciurile oficiale.

Etichete: edi iordanescu , transferuri cfr cluj , juan camara


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gigi Becali s-a hotărât: jucătorul care-i va lua locul lui Florinel Coman: ”N-ați văzut?”

Exclusiv ”E dorit cu adevărat Marius Șumudică la Rapid?”. Replica lui Victor Angelescu

Căpitanul lui Manchester United a reacționat, după ce a fost pus pe lista de transferuri

Exclusiv Faza de la FCSB - Farul care l-a enervat pe Ion Crăciunescu. ”Îmi spui mie că nu se dă roșu? Să ne lase”

Citeşte şi

Obiectivele imediate trasate lui Dan Petrescu. ”Va fi directorul echipei”

Veste bună pentru Edi Iordănescu: ”Are șanse să fie apt pentru EURO”

PEROZDemi Rose, seducătoare într-un costum de baie din perle. Imaginile de pe iahtul de lux i-au cucerit pe fani: „Ne amețești”

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Gică Hagi, lovitură de 75.000.000 de euro! Totul a fost semnat și marele vis al „Regelui” devine realitate citeşte ştirea pe Prosport.ro

Șumudică, lovitură de proporții! "Nu merg la Rapid. Altă echipă din România mă vrea, numărul meu este 0726..." citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM CRBL, declarații neașteptate după divorțul de Elena: „E bine ca bărbat singur!” În ce relații au rămas după separare

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

CRBL, declarații neașteptate după divorțul de Elena: „E bine ca bărbat singur!” În ce relații au rămas după separare

Digi World

"Nu am văzut niciodată asta în casa noastră. Și stăm aici de patru ani". Ce au descoperit doi soți, total întâmplător, în locuința lor

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă