Gigi Becali / Foto: Sport Pictures

Ce îl face pe Gigi Becali să nu mai investească în transferurile jucătorilor. Rateuri pe ”bandă rulantă” în ultimii doi ani

articol scris de Digi Sport
20.05.2022, 23:51
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Gigi Becali a anunțat că nu va investi niciun ban în transferuri de jucători în această vară, după ce FCSB a ratat titlul.

Decizia omului de afaceri poate părea surprinzătoare, având în vedere că FCSB a fost unul dintre puținele cluburi din Liga 1 care au plătit bani pe jucătorii în ultimii ani, însă poate fi înțeleasă pentru strategia s-a dovedit că nu asigură succesul.

FCSB, rateuri pe ”bandă rulantă” în ultimii doi ani la transferuri

Concluzia vine atât ca urmare a faptului că FCSB nu a câștigat campionatul, cât și pentru că jucătorii pentru care Gigi Becali a plătit în ultimii doi ani nu au confirmat, ba chiar unii dintre au dezamăgit, cu doar două excepții.

Una dintre excepții este reprezentată de Andrei Cordea, adus vara trecută de la Clinceni, care a fost și jucătorul pe care s-au plătit cei mai puțini bani dintre cei transferați în ultimii doi ani, doar 50.000 de euro.

Al doilea fotbalist care a confirmat este Risto Radunovic, transferat de la Astra în schimbul a 400.000 de euro în ianuarie 2020, care, la fel ca Andrei Cordea, s-a impus încă de la început în formula de start.

În rest, FCSB a mai plătit bani pentru transferurile lui Denis Haruț, 661.000 de euro, Andrei Dumiter, 350.000 de euro, Malcom Edjouma, 330.000 de euro, Valentin Gheorghe, 250.000 de euro și Alexandru Buziuc, 50.000 de euro.

În acest interval temporal, Gigi Becali a mai achitat 100.000 de euro către Universitatea Craiova în afacerea în urma căreia au ajuns Andrei Burlacu și Ivan Mamut la FCSB, doi jucători care, de asemenea, au dezamăgit, iar Ionuț Vînă a mers la Craiova.

Andrei Dumiter a costat 116.000 de euro pentru fiecare gol marcat

Andrei Dumiter, al doilea cel mai scump fotbalist al FCSB-ului din ultimii doi ani, a reușit să marcheze doar trei goluri în primul sezon la echipa bucureșteană.

Adus de la Sepsi în schimbul a 350.000 de euro, atacantul de 23 de ani a evoluat în 22 de partide și a reușit să marcheze de doar trei ori, ceea ce înseamnă un cost de 116.000 de euro, dacă e luată în considerare strict suma de transfer, fără să fie inclus salariul, pentru fiecare gol înscris.

Etichete: gigi becali , transferuri fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice

Un judecător din India i-a respins plângerea unei femei care a spus că soțul ei a forțat-o să aibă relații intime „nenaturale”, întrucât, potrivit legii indiene, nu este ilegal ca un soț să-și oblige soția să întrețină acte sexuale.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

Foto ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Foto E gata, FCSB l-a ratat! Camerele l-au surprins chiar înainte să plece la noua echipă

Marius Șumudică a reacționat, după ce Dan Șucu l-a ales pe Mircea Lucescu

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

”Zero!”. Ce lovitură: visul Simonei Halep, ”spulberat”!

Video&Foto Nota de plată! Băluță l-a ”pedepsit” pe Mitriță, în timpul meciului Universitatea Craiova - FCSB

Acționarul Farului s-a implicat în scandalul momentului de la FC Barcelona. Xavi, criticat

Exclusiv Ziua decisivă în care Dan Șucu trebuie să aleagă antrenorul Rapidului

Citeşte şi

Un antrenor din Premier League a întrebat de Gigi Becali

Un nou bluff marca Gigi Becali! Cum arată primul 11 al FCSB-ului la meciul cu Universitatea Craiova

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Creatura nemaivăzută descoperită într-o peșteră: Are colți ascuțiți ca lamele și solzi puternic crestați pe burtă citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Loredana Groza, fabuloasă într-o salopetă ultra mulată, la 52 de ani. Fanii: „Te-ai născut să fii grozavă!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Loredana Groza, fabuloasă într-o salopetă ultra mulată, la 52 de ani. Fanii: „Te-ai născut să fii grozavă!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”