Ionuț Panțîru / Foto: Captură Youtube@fcsbtv

Continuă ”coșmarul” pentru Ionuț Panțîru: trebuie să mai stea un an! Ce urmează pentru fotbalistul FCSB-ului

articol scris de Digi Sport
11.03.2022, 14:26
  • SuperLiga: Hermannstadt - Poli Iași, luni, 15:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

Ionuț Panțîru a fost accidentat de coechipierul Adrian Șut în timpul unui meci cu Sepsi, din 25 aprilie 2021, și, deși au trecut 11 luni de atunci, încă nu se poate antrena.

Fundașul stânga de la FCSB a fost operat de două ori la genunchiul avariat, dar se pare că mai are nevoie de o intervenție chirurgicală.

Continuă ”coșmarul” pentru Ionuț Panțîru: trebuie să mai stea un an!

Potrivit Prosport, prima operație a lui Ionuț Panțîru, suferită la o clinică din Italia, nu a fost reușită și trebuie reptată. După a treia operație, Ionuț Panțîru va mai avea nevoie de un an de recuperare!

Ionuț Panțîru a suferit o accidentare foarte rară, o ruptură a cartilajului rotulei, iar sursa citată transmite că cei mai mulți dintre sportivii care au avut o problemă similară la genunchi au renunțat la sportul de performanță.

Fundașul de 25 de ani, care mai are contract cu FCSB până în 2024, s-a accidentat când se afla într-un moment bun al carierei, reușind să-și recâștige locul în formula de start.

Ionuț Panțîru a plâns când a aflat verdictul medicilor

În luna ianuarie, în cadrul unui interviu acordat site-ului oficial al FCSB-ului, Ionuț Panțîru a rememorat perioada dificilă de după accidentare și a recunoscut că a plâns 10 minute întruna când a aflat cât de grave sunt problemele medicale.

A fost o perioadă foarte grea, nu mă așteptam să fie atât de greu. Psihic, mă simt foarte încărcat. Nu am avut niciun fel de operație până acum sau accidentare. Sper să trec cât mai repede de ea și să revin cât mai repede pe teren pentru că îmi e dor să fiu alături de băieți și să pun osul la treabă.

Mă simt mai bine. Mai am de muncit, nu știu exact cât timp, dar sper să fie cât mai repede. Am trecut prin antrenamente foarte grele zilnic. Nu știu exact când voi reveni, o lună-două.

Nu am simțit că e grav când m-a lovit. Am crezut că e lovitură oarbă. Am încercat să continui, am mai stat trei minute, dar, la un moment dat, am simțit că nu mai pot să alerg. Nu am simțit o lovitură atât de puternic să cred că e atât de grav. După ce am primit vestea, am început să plâng, am plâns 10 minute încontinuu. Asta e viața, trebuie să trecem peste orice.

Nu pot să spun că a fost mai dureros, dar a fost ciudat. Amândoi am încercat să recuperăm balonul și așa a fost să fie. El m-a lovit. Chiar dacă mă lovea altcineva, tot trebuia să mă operez. Vorbim mereu, avem o relație bună și în afara terenului.

La un moment dat și-a cerut atât de multe scuze încât i-am spus ’Băi, gata! Nu mai spune nimic, nu îmi mai da mesaje! Am înțeles, îți pare rău. Asta este, trebuie să trecem peste. Se întâmplă, așa e la fotbal” declara Ionuț Panțîru.

Etichete: ionut pantiru , accidentare ionuț panțîru


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O regină a frumuseții din Ecuador a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață

O fostă concurentă la Miss Ecuador, Landy Parraga Goyburo a fost împușcată mortal în restaurantul unde lua masa, după o postare în care anunța unde era. Numele ei fusese legat de un traficant de droguri care fusese ucis în închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

Exclusiv ”Dacă-l luați pe Prunea, v-am distrus!”. Răsturnare de situație! ”Petrescu m-a vrut și înaintea lui Balaj”

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Dorit de FCSB, Rafa Mujica a ales și urmează să semneze: transfer de 10 milioane de euro și salariu uriaș

Ce l-a nemulțumit pe Dan Petrescu, după revenirea la CFR Cluj. ”Asta e problema adevărată”

Vinicius n-a uitat! A scris doar 3 cuvinte și i-a ironizat pe rivalii de la Barcelona, după ce Real a câștigat La Liga

Exclusiv Răsturnare de situație la CFR Cluj! Ioan Varga a făcut anunțul: "Rămâne la noi!"

Citeşte şi

Exclusiv Suprinzător! Anunțul lui Gigi Becali despre jucătorul de la FCSB căruia ”îi plătește salariul degeaba de 3 ani”

Au luat titlul cu FCSB și acum urmează să semneze contractele + Cine va pleca de la campioană

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWAnne Hathaway, superbă în roșu, într-o rochie fără bretele, cu crăpătură lungă pe picior. E trecută de 40 de ani, dar e neschimbată de două decenii

Fotbalistul dorit de Gică Hagi într-un transfer cu schimb de jucători între el și Gigi Becali a luat decizia! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Milionarul Arpad Paszkany, cadou de Paște de peste 100.000 de euro pentru noua iubită: ”A venit iepurașul” FOTO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”