Ciprian Deac / Foto: Youtube @CFR 1907 Official

Ciprian Deac, dezamăgit după atacul tatălui său la adresa lui Andrea Mandorlini: ”N-am nevoie de avocat!”

articol scris de Digi Sport
18.11.2023, 17:28
  • Premier League: Man. City - West Ham, duminică, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - FCSB, duminică, 21:00, DGS 1

Ciprian Deac (37 de ani) a fost implicat recent într-un scandal de proporții la CFR Cluj, după ce tatăl său l-a acuzat pe Andrea Mandorlini (63 de ani) că îi umilește fiul.

Concret, Ioan Deac a declarat că tehnicianul italian nu îl trimite pe teren pe Ciprian Deac pentru a le face loc jucătorilor pe care Mandorlini i-a transferat în vara trecută.

Ciprian Deac: ”Am aproape 40 de ani și nu am nevoie de un avocat!”

Totuși, Ciprian Deac, care a mărturisit că vrea să se retragă de la gruparea ardeleană, a acordat un interviu celor de la CFR Cluj în care s-a declarat dezamăgit de reacția părintelui său. Fotbalistul s-a delimitat de declarațiile tatălui său și a mărturisit că a fost luat prin surprindere de felul în care acesta a reacționat la adrea lui Mandorlini.

Mi-am dorit foarte mult să clarific situația și să spun că nu îmi convine, nu îmi face cinste și sunt foarte supărat de cele apărute. Chiar voiam să vorbesc cu voi, să îmi spun și eu părerea.

Îmi pare rău că a apărut asemenea lucru, mai ales acum când mai avem șase meciuri foarte importante, în care trebuie să fim liniștiți, trebuie să fim concentrați. Voiam să îmi cer scuze pentru cele întâmplate.

Pe de o parte, îl înțeleg și pe tatăl meu, pentru că este subiectiv și fiecare tată de fotbalist își dorește ca fiul său să joace cât mai mult, dar nu pot să accept asemenea lucruri. Dacă avea ceva de zis, trebuia să vorbească direct cu mine, nu cu presa.

După cum știți, sunt un tip care nu m-am băgat în niciun conflict și chiar fug de conflicte și nu îmi plac scandalul. Voiam să lămuresc această situație și să spun că nu ne-a afectat vestiarul, suntem uniți în continuare și toți băieții sunt concentrați la meciurile care urmează.

Am vorbit și cu antrenorul, era normal, nimănui nu îi place să vadă asemenea articole. Îl înțeleg perfect și pe dânsul, dar cred că cel mai rău din această poveste am ieșit eu. Am aproape 40 de ani și nu am nevoie de avocat, nu am nevoie ca cineva să vorbească în numele meu. Nu știam de acest articol, și eu am fost surprins. Îmi pare rău că s-a ajuns aici, pentru că nu îmi face cinste și nu mă reprezintă asemenea lucru. Am muncit de mic să îmi fac un nume, am muncit de mic să ajung la o echipă bună, să fac performanță și să se vorbească lucruri bune despre mine.

Referitor la ce s-a întâmplat, sunt supărat și azi noapte nu am reușit să adorm, pentru că m-a afectat foarte mult”, a declarat Ciprian Deac.

  • 500 de mii de euro este cota de piață a lui Ciprian Deac, potrivit Transfermarkt.

Ciprian Deac: ”Orice jucător care nu joacă e nefericit!”

Mai mult, Ciprian Deac susține că declarațiile tatălui său nu au stricat atmosfera din vestiarul CFR-ului și a transmis că este pregătit să ajute echipa ori de câte ori Andrea Mandorlini îl va trimite pe teren.

E o atmosferă foarte bună în vestiar, ne-am pregătit foarte bine toată săptămâna. Au fost niște antrenamente destul de grele, pentru că e o perioadă în care putem încărca, în care mai putem să ne încărcăm bateria pentru ultimele șase meciuri. Urmează niște meciuri foarte grele, adevărate finale și sperăm ca în acest an, când se trage linie, să fim pe primul loc.

Cred că orice jucător care nu joacă e nefericit. Toți vin, se pregătesc și când vine sărbătoarea, pentru că așa văd eu atunci când vine ora meciului, nu te afli pe foaia de joc în primul unsprezece. E normal că sunt supărat, dar nu pe antrenor. Poate și eu greșesc, dar sunt un tip care nu renunță ușor și am trecut prin multe situații dificile. Dacă stau bine să mă gândesc, cele mai dificile momente sunt cele în care ești accidentat și nu poți juca și îți dorești doar să fii sănătos.

Nu îmi rămâne decât să mă pregătesc, să vin la antrenament cu bucurie, să îmi fac treaba cât mai bine și dacă e nevoie de mine cinci minute, două minute, zece minute sau un meci, voi fi prezent și voi încerca să îmi ajut echipa așa cum am făcut tot timpul”, a mai spus Deac.

Etichete: cfr cluj , ciprian deac , andrea mandorlini


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Și-a cumpărat o dubă și a transformat-o într-o locuință de lux cu 140.000 $. Cum arată în interior și cu cât vinde acum casa pe roți

După ani de zile în care a trăit și a amenajat rulote, o tânără a făcut o pasiune pentru transformarea lor și chiar a intrat într-o comunitate a cărei membri lucrează la proiecte similare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino

Oficial Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia

"A fost frânt!" Le-a cerut coechipierilor să nu-i paseze în meciul cu Manchester City și englezii au aflat totul

Dennis Man, gata să semneze "contractul carierei"! Fotbalistul a sosit în România

S-a supărat și nu mai semnează prelungirea cu Real Madrid! I-au promis un salariu uriaș și i-au garantat locul de titular

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Presa din Italia a făcut anunțul: 3 oferte pe masa lui Cristi Chivu!

Cum a fost numit Florentino Perez de agentul lui Modric, după ce a luat decizia în cazul croatului

Măsuri speciale înaintea meciului Aris - PAOK. Ce plan au suporterii echipei lui Răzvan Lucescu

Posibilii adversari pentru CFR Cluj în preliminariile Conference League, după ce a terminat pe 2 în SuperLiga

Citeşte şi

Cristi Balaj și-a dat acordul și revine în SuperLiga, la mai bine de o lună de la despărțirea de CFR

Video Nu i-a venit să creadă! Faza care l-a făcut pe Dan Petrescu să-și pună mâinile în cap în CFR Cluj - Farul

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWTom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani

Rapid, oferte pentru Juan Bauza şi Karlo Muhar! Dan Şucu e all-in cu transferurile de la Mititelu şi Varga citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep s-a retras din nou! Românca a mai ratat un turneu important. Când poate reveni în circuit citeşte ştirea pe ziare.com

Cosmonautul rus uitat și abandonat în spațiu: Povestea neverosimilă a ultimului cetățean al URSS citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Inna, în cel mai mic top din garderobă. Artista știe cum să-și pună în evidență silueta

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Inna, în cel mai mic top din garderobă. Artista știe cum să-și pună în evidență silueta

Digi World

Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent

Digi Animal World

Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această felină