Edi Iordănescu, personajul central la meciul Gaz Metan-FCSB / Colaj Digi Sport

Exclusiv Ce a spus Edi Iordănescu despre instalarea lui Bogdan Argeş Vintilă la FCSB

24.08.2019, 13:59
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

Gaz Metan Mediaş - FCSB se va juca duminică, de la ora 21:00, în direct pe Digi Sport 1 şi pe siteul digisport.ro pentru abonaţii RCS-RDS. Se anunţă un meci incendiar, mai ales că pe banca Gazului se află Edi Iordănescu, "principalul" care şi-a urcat echipa, după Voluntari-Gaz 0-3, pe locul 4 după 6 etape, fără să cunoască înfrângerea. În ciuda faptului că a lipsit de pe bancă la mai multe meciuri din cauza investigaţiilor pe care şi le-a făcut la inimă!

Iordănescu jr. este antrenorul pe care Gigi Becali şi l-a dorit cel mai mult în ultima perioadă, însă nu a reuşit să-l convingă cu niciun chip că pot colabora decent. Adică fără ca patronul să se amestece în programul echipei, fără să decidă cine să joacă şi cine să nu, fără să schimbările de la meciuri.

Reacţia lui Edi Iordănescu după numirea lui Bogdan Argeş Vintlă la FCSB

"Nu mă interesează alegerile altor cluburi, cu atât mai puţin le voi comenta. Pot să vorbesc despre noul antrenor al FCSB doar în contextul în care avem un joc direct duminică. Bogdan este un antrenor tânăr şi cu foarte multă pasiune, îl cunosc foarte bine şi mă bucur pentru această oportunitate care i s-a oferit în carieră şi îi doresc multă baftă. Bineînţeles, începând de luni.

Ştiu că este foarte bine pregătit şi poate să facă echipa funcţională şi competitivă pentru că are pe mână foarte multă calitate individuală. Ei vin la Mediaş din postura de favoriţi şi cu necesitate foarte mare pentru puncte. Pentru asta trebuie să-şi asume un fotbal de calitate, iar la final vom vedea cine va avea câştig de cauză", a declarat Iordănescu junior pentru Digi Sport.

Edi Iordănescu nu a fost convins să treacă la FCSB nici măcar de numirea lui Narcis Răducan

După numirea lui Narcis Răducan ca director sportiv la FCSB s-a vorbit din nou de posibilitatea ca Edi, 41 de ani, ar putea accepta mutarea. Numai că patronul FCSB nu are de gând să renunţe la regulile sale, cea mai bună dovadă fiind instalarea lui Vintilă la echipă în seara meciului FCSB-Vitoria Guimaraes, 0-0, şi prezentarea lui a doua zi, într-o conferinţă de presă cu care Becali ne-a obişnuit.

Pe lângă faptul că au colaborat foarte bine la Pandurii Tg Jiu, Edi şi Narcis sunt prieteni, iar relaţia dintre ei ar putea netezi calea unei colaborări la FCSB. Dar până acum acest lucru nu a fost posibil.

Etichete: narcis raducan , edi iordanescu , gigi becali , bogdan arges vintila , gaz metan medias fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Ofertă de 1.3 milioane de euro pentru Louis Munteanu! Ce urmează pentru atacant

45.000.000€ pentru "Messi al Turciei"! Real Madrid s-a decis pe loc

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Ilie Dumitrescu, ”vrăjit” de fotbalistul crescut de Lille care ”strălucește” în România: ”Îmi place foarte mult”

Ce a spus Bogdan Andone, după ce Botoșani a învins-o pe Mioveni cu un gol marcat în prelungiri și e aproape de salvare

Foto Imaginea serii la Botoșani - Mioveni

Internaționalul român asaltat de oferte a spus unde NU vrea să joace: ”Am refuzat”

Citeşte şi

Ioan Ovidiu Sabău a rupt tăcerea, după ce Gigi Becali a anunțat că-l vrea pe Alex Chipciu la FCSB

Anunțul făcut de Florin Tănase, după ce a fost întrebat dacă semnează cu FCSB

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Accident aviatic în România. Avion prăbușit la Buzău, care ar fi fost cauza citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”