Video FCSB - FC Voluntari 2-1 | Dinu Todoran / Foto: Sport Pictures

Exclusiv Cine i l-a prezentat pe Todoran lui Becali într-o lumină atât de frumoasă încât Gigi l-a pus antrenor la FCSB

articol scris de Digi Sport
24.05.2021, 10:12
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Petrolul - Oțelul, duminică, 15:30, DGS 1

Numirea lui Dinu Todoran (42 de ani) la FCSB nu a picat din cer. Nu-l cunoştea Gigi Becali atât de bine încât să-i urmărească cariera şi să-l pună antrenor principal.

Mihai Stoica este omul care i l-a propus pe fostul jucător al Unirii Urziceni. Cei doi, alături de antrenorul Dan Petrescu, au câştigat cu Unirea titlul de campioană, una dintre marile surprize ale fotbalului românesc. 

MM Stoica l-a propus pe Dinu Todoran la FCSB

De atunci, MM Stoica şi Todoran, care este dinamovist, de fapt, au rămas în relaţii apropiate, iar managerul general a mai încercat în câteva rânduri să-l aducă în cadrul clubul pentru că îi place cum gândeşte fotbalul şi are încredere că e un antrenor de perspectivă.

În ultima perioadă, Gigi Becali leagă foarte mult numirile antrenorilor de credinţa acestora. La fel s-a întâmplat cu Bogdan Argeş Vintilă, pe care l-a întâlnit la biserică şi a decis să-l pună "principal". De altfel, Vintilă şi MM au amânat un antrenament el echipei pentru că slujba s-a terminat mai târziu, iar lui Becali i s-a părut cât se poate de normal. 

Şi tot Becali a luat în calcul, la un moment dat, instalarea rapidistului Florin Motroc ca "principal" la Steaua tot pentru că l-a întâlnit la slujba de la biserică.

La fel acum, pe Todoran voia să-l numească la Academie, dar a auzit că este la biserică şi atunci l-a pus direct la echipa mare, mai ales că Şumudică şi Dică îl refuzaseră.

Cine e Dinu Todoran, noul antrenor al FCSB

Todoran a jucat la Petrolul, Astra, Farul Unirea Urziceni, Victoria Brăneşti, Botoşani şi Voluntari. De la Voluntari s-a retras, în 2016.

Ca antrenor a lucrat mai mult la Voluntari, la echipa secundă, dar au fost momente în care a fost solicitat la prima echipă. La fel s-a întâmplat înaintea meciului cu Gaz Metan, când Mihai Teja s-a îmbolnăvit şi echipa a fost condusă de Todoran. A fost 0-6 şi primarul din Voluntari s-a speriat şi l-a pus pe Ioan Andone pe bancă.

Apoi Todoran a plecat antrenor principal la Slatina, unde a stat din decembrie până în martie la echipa care avea să retrogradeze în Liga a 3-a.

Cine va conduce echipa, Todoran şi Pintilii?

Există zvonuri că Dinu Todoran, posesor al licenței Pro din acest an, ar urma să fie antrenor principal în acte, iar echipa să fie pregătită de Mihai Pintilii. Retras din activitate în urmă cu un an, fostul mijlocaș nu deține încă documentul care să-i permită să fie "principal".

Vineri, într-o intervenție în cadrul emisiunii Digi Sport Special, patronul roș-albaștrilor anunța cooptarea lui Dinu Todoran în staff.

Am ales un antrenor pe criteriu de cumințenie, un om cuminte, un om bun, pe Dinu Todoran. I-am spus lui Meme să-l sune, ca să-l punem la Academie, să colaborăm cu el.

L-a sunat Meme și i-a zis că e la biserică pentru că e sărbătoare mare, Sfinții Constantin și Elena. Dacă era la biserică, atunci am zis că nu-l punem la Academie, ci direct la prima echipă. L-am chemat, a venit, a semnat deja", a declarat Gigi Becali.

Etichete: mm stoica , gigi becali , dinu todoran , antrenor fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare

La aproape 60 după comiterea unei crime brutale, poliția l-a găsit și arestat pe autor datorită tehnicilor criminalistice de ultimă generație.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

OUT de la FCSB, după șapte ani! ”Roș-albaștrii” îi caută deja înlocuitor

Exclusiv A fost dat afară de la FCSB, s-a antrenat singur, iar acum e campion: ”Oamenii nu știu”. Ce urmează pentru fotbalist

Exclusiv Pe urmele lui Liverpool! Dan Petrescu a ordonat, Ioan Varga a executat. Investiție de 100.000 de euro

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Se știu deja 16 echipe calificate direct în ”noile grupe” din UEFA Champions League! Ce o așteaptă pe FCSB în preliminarii

Video&Foto Așa se bucură campionii. Fabrizio Romano a publicat imagini de la petrecerea din vestiarul lui Real Madrid

A refuzat-o în 2022 pe FCSB și rămâne ferm în decizia luată: ”Ați văzut ce s-a întâmplat și cu Compagno!”

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

Citeşte şi

Gigi Becali n-a stat deloc pe gânduri: plăți de 25 de milioane de euro!

Elias Charalambous, mesaj special pentru Gigi Becali după titlul câștigat de FCSB

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWMike Myers, greu de recunoscut la 60 de ani. Interpretul lui Austin Powers a renunțat să-și mai vopsească părul

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Au speriat-o de moarte: ce a pățit Iga Swiatek după ce a învins-o pe bielorusa Sabalenka, salvând trei mingi de meci VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”