Jean Vlădoiu / Foto: Captură Digi Sport

Video Ce spune Jean Vlădoiu despre acuzațiile de blat pe care le-ar fi adus cu privire la meciul FCSB - Farul

articol scris de Digi Sport
04.03.2022, 00:26
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Jean Vlădoiu, conducătorul celor de la FC Argeș, ar fi făcut acuzații de ”blat” în legătură cu partida dintre Farul Constanța și FCSB, partidă câștigată de constănțeni cu scorul de 2-0.

Totuși, oficialul de la FC Argeș a recunoscut că a criticat jocul FCSB-ului de la meciul cu Farul, însă spune că anumite cuvinte i-au fost atribuite pe nedrept.

Jean Vlădoiu neagă vehement că a folosit cuvântul ”blat” când s-a referit la FCSB – Farul! Care este cel mai mare regret

Jean Vlădoiu a negat vehement faptul că a pronunțat cuvântul ”blat” atunci când a vorbit despre partida dintre Farul și FCSB, câștigată de constănțeni cu scorul de 2-0.

Conducătorul celor de la FC Argeș spune că cel mai rău îi pare pentru supărarea provocată lui Gheorghe Hagi.

Nu știu cum să pun problema. Am fost de bun simț, am luat legătura cu un jurnalist. M-a întrebat cum mă simt după meciul pierdut de FCSB. Am spus că da, am vorbit o parte din ce e scris acolo, am vorbit despre Farul, că a jucat foarte bine, dar titlurile puse au fost foarte urâte pentru că eu nu am pronunțat cuvântul ’blat’.

Mi s-au pus niște cuvinte care nu mi-au plăcut. Pe viitor voi fi mai atent. Acum e târziu, fapta a fost comisă. Îmi pare rău pentru Gică (n.red. Hagi) pentru că îl respect foarte mult. Nu am pronunțat numele Farul. Am vorbit mai mult despre jocul FCSB-ului. Am zis că am fost dezamăgit de ce am văzut, dar nu am spus că meciul a fost blat.  

Nu e nicio problemă, cunosc drumul către FRF, mi-a fost casă timp de 11 ani. Când voi ajunge acolo, voi vedea unde e înregistrarea cu mine când am spus asta. Eu nu am spus așa ceva. Titlurile acelea m-au șocat când le-am văzut. Nu sunt cuvinte spuse de mine”, a declarat Jean Vlădoiu.

Jean Vlădoiu, despre meciul FC Argeș - FCSB: ”Acest sezon este o realizare!”

Vlădoiu a vorbit și despre partida cu FCSB pe care elevii lui Andrei Prepeliță au câștigat-o cu scorul de 1-0 și a transmis că parcursul ”violeților” din acest sezon reprezintă o adevărată realizare.

Ne-am dorit victoria. Era singura șansă să mai avem un meci decisiv la Botoșani. Pe noi egalul nu ne avantajează, vom merge să jucăm, nu avem nimic de pierdut.

În repriza a doua ne puteam deprinde, dar și noi la rândul nostru am pierdut pe greșeli personale. Am spus-o și nu vreau să mă repet. Spuneam că dacă am mai fi avut trei puncte eram în play-off. Am încredere în Andrei. Și-au dorit mult să ajungă aici și vom încerca să prindem play-off-ul.

Pentru FC Argeș, e o realizare acest sezon, atât în Cupă, cât și în campionat. Am trecut prin momente grele, dar caracterele puternice se văd la greu.

Am avut încredere totală în Andrei Prepeliță și în acest lot de jucători. Vrem să ne întărim pentru că play-off-ul este greu și avem nevoie. Ați văzut ce înseamnă un Ganea, un Tănase. Nu avem foarte mulți jucători experimentați. Avem un Latovlevici, un Ganea, care e tânăr, dar a jucat la cel mai înalt nivel, și un Tănase.

Cei de la FCSB mi-au creat multe emoții, mă doare stomacul și acum. Și-au creat multe ocazii, eram conștient de jocul lor ofensiv. CFR s-a desprins și e foarte greu de ținut pasul cu ei”, a mai spus Vlădoiu.

 

Jean Vlădoiu, după FCSB - Farul 0-2

"Nu ne mai gândim la play-off după ce am văzut meciul cu Farul! Am văzut ce s-a întâmplat cu FCSB. Ce să mai?! Nu are niciun sens. Noi ne-am consolidat locul 7 și o să jucăm pentru puncte. Nu ne temem de arbitraj, pentru că FC Argeș nu a avut probleme din punctul ăsta de vedere.

Sper să câștigăm măcar așa, pentru moralul nostru. Eu cred că pe toți ne-a surprins. Când evoluezi împotriva unei echipe care se bate să câștige titlul și se joacă de asemenea manieră, să aibă meciul la discreție din primele cinci minute până în minutul 90!

Dominarea ca dominare, dar vorbim de ocazii! Farul putea să mai dea vreo două-trei goluri! Ce să spun? Noi ne jucăm șansa noastră. Va fi un play-out foarte interesant și greu", a spus Jean Vlădoiu, conform Fanatik.

Etichete: liga 1 , hagi , fc arges , farul , blat , fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Video FCSB este noua campioană a României! Titlul, asigurat matematic după 2-1 cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Adrian Mutu, fără milă după ce a fost făcut ”praf” de fostul lui jucător: ”Mi-ar fi rușine! Are probleme, divorțează”

Gigi Becali l-a dat afară după doar 416 minute jucate, iar acum e campion. Poate da peste FCSB în UCL

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

”Am avut un secret!”. MM Stoica a dezvăluit totul, după ce FCSB a câștigat titlul

Citeşte şi

Exclusiv Helmut Duckadam s-a convins: capitolul la care a excelat FCSB, noua campioană a României

Exclusiv Siyabonga Ngezana a spus ce muzică s-a ascultat la petrecerea de titlu a FCSB-ului: ”Le știu pe toate”

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a anunțat primul transfer al verii pentru Champions League! Semnează cu FCSB: ”Am vorbit cu el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”