Claudiu Keșeru, atacantul de la UTA Arad / Foto: Sport Pictures

Claudiu Keșeru, pus la zid: “Parcă e operat de reflexe. Bătrânețea nu iartă pe nimeni”

articol scris de Digi Sport
20.10.2022, 12:12
  • EHF European League: Skjern - Dinamo, marți, 19:45, DGS 2

  • Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

Claudiu Keșeru (35 de ani) are viață grea la UTA Arad. Atacantul a jucat puține minute și are o relație tensionată cu antrenorul Ilie Poenaru.

Claudiu Keșeru, pus la zid: “Parcă e operat de reflexe. Bătrânețea nu iartă pe nimeni”

Claudiu Keșeru a lăsat de înțeles după meciul cu FCSB, scor 1-2, că este nemulțumit de situația sa și ia în calcul o plecare de la gruparea arădeană. 

În cele 13 meciuri jucate în tricoul echipei arădene, Keșeru a reușit un gol și o pasă decisivă.

Dumitru Dragomir, fost președinte al LPF, a declarat că momentul retragerii se apropie pentru Claudiu Keșeru, întrucât nu mai este la un nivel optim din punct de vedere fizic.

"Din Bulgaria nu mai dă randament Keșeru. El crede că mai poate, dar bătrânețea nu iartă pe nimeni. Parametrii sunt una, reflexele sunt alta. Parcă ești operat de reflexe, când vârsta începe să-și spună cuvântul", a spus Dumitru Dragomir la Pro Arena.

Poenaru îi răspunde lui Keșeru, nemulțumit că nu joacă mai mult: "La mine nu merge așa"

Antrenorul de la UTA, Ilie Poenaru, i-a transmis lui Claudiu Keșeru să fie răbdător și să aștepte momentele în care poate contribui la succesele echipei sale.

"Nu ne legăm de parametri, pentru că ei sunt edificatori pentru noi, ca staff, să urmărim anumite lucruri, nu pentru ei, ca jucători. Parametri aceia îi știu jucătorii pentru că vorbim noi despre ei, în legătură cu ceea ce mai au de făcut, unde mai trebuie să lucreze. Nu ar trebui jucătorii să vorbească despre parametri.

Dar, pe de altă parte, Keșeru cred că a înțeles ce i-am comunicat, căci a spus că datoria sa este să-și facă treaba, să dea totul, fie și în 10 minute,  atât cât consideră antrenorul să-i ofere într-un meci sau altul.

Ce mă bucură în acest moment este că a reușit să marcheze. Poate fi o descătușare a lui, avea nevoie de acest gol, cu toții ne doream ca el să reușească să marcheze. Căuta acest gol de ceva timp, l-a reușit și poate de aici să fie o descătușare a lui. E posibil să aibă o șansă, o să joace cu FCSB.

E ușor să vorbești din afară, dacă nu ești aici să înțelegi despre ce este vorba…Și așa ne putem da noi cu părerea că Xavi a pierdut vestiarul la Barcelona. Nu există așa ceva, este disciplină în vestiar. Cine nu răspunde la tot ceea ce ne dorim noi sau cine nu se supune la ceea ce discutăm aici și nu avem respect și disciplină pleacă, e simplu, pleacă.

Că sunt supărări, e normal. Sunt 25-26 de jucători, nu ai cum să-i mulțumești pe toți. Sunt jucători care au fost învățați cu statutul de titulari, indiferent de cum au jucat ei, de scor și de ce se întâmplă pe teren. La mine nu merge așa, ca să joci trebuie să produci. Îți dau o șansă, două trei, dacă nu produci nimic și nu-ți ajuți echipa atunci trebuie să dau șanse celuilalt.

Le-am spus-o, cine nu acceptă concurența, banca sau tribuna poate să plece, indiferent cine e el și cum îl cheamă. Nu știu dacă avem Messi sau Ronaldo pe la echipă”, a spus Poenaru, la conferința de presă.

Etichete: uta , dumitru dragomir , claudiu keseru , keseru , uta arad


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Dan Petrescu, șase ani la CFR Cluj! Anunțul lui Ioan Varga

Cum a reacționat Paul Iacob, după ce a vrut să sară la bătaie cu un suporter. ”Vreau să mă văd cu el”

S-a rupt lanțul de iubire. Suporterii Rapidului au răbufnit după al 6-lea eșec din play-off. Ce au scandat

Citeşte şi

Video Tony da Silva ”a mușcat din microfon” după Poli Iași - UTA Arad: ”Cine nu luptă până la sfârșit, să plece”

”Spuneați că UTA e prima echipă retrogradată”. Mircea Rednic, savuros la flash-interviu: i-a pus gând rău lui Dinamo!

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”