Jucătorii FCSB-ului pe Giulești / Foto: Sport Pictures

Câștigă FCSB titlul pe Giulești? ”Așa se va întâmpla!”

articol scris de Digi Sport
03.02.2024, 21:38
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

FCSB a acumulat nu mai puțin de 4 victorii consecutive în campionat și are un avans de 11 puncte față de urmăritoarele CFR Cluj și Rapid.

Cu un avans confortabil în fruntea clasamentului, mulți oameni din lumea fotbalului deja consideră că titlul este adjudecat de FCSB, pentru că nici celelalte echipe nu par suficient de constante încât să țină pasul cu ”roș-albaștrii”.

Bănel Nicoliță a spus că FCSB va lua titlul pe Giulești

Rapid a umilit-o pe FCSB cu un 5-1 în sezonul trecut, după ce echipa finanțată de Gigi Becali deja pierduse campionatul.

Astfel, Bănel Nicoliță, fost jucător al FCSB-ului, vrea ca echipa să-și revanșa în fața Rapidului, mai ales pentru ironiile pe care fanii giuleștenilor le-au lansat în sezonul trecut după victoria la scor.

Întrebat în legătură cu ideea de a sărbători titlul în ultimul meci al campionatului, pe Giulești, Bănel Nicoliță nu a ezitat.

”Ar fi minunat! Ar fi minunat! Ar fi perfect. Mai mult de atât nu se putea. Și așa se va întâmpla.

Vezi cum se întâmplă? Anul trecut când am pierdut campionatul, iar în ultima etapă am jucat cu Rapidul acasă, pe Arena Națională (n.r. meci pierdut cu 1-5 de FCSB).

Acum să vedeți soarta. Se întoarce frumos Dumnezeu la noi și ne dă ultima etapă cu Rapidul. Campioni și ai să vezi", a declarat Bănel Nicoliță pentru Fanatik.

  • Rămâne de văzut cum se va termina sezonul regulat și dacă FCSB și Rapid se vor putea întâlni în ultima etapă din play-off.

MM Stoica i-a dat dreptate lui Cristi Săpunaru în ceea ce privește lupta la titlu

Zilele trecute, Cristi Săpunaru a răbufnit în momentul în care a vorbit despre lupta la titlu. Căpitanul Rapidului nu este de acord cu faptul că FCSB poate fi considerată deja campioană, în ciuda avansului considerabil pe care îl are, lucru care a fost confirmat inclusiv de către MM Stoica.

"Sunt total de acord cu Cristi Săpunaru, clar că se joacă, dacă în campionatul 2021/22 CFR a avut 14 puncte avans înainte de play-off, au rămas 7 și după trei etape s-au făcut 8, iar noi am ajuns la mâna noastră, în două etape din 8 s-au făcut două.

E clar că se poate întâmpla orice.  Pe mine nu mă veți auzi că voi vorbi: 'Domnule, gata, s-a luat campionatul', pentru că știu că nu e așa”, a declarat MM Stoica. 

Etichete: rapid , giulesti , titlu , fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

Presa din Grecia, tranșantă după ce PAOK-ul lui Lucescu a ajuns să aibă titlul la mâna ei: "La gunoi!"

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto Adrian Mutu s-a întâlnit cu ”my friend” Cristiano Ronaldo! Cadoul primit de la portughez

Adio, EURO! Și-a rupt piciorul cu o lună înainte de turneul final

Foto Îl recunoști? În acest sezon a ieșit campion cu FCSB

Transfer definitiv pentru Ionuț Radu! Anunțul venit din Italia

Citeşte şi

Mesajul Rapidului, după ce liderul galeriei giuleștene a fost eliberat din închisoare

Ajunge la FCSB în vară, dar riscă să nu joace: ”Îi lipsesc multe”

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Autorizațiile de construire pot fi anulate ușor, la ce trebuie să fii atent. Exemplul din București, valabil în toată România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”