Constantin Budescu / Foto: Captură Digi Sport

Constantin Budescu a avut trei oferte din Liga 1, dar a ales-o pe Voluntari! Ce i-a reproșat lui Laszlo Dioszegi: ”Circ!”

articol scris de Digi Sport
22.01.2022, 17:00
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Constantin Budescu a debutat la FC Voluntari în partida cu Chindia, de la Ploiești, încheiată 0-0.

La finalul jocului, mijlocașul a vorbit despre ofertele pe care le-a avut în această iarnă și a transmis că, în afară de FC Voluntari și Sepsi, a fost dorit și de U Craiova 1948, însă a ales să meargă la ilfoveni pentru că poate rămâne mai aproape de familie, dar și datorită locului din clasament.

Constantin Budescu a avut trei oferte din Liga 1, dar a ales-o pe FC Voluntari

În același timp, Constantin Budescu a ținut să-i reproșeze lui Laszlo Dioszegi că a vorbit despre negocierile dintre părți și a creat un ”circ”.

A contat și locul în clasament când am ales FC Voluntari, dar am ales oferta asta pentru că, per total, e mult mai bine pentru mine. Au fost discuțiile cu Sepsi, au fost și cu cei de la Craiova, cu Voluntari. 

Le-am spus și lor că mai sunt în discuții și nu vreau să vorbesc pe televizor  până iau o decizie o decizie. Din păcate, au ieșit ei pe la televizor și a ieșit un circ.

E un argument distanța de casă, îmi doresc să fiu aproape de familie, m-am mutat de ani buni la Ploiești.”, a spus Constantin Budescu.

Constantin Budescu, încrezător că FC Voluntari poate ajunge în play-off

Aflată la patru puncte de FC Botoșani, ocupanta locului patru, care are și un meci mai puțin disputat, FC Voluntari are mari șanse să intre în play-off, iar Constantin Budescu este încrezător că obiectivul poate fi îndeplinit.

Am obținut un punct. Ne doream victoria, dar am obținut acest egal, care e mai bun decât o înfrângere. N-a fost un meci foarte spectaculos, dar asta este, așa e după o vacanță, terenul a fost cum a fost, e și foarte frig. Sperăm să ne revenim și să jucăm un alt fotbal.

Avem o echipă foarte bună, sigur putem mai mult. Eu sunt bine, am făcut câteva antrenamente, sper ca într-o săptămână să fiu la 100%”, a declarat Constantin Budescu.

VIDEO cu declarațiile lui Constantin Budescu:

Etichete: constantin budescu , laszlo dioszegi , oferte constantin budescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Foto Mesajul controversat publicat de FCSB, după câștigarea titlului

Citeşte şi

Marius Ștefănescu le-a ”închis ușa în nas” celor de la FCSB și Rapid! Unde vrea să joace jucătorul lui Sepsi

Un antrenor din SuperLigă a confirmat: ”Suntem în negocieri!”

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”