Birligea după golul contra lui Farul / Foto: Captura Digi Sport

Video CFR Cluj - Farul Constanța 1-0. Gazdele câștigă prin golul lui Birligea. Portarul Letica, eroul ardelenilor

articol scris de Digi Sport
01.05.2022, 23:59
  • EHF European League: Skjern - Dinamo, marți, 19:45, DGS 2

  • Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

CFR Cluj a reușit să câștige meciul de pe teren propriu împotriva lui Farul, scor 0-1, din cadrul etapei cu numărul șapte din play-off-ul Ligii 1.

Constănțenii au fost net superiori în prima repriză și și-au creat patru ocazii de gol. Prima a venit în minutul 8, când Pitu a trimis direct pe poartă din lovitură liberă, însă Letica a reușit să intervină. Deși s-a dictat lovitură liberă, reluările au arătat că gazdele ar fi trebuit să primească penalty.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

CFR Cluj - Farul Constanța 1-0. Oaspeții au ratat mai multe ocazii mari, iar Birligea a marcat singurul gol

Radaslavescu, în minutul 20, iar apoi Moldoveanu, două minute mai târziu, l-au pus și ei la încercare pe Letica, însă croatul s-a descurcat la fel de bine. Cea mai mare ocazie a constănțenilor a venit în minutul 27, când Grameni a primit o centrare pe jos, însă nu l-a putut învinge nici el pe Letica.

Ardelenii au oferit replica abia în minutul 36, la o fază în care Aioani a respins șutul periculos al lui Deac, iar cele două trupe au plecat la vestiare cu scorul de 0-0.

Ocaziile Farului din prima repriză s-au răzbunat în partea secundă. Birligea, introdus pe teren în minutul 61, a marcat după doar 5 minute, după ce a fructificat centrarea venită din partea lui Omrani, la capătul unei acțiuni personale superbe ale francezului.

Până la final, nicio echipă nu și-a mai creat vreo ocazie importantă, iar partida s-a încheiat cu victoria lui CFR Cluj. În urma acestui rezultat, ardelenii s-au distanțat din nou la 5 puncte în fața lui FCSB, care are un meci disputat în minus. 

De partea cealaltă, Farul a rămas pe locul 5, la doar un punct în fața lui FC Argeș, clasată pe ultima poziție din play-off. 

VIDEO cu rezumatul meciului CFR Cluj - Farul Constanța 1-0: 


Știrea inițială:

CFR Cluj - Farul Constanța, Live Video, 21:30, Digi Sport 1. Ardelenii caută să își consolideze poziția

Cu trei meciuri înainte de finalul sezonului, CFR Cluj este liderul Ligii 1, cu 48 de puncte acumulate. Ardelenii sunt la două lungimi de FCSB și la trei de Universitatea Craiova, astfel că lupta pentru câștigarea campionatului rămâne în continuare una deschisă.

Elevii lui Dan Petrescu vin după un succes în Liga 1, scor 1-0 contra celor de la FC Voluntari. "Feroviarii" au trei victorii, două eșecuri și un egal în cele șase meciuri disputate de la începutul play-off-ului.

"Va fi greu, ca orice meci împotriva lui Hagi. Mai ales că Farul vine după două înfrângeri dureroase, îmi dau seama ce a fost în cabină. Sigur că Hagi nu e fericit.

Sunt convins că vor da 100%, exact cum au făcut în meciul tur, când s-a terminat 0-0. Toate meciurile cu Viitorul şi acum cu Farul au fost pe muchie de cuţit.

Micile detalii vor face diferenţa şi duminică. Din păcate, întâlnim un adversar rănit de două înfrângeri acasă. Hagi nu cred că e obişnuit să piardă la un asemenea scor pe teren propriu. Dar şi noi vom fi motivaţi.

Sper ca băieţii să câştige încredere, pentru că forma lor nu a fost bună în ultimul timp. Dar e normal să ai o formă mai slabă după un an fantastic. Însă spiritul e foarte bun după victoria de etapa trecută, să vedem ce putem face duminică", a spus Dan Petrescu.

CFR Cluj - Farul Constanța, Live Video, 21:30, Digi Sport 1. Constanțenii nu se regăsesc în play-off

De cealaltă parte, Farul Constanța ocupă poziția a 5-a în clasament, cu 28 de puncte acumulate. Trupa lui Gheorghe Hagi are două eșecuri consecutive în Liga 1, însă speră să pună capăt acestei serii în partida din Gruia.

"Un meci puternic, cu un adversar care e pragmatic, are experiență, e pe primul loc și își dorește să câștige campionatul. Sper să ne ridicăm nivelul, la fel cum am făcut în meciul de acasă, când ne-am luptat cu ei.

Obiectivul nostru clar este locul patru, trebuie să ajungem acolo. Când ești cât mai sus în clasament, clubul câștigă și este un lucru fundamental. La vremurile pe care le trăim, orice sumă e binevenită. Le-am transmis asta jucătorilor, clubul își dorește locul patru. Ce e mai jos… pierdem bani și sunt bani frumoși", a spus Gheorghe Hagi, în cadrul unei conferințe de presă.

  • În precedentul meci, disputat pe 19 martie, Farul Constanța și CFR Cluj au remizat, scor 1-1

Cum arată clasamentul din play-off-ul Ligii 1

Clasament play-off Liga 1/ Foto: Flashscore

Etichete: play-out liga 1 , cfr farul


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Țara care își mută capitala pentru că actuala se scufundă în mare. Pentru asta, se construiește un oraș de la zero

Indonezia se pregătește să își mute capitala din Jakarta în Nusantara, aflat încă în construcție. Noul oraș va costa 35 de miliarde de dolari și nu va fi finalizat până în 2045. Decizia a fost luată din cauza crizei climatice, deoarece Jakarta se scufundă ușor-ușor în mare, scrie Business Insider.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Suprinzător! Anunțul lui Gigi Becali despre jucătorul de la FCSB căruia ”îi plătește salariul degeaba de 3 ani”

Video S-a terminat! Cea mai în formă jucătoare din lume a fost învinsă, după o serie de vis

Tragedie! Un campion a anunțat că fiul său în vârstă de 15 luni a murit: ”Prietenul meu e fără viață. Vă rog, ajutați-mă”

După ce FCSB a câștigat titlul, Giani Kiriță a făcut un anunț neașteptat

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”