Esteban, felicitat de colegi după golul marcat în Chindia - Mioveni 1-0 / Foto: captură Digi Sport

Video Chindia Târgoviște - CS Mioveni 1-0 | Dâmbovițenii, la a patra victorie la rând în ”era Anton Petrea”

articol scris de Digi Sport
16.10.2022, 15:50
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Chindia Târgoviște și CS Mioveni s-au înfruntat duminică la Ploiești, în etapa a 14-a a Ligii 1, în direct la Digi Sport 1, meci tranșat pe final de dâmbovițeni, scor 1-0.

Chindia Târgoviște - CS Mioveni 1-0 | Dâmbovițenii, la a patra victorie la rând în ”era Anton Petrea”

Fotbaliștii lui Anton Petrea (47 de ani) au încercat să marcheze repede, pentru a-și face mai ușor meciul, dar nici Neguț și nici Daniel Popa nu au fost inspirați în fața porții lui Iustin Popescu.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

De partea cealaltă, elevii lui Flavius Stoican (45 de ani) au preferat să fie mai întâi atenți la apărare și mai apoi să încerce acțiuni pe contraatac. La pauză scorul a fost la fel ca la început, 0-0.

Chindia Târgoviște - CS Mioveni 1-0 | Burlacu a trimis în bară

În partea a doua, argeșenii și-au trecut în cont cea mai mare ratare. Fostul jucător al celor de la FCSB Andrei Burlacu (25 de ani) a fost aproape de gol, dar mingea trimisă de el a lovit bara porții lui Căbuz.

Ambii antrenori au schimbat pe final de meci, dar câștigător a ieșit Petrea. După încă o nouă fază irosită de Popa, golul a venit în minutul 87, când Esteban a reluat imparabil, cu capul, din interiorul careului, în stânga lui Popescu.

În prelungiri, Stoican a forțat cu Antal, dar nu s-a mai întâmplat nimic.

Chindia s-a impus cu 1-0 și a ajuns la al treilea succes la rând în Liga 1 și la al patrulea în toate competițiile de când echipa este pregătită de Toni Petrea. În plus, dâmbovițenii, care au și un meci amânat, au ajuns la 12 puncte, cu cinci peste ”lanterna” Mioveni.

VIDEO cu rezumatul partidei Chindia - Mioveni 1-0


Meciul dintre Chindia Târgoviște și CS Mioveni va putea fi urmărit și în format LIVE VIDEO pe siteul digisport.ro, dar și în aplicația Digi Sport, de către abonații RCS-RDS.

Chindia Târgoviște - CS Mioveni, LIVE VIDEO, 14:00, Digi Sport 1. Trupa lui Toni Petrea caută al treilea succes consecutiv în Liga 1

Înaintea meciului din etapa a 14-a a Ligii 1, echipa lui Toni Petrea este pe val. Cu fostul antrenor de la FCSB la cârmă, Chindia Târgoviște a început să lege victoriile în campionat. Dâmbovițenii s-au impus în etapele trecute pe teren propriu cu Rapid, scor 2-1, și în deplasare cu U Craiova 1948, scor 1-0.

CS Mioveni vine după patru partide în care nu a mai cunoscut gustul victoriei în Liga 1, dar speră să dea lovitura pe terenul celor de la Chindia.

Înaintea meciului din etapa a 14-a a Ligii 1, situația în clasament stă în felul următor: Chindia se află pe locul 15, cu nouă puncte, în timp ce formația antrenată de Flavius Stoican ocupă ultimul loc în ierarhie, cu șapte puncte obținute din 13 jocuri disputate.

Clasament Liga 1 

Clasament Liga 1 / Foto: Digi Sport

Ce a spus Toni Petrea înaintea meciului cu CS Mioveni

Vom avea o partidă foarte dificilă, cu o echipă care are același obiectiv ca și noi, menținerea în Liga I. Poate că va fi mai greu ca în ultimele meciuri. E o perioadă complicată, o săptămână cu trei meciuri, important e să ne putem baza pe toți jucătorii.

Toți băieții sunt apți de joc acum, sper să fim inspirați în alegerea primului 11. Era neplăcut să vezi clasamentul și să fii pe ultimul loc. Normal că ne-am dorit să depășim acea poziție.

Avem multe meciuri de disputat, trebuie să urcăm în clasament cu victoriile pe care ne dorim să le obținem. Am ajuns să legăm rezultate pozitive, iar jocul echipei este îmbucurător, dătător de speranțe”, a transmis antrenorul Chindiei, în cadrul unei conferințe de presă.

Suntem foarte bine cu moralul, sperăm să obținem victorii în continuare și să strângem cât mai multe puncte. Vom aborda meciul de duminică la victorie, normal, un succes ne-ar oferi un pic de suflu față de ei, ca și distanță.

Sper ca suporterii să ne fie alături, simt o apropiere foarte mare de noi, ne dorim să venim cât mai repede alături de ei, să jucăm aici, la Târgoviște”, a precizat și mijlocașul Doru Popadiuc.

Etichete: flavius stoican , clasament liga 1 , toni petrea , chindia targoviste cs mioveni


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea nord-irlandeză Bushmills, în primele ore ale dimineţii de duminică. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit ţintuit de un gard, cu un cui în fiecare mână, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

Foto ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Ce a spus Postecoglou, după ce Radu Drăgușin a ajuns la 6 meciuri consecutive fără minut jucat

Foto E oficial: "cuplul anului" nu mai există! Mădălina Ghenea a dezvăluit toate motivele despărțirii

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Tavi Popescu a surprins pe toată lumea, după Universitatea Craiova - FCSB! Anunțul făcut în direct

Exclusiv Erori grave de arbitraj la Universitatea Craiova - FCSB! Marius Avram a dat verdictul: "Îmi pare rău de Vidican!"

Costel Gâlcă a transmis un mesaj clar după ce a învins-o pe FCSB

Un antrenor din Premier League a întrebat de Gigi Becali

Citeşte şi

Exclusiv A antrenat-o în două rănduri pe FCSB, dar nu a luat titlul. Mesajul transmis după ce roș-albaștrii au devenit campioni

Video Liga 2, play-off. S-a încheiat etapa a treia. Rezultate surprinzătoare și clasamentul

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”