Adrian Popa a intrat la începutul reprizei secunde la FCSB, în meciul cu Chindia, și a dat pasă de gol / Foto: Sport Pictures

Video "E frustrant, sunt al nu ştiu câtelea pe post". Adi Popa, primul jucător de la FCSB care se revoltă

21.10.2019, 00:44
  • EHF European League: Skjern - Dinamo, marți, 19:45, DGS 2

  • Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

VIDEO Chindia - FCSB 1-2 | Adrian Popa a fost decisiv pentru FCSB în meciul cu Chindia Târgoviște, din etapa a 13-a, după ce a centrat la golul victoriei, marcat de Gnohere, iar la final a răbufnit. Micuțul mijlocaș nu mai suportă să fie rezervă.

"Nu e o situaţie prea plăcută, este foarte frustrant să ştiu că sunt al cincilea, al şaselea, al şaptelea sau al nu ştiu câtelea pe postul meu, dar nu rămâne decât să mă pregătesc, să-mi văd de treabă, să intru bine şi să ajut echipa cum pot eu.

Vă daţi seama că e foarte greu să te motivezi când ştii că te-ai antrenat bine şi să lustruieşti banca etapă de etapă, dat asta e situaţia, mă adaptez, încerc să rămân acelaşi, să mă pregătesc cât mai bine, să mă feresc de accidentări şi să dau un randament cât mai bun pentru mine în primul rând, şi dacă voi face bine, ci siguranţă voi ajuta şi echipa, ca şi astăzi.

Cum să-mi convină postura asta? Dar îmi asum, e decizia ea, îmi asum decizia luată. Nu m-am așteptat la asta, dar nu am ce să mai fac acum. Până la vară trebuie să rămân serios, să mă feresc de accidentări şi, cât intru pe teren, 5-10-15 minute, să o fac cât mai bine, să arăt că sunt un jucător bun şi să demonstrez că, atunci când sunt ţinut pe bancă, e nemeritat. Atât îmi rămâne de făcut", a spus Adi Popa.

VIDEO cu declarația lui Adi Popa:

Cu toate că Dennis Man a fost indisponibil, antrenorul Bogdan Argeș Vintilă l-a preferat, în locul lui Adi Popa, pe Moruțan, care nici măcar nu se antrenase suficient după o accidentare suferită la echipa națională, iar asta s-a văzut în prima repriză a meciului cu Chindia, când nu a avut prea multe realizări. Drept urmare, Moruțan a fost schimbat la pauză, când a intrat Popa.

Nu este prima dată când Adi Popa se revoltă că este rezervă la FCSB

Adi Popa a revenit în această vară la FCSB, împrumutat de la Reading, și chiar a reușit primul și singurul gol de până acum, chiar în meciul cu Viitorul, câștigat cu 2-1, după 5 înfrângeri consecutive. Imediat după acel meci, mijlocașul a recunoscut că a fost supărat pentru că nu a fost titular în partida  cu Vitoria Guimaraes.

"Am fost frustrat, consider că meritam să joc în acel meci. Au ajuns niște discuții la factorul de decizie al echipei cum că aș fi gras, că am fundul mare.

Numai în România se poate întâmpla să se discute despre asta și în studiouri. Puteam să ajut cu experiența mea, am peste 50 de meciuri în Europa. Am venit să ajut. Voi face tot ce depinde de mine ca pe viitor să fac același lucru”, a mai Popa la acel moment.

Popa chiar a și distribuit o postare pe rețelele de socializare în care își arăta frustrarea pentru că a luat o decizie proastă de a reveni la FCSB.

Adi Popa, cel mai bine plătit jucător de la FCSB, are un salariu uriaș

Popa a fost cumpărat de Reading în ianuarie 2017 pentru 600.000 de euro de la FCSB și a fost împrumutat în primul sezon la Al Taawon (Arabia Saudită). Ulterior, a revenit la echipa din Championship, însă a fost din nou împrumutat, de data aceasta la Ludogorets, pentru care a strâns 10 meciuri stagiunea trecută.

  • 20.000 de euro pe lună acoperă FCSB din salariul lui Adi Popa la Reading. Astfel, e cel mai bine plătit jucător de la FCSB.
  • În acest sezon, Adrian Popa (31 de ani) a jucat în 6 meciuri oficiale pentru FCSB, dintre care în 3 a fost titular și a marcat un gol.
  • 7 trofee a cucerit Popa cu FCSB între august 2012 și ianuarie 2017

Etichete: adrian popa , adi popa , bogdan vintila , fcsb , chindia fcsb , chindia targoviste fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

Video ”Execuție” în 21 de minute! Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Dan Petrescu, șase ani la CFR Cluj! Anunțul lui Ioan Varga

Cum a reacționat Paul Iacob, după ce a vrut să sară la bătaie cu un suporter. ”Vreau să mă văd cu el”

S-a rupt lanțul de iubire. Suporterii Rapidului au răbufnit după al 6-lea eșec din play-off. Ce au scandat

Citeşte şi

Elias Charalambous a câștigat titlul cu FCSB, iar presa din Cipru a reacționat imediat

Gigi Becali l-a dat afară după doar 416 minute jucate, iar acum e campion. Poate da peste FCSB în UCL

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”