Deac şi Camora, aici alături de preşedintele Marian Copilu, au semnat contracte până în 2024 / Foto: captură YouTube

Exclusiv Ce s-a întâmplat astăzi în cantonamentul CFR-ului, înaintea publicării comunicatului de susţinere a lui Marius Şumudică

articol scris de Digi Sport
19.08.2021, 19:42
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Scandalul izbucnit la campioana României după înfrângerea categorică contra Stelei Roşii Belgrad, scor 0-4, a dus la o şedinţă convocată de conducerea clubului cu jucătorii, după care a fost dat şi un comunicat.

CFR îşi anunţă sprijinul pentru Marius Şumudică, cel care a fost contestat de Deac, Camora şi Hoban de faţă cu alţi jucători în vestiarul echipei.

Clujenii au trecut peste incidentul de la Belgrad şi s-a făcut pace în vestiar 

Între altele, primii doi, jucători care au greşit la meciul tur cu sârbii, au încercat să explice de ce au reacţionat aşa, deşi în comunicat se lasă de înţeles că nu a avut loc niciun incident.

Din informaţiile Digi Sport s-a făcut pace şi s-a stabilit să se treacă peste moment, mai ales că vine o perioadă grea pentru echipă. Sâmbătă se joacă în deplasare cu FC Argeş, apoi va veni returul cu Steaua Roşie Belgrad, joia viitoare, pentru ca duminică să avem pe Digi Sport 1 derby-ul cu FCSB.

Adică meci împotriva echipei preluate de Edi Iordănescu, cel care a câştigat titlul cu ardelenii sezonul trecut.

Reacția oficială a celor de la CFR Cluj, după ce s-a spus că Marius Șumudică ar putea fi demis

Ca urmare a ultimelor informatii apărute în presă, dorim să facem următoarele precizări:

Conducerea clubului CFR 1907 Cluj nu a luat în considerare în niciun moment schimbarea de pe banca tehnică a echipei noastre a antrenorului Marius Șumudică.

Suntem singura echipă din România care va participa în acest sezon în grupele unei competiții europene, iar după 5 etape disputate până acum, suntem lideri incontestabili în Liga 1 cu maxim de puncte obținute, performanță pe care CFR Cluj nu a mai bifat-o din sezonul 2006/2007, astfel că nu s-a pus problema ca antrenorul echipei noastre să fie schimbat.

De asemenea, vrem să vă asigurăm de faptul că nu a existat și nu există niciun fel de conflict între antrenor și jucătorii echipei noastre. Un rezultat negativ și toate criticile venite din presă nu pot să destabilizeze un club de anvergura CFR-ului, un club care în ultimii ani a câștigat de 4 ori consecutiv titlul de campioană.

Avem un lot valoros și numeric, dar și un antrenor cu multă experiență, însă, mai presus de toate, suntem o familie unită care va reuși să treacă peste un rezultat negativ, în pofida criticilor venite din toate direcțiile.

În încheiere, vă asigurăm încă o dată că antrenorul Marius Șumudică are parte de toată susținerea conducerii clubului și a acționariatului”, se arată în comunicatul postat de către cei de la CFR Cluj pe site-ul oficial.

Ce s-a întâmplat la vestiare, după Steaua Roșie Belgrad - CFR Cluj 4-0

Camora (34 de ani), Deac (35 de ani) şi Hoban (38 de ani), trei dintre greii formaţiei, au fredonat la vestiare "La revedere, Şumi, la revedere", în timp ce antrenorul era la conferinţa de presă.

Informaţia a ajuns la urechile antrenorului prin intermediul altor fotbalişti care au privit cu uimire ce scandau jucătorii respectivi.

Interesant este că Mario Camora și Ciprian Deac, doi dintre contestatarii antrenorului, au fost printre cei mai lăudați jucători de către Şumudică.

"Am niște semne de întrebare, nu știu cum acest băiat, Ciprian Deac, poate să joace din trei în trei zile și să alerge atât de mult. La fel și Camora, este ceva incredibil", a spus Șumudică despre Deac, pe 1 august, după meciul cu Chindia.

Etichete: marius sumudica , deac , camora , scandal la cfr


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea nord-irlandeză Bushmills, în primele ore ale dimineţii de duminică. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit ţintuit de un gard, cu un cui în fiecare mână, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

Real Madrid a pierdut locul 1! Liverpool, noua favorită la transferul așteptat pe Bernabeu

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Universitatea Craiova - FCSB 1-0, ACUM, DGS 1. Oltenii conduc la pauză, grație reușitei semnate de Raul Silva

Pep Guardiola nu a ezitat nicio secundă, după ce a fost trecut pe lista lui Bayern

Plecat de la FCSB, Ianis Stoica a anunțat echipa la care va juca în sezonul următor

Oficial Chelsea ”a demis” un antrenor în Premier League: OUT după 5 ani!

Citeşte şi

Marius Șumudică a reacționat, după ce Dan Șucu l-a ales pe Mircea Lucescu

Anunțul făcut de ”U” Cluj, după apariția zvonurilor despre presupusele negocieri cu Marius Șumudică și Laurențiu Reghecampf

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”