Jucătorii de la CFR Cluj / Foto: Sport Pictures

Video Chindia Târgoviște - CFR Cluj 0-2. Ardelenii obțin victoria în nouă jucători! Yeboah, gol superb

articol scris de Digi Sport
07.08.2022, 20:28
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

CFR Cluj a câștigat meciul contra celor de la Chindia Târgoviște cu scorul de 2-0, în etapa cu numărul patru din Liga 1. Ardelenii au rămas în nouă jucători în repriza secundă.

În clasament, CFR Cluj este pe primul loc, la egalitate cu Rapid, cu un total de nouă puncte, în timp ce Chindia este pe locul 15, cu doar două puncte.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

Chindia Târgoviște - CFR Cluj 0-2. Ardelenii obțin victoria în nouă jucători! Yeboah, gol superb

Chindia putea deschide scorul în primul minut al partidei, când Neguț i-a pasat în fața porții lui Popa care a șutat mult peste poarta lui Bălgrădean. Popadiuc a ratat și el o șansă importantă de gol în minutul 10, când a șutat din afara careului.

Petrila a avut o acțiune superbă în flancul stâng și a trecut cu ușurință de Celea. Aceta a pasat în fața porții, însă Jefte nu a reușit să marcheze. Câteva minute mai târziu, Jefte a încercat să înscrie cu capul la centrarea lui Yeboah, însă intervenția lui Căbuz a păstrat scorul neschimbat.

Scorul a fost deschis în minutul 27 de formația antrenată de Dan Petrescu. Petrila a centrat din corner, Hoban a trimis cu capul în fața porții, iar Muhar a înscris cu capul.

Ardelenii și-au dublat avantajul în finalul primei reprize, când Yeboah a înscris un gol superb din ”foarfecă”.

Chindia a irosit o șansă importantă în startul reprizei secunde, când Passaglia a șutat puțin pe lângă poartă. Yeboah a avut o intervenție extrem de dură în minutul 65 și a fost eliminat, moment în care Dan Petrescu și-a ieșit din minți. Antrenorul lui CFR Cluj a văzut și el cartonașul roșu.

Ardelenii au rămas în nouă oameni în minutul 79 după eliminarea lui Gabriel Debeljuh, care a văzut cartonașul roșu în urma analizei VAR.

Pe finalul meciului, dâmbovițenii au avut două ocazii importante de gol. Șerban a lovit bara cu un șut din afara careului, iar Cooper nu a putut marca din fața porții.

VIDEO Rezumatul partidei Chindia Târgoviște - CFR Cluj 0-2


Chindia Târgoviște - CFR Cluj 0-2. Ardelenii obțin victoria în nouă jucători! Yeboah, gol superb

Cu o victorie împotriva celor de la Chindia Târgoviște, CFR Cluj ar putea urca în clasamentul Ligii 1 până pe podium. În acest moment, ardelenii se află pe locul cicni, cu șase puncte din trei jocuri disputate.

De partea cealaltă, Chindia Târgoviște nu a înregistrat niciun succes în noul sezon de Liga 1. Trupa lui Adrian Mihalcea se află pe locul 13 în Liga 1, cu doar două puncte în clasament.

CFR Cluj și Chindia Târgoviște s-au întâlnit până în prezent de șase ori în Liga 1, iar ardelenii nu au pierdut niciodată. Nu mai puțin de cinci victorii au obținut cei de la CFR Cluj cu formația din Dâmbovița, în timp ce o partidă s-a terminat la egalitate.

Adrian Mihalcea, despre meciul cu CFR Cluj

Jucăm contra campioanei, va fi un meci extrem de dificil. Întâlnim o echipă bună, experimentată, cu un lot numeros. Suntem pregătiți, venim după un rezultat bun, știm la ce să ne așteptăm. Trebuie să muncim, să alergăm mult și să câștigăm cât mai multe dueluri, pentru că doar așa le putem pune probleme. Sunt încrezător că putem obține un rezultat pozitiv.

Obiectivul nostru este să adunăm puncte. Din păcate, avem probleme serioase de lot pentru meciul cu CFR. Încercăm să recuperăm din jucătorii accidentați până la ora jocului. Va fi doar o situație de moment, sunt convins că săptămâna viitoare vor mai veni jucători. Așteptăm suporterii la stadion, avem nevoie de susținerea lor”, a spus Adrian Mihalcea, înaintea meciului cu CFR Cluj.

Clasament Liga 1

Clasament Liga 1 / Foto: Digi Sport

Etichete: dan petrescu , adrian mihalcea , chindia cfr , etapa 4 liga 1


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Video Bayern - Real Madrid 2-2. Vinicius a reușit o ”dublă” și finalista Champions League se va decide în Spania!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Alex Mățan s-a calificat în finala Ligii Campionilor! A reușit două pase de gol și a fost eroul echipei

Cei de la Gazzetta dello Sport, ”vrăjiți” de Dennis Man! Topul în care românul e primul

Răsturnare de situație! Decizia luată de Real Madrid în cazul lui Luka Modric

”Amenințarea” lui Kylian Mbappe, după ce PSG a pierdut turul cu Dortmund din semifinalele UCL

Citeşte şi

Galerie Foto Dan Petrescu chiar nu a glumit! I-a pus ”la treabă” pe jucătorii lui CFR Cluj

Obiectivele imediate trasate lui Dan Petrescu. ”Va fi directorul echipei”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

S-a schimbat legea RCA pentru toți șoferii din România, o lovitură fără precedent pentru români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă