Adrian Mutu, la CFR Cluj / Foto: Instagram @cfrclujofficial

Ce a spus Adrian Mutu la prima conferință de presă ca antrenor al lui CFR Cluj. Mesajul pentru jucători

articol scris de Digi Sport
26.01.2024, 15:52
  • Premier League: Man. United - Arsenal, duminică, 18:30, DGS 1

  • Superliga: Dinamo - UTA Arad, duminică, 21:30, DGS 1

Adrian Mutu (45 de ani) a fost anunțat oficial ca noul antrenor al lui CFR Cluj în urmă cu două zile.

”Briliantul” a fost numit pe banca ardelenilor, după ce Andrea Mandorlini a fost demis de Ioan Varga. Eșecul cu FC Botoșani, scor 0-1, i-a fost fatal antrenorului italian.

Adrian Mutu, mesaj pentru jucători înainte de meciul cu FC Voluntari

Adrian Mutu a susținut prima conferință de presă din postura de antrenor al lui CFR Cluj. ”Briliantul” va încasa un salariu lunar de 35.000 de euro, dar a susținut că pentru el nu banii sunt importanți în acest moment.

Tehnicianul român a reiterat faptul că obiectivele sale în Gruia sunt să câștige atât campionatul, cât și Cupa României alături de CFR Cluj. De asemenea, Mutu le-a transmis jucătorilor că vrea să vadă o reacție din partea lor, după înfrângerea cu ultima clasă din SuperLigă.

”În ceea ce privește contractul, pentru mine în momentul ăsta banii nu sunt importanți, e o investiți pe care o fac în mine însumi, e o provocare mare să fiu la un club de acest gen și sper să și confirm.

De aceea pentru mine, banii sau alte lucuri nu au contat. Eu vreau să mă gândesc la prezent și la viitorul apropiat, ne așteaptă meciuri grele, sper să pot să le arăt tuturor și să demonstrez de ce sunt în stare, împreună cu echipa.

Ținând cont de cum ne aflăm în clasament și de distanța care este între noi și FCSB, dar și între noi și celelalte, care nu e foarte mare, trebuie să fim foarte atenți și să ne gândim doar la noi, să o luăm joc cu joc, fără să ne uităm la ceilalți.

Mă aștept din partea echipei să văd o reacție după înfrângerea de la Botoșani, să reînvinem spiritul pe care l-a avut CFR în anii trecuți, acela de învingători.  Așa cum spuneam, putem spune încet, încet, dar foarte repede, pentru că suntem la CFR și nimeni nu are răbdare.

Avem două obiective: câștigarea campionatului și Cupa României. Trebuie să le îndeplinim pe amândouă, cu toate că ne este foarte greu, avem adversari pe măsură”, a spus Adrian Mutu la conferința de presă de prezentare.

  • Pentru CFR Cluj urmează meciul cu FC Voluntari, fosta formație a lui Adrian Mutu, de luni, 29 ianuarie, ora 20:00. Partida va fi transmisă în direct pe Digi Sport 1, dar va putea fi urmărită și pe site-ul digisport.ro și în aplicația Digi Sport.

Adrian Mutu va încasa lunar un salariu de 35.000 de euro la CFR Cluj

Adrian Mutu va avea un salariu-record în SuperLiga României. El și staff-ul său vor încasa lunar la Cluj 35.000 de euro în total, scrie Fanatik. Prin comparație, la Rapid fostul atacant al naționalei câștiga 12.000 de euro pe lună.

Adrian Mutu a semnat cu CFR Cluj un contract pe un an și jumătate, cu opțiune de prelungire pe încă un sezon. El și va avea ca obiectiv să prindă unul dintre primele două locuri.

De asemenea, Ioan Varga i-a trasat noului antrenor misiunea de a califica echipa în grupele Europa League, în sezonul viitor.

Etichete: cfr cluj , adrian mutu , salariu , cfr cluj voluntari


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Mihai Leu, internat de urgenţă din cauza unor complicaţii după o operaţie

Campionul la box şi raliu Mihai Leu a fost internat de urgenţă, vineri seară, la spitalul din Hunedoara, de unde a fost transferat apoi la Bucureşti.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii l-au descoperit pe ”românul care e atât de bogat încât a uitat că are una dintre cele mai tari mașini din istorie”

Video Ianis Hagi a jucat cu locul 2 din Spania, după 5 meciuri la rând pe bancă, și a fost decisiv! Nota primită

Nota primită de Radu Drăgușin, la prima apariție după 6 meciuri în care a fost ”uitat” pe bancă la Tottenham

Gigi Becali, nervos când a văzut ce s-a întâmplat la Arena Națională: ”La revedere! Au făcut ce au vrut”

Oficial OUT de la Bayern! Vândut la doar două zile după eliminarea din Champions League

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Mihai Stoica a făcut anunțul chiar pe gazon: ”Cine semnează?” + Negocieri cu alți doi jucători

Exclusiv Singurul regret al lui Gigi Becali, după ce FCSB a primit titlul de campioană pe Arena Națională

Video Octavian Popescu s-a dezlănțuit la parada campionilor: a luat microfonul și a făcut spectacol

FCSB a primit o lovitură chiar în seara în care a sărbătorit titlul! Ce se întâmplă în UEFA Champions League

Citeşte şi

Mario Camora, ironic înainte ca FCSB să ridice trofeul de campioană

Exclusiv Mihai Rotaru a vorbit despre Dan Petrescu și a stârnit hohote de râs în direct la TV

PEROZFiica lui Ion Țiriac, vacanță în Namibia cu nepotul cel mare, Alexander. Distracție la proprietatea de milioane a fostului tenismen

FILM NOWElizabeth Hurley, fabuloasă în prag de 59 de ani, într-o rochie decupată în zona bustului. Și crăpătura de pe picior a fost de mare efect

Transformarea spectaculoasă a lui Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali. Nimeni nu l-a recunoscut citeşte ştirea pe Prosport.ro

Gest bădărănesc al lui Florinel Coman după ce a fost scos de pe teren. Cum se justifică fotbalistul citeşte ştirea pe ziare.com

Până la 10 ani fără permis și, în situații extreme, închisoare pe viață. Singurele măsuri care ar putea face ordine printre șoferii români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Digi World

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”