Dinamo a pierdut la Mediaș, 1-2 cu Gaz Metan / Foto: Sport Pictures

Cornel Dinu: ”Dinamo, o zdreanță de echipă! Când o cârpești într-un loc se rupe în altul. Cel mai bun jucător al ei?”

articol scris de Digi Sport
16.10.2021, 09:01
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Petrolul - Oțelul, duminică, 15:30, DGS 1

VIDEO Gaz Metan Mediaș - Dinamo 2-1 | Cornel Dinu (73 de ani), fosta glorie a lui Dinamo, nu a mai suportat situația în care a ajuns echipa și a lansat un atac dur la adresa celor care conduc echipa.

”Procurorul” este dezamăgit și de transferurile pe care le-a făcut Dinamo în acest sezon, dar aruncă ”săgeți” și spre fostul antrenor Dario Bonetti, pe care-l acuză că nu a pregătit cum trebuie lotul.

”E foarte greu pentru Dinamo… doar învârtelile de cârpeli din ultimii ani, care au continuat până la venirea lui Mircea Rednic, nu pot decât să contureze imaginea unei zdrențe de echipă, care, în momentul când cârpești într-un loc, se rupe într-altul.

Mircea Rednic a încercat să surprindă, a schimbat poziția unor jucători pentru a crea probleme în sistemul defensiv advers, dar se vede că, din punct de vedere tactic, de la mijloc în față coordonarea de joc n-a fost deloc antrenată și este ca și inexistentă.

Se vede că nu se justifică aducerea unor jucători în ultima perioadă, deși este evident că este greu să găsești în situația actuală jucători de calitate, competitivi”, a spus Dinu.

Cornel Dinu, atac dur asupra lui Dinamo. ”Cel mai bun jucător al lui Dinamo a fost arbitrul Cojocaru!”

Nici ”vedetele” Torje și Sorescu n-au scăpat de criticile ”Procurorului”, dar acesta le-a găsit și circumstanțe atenuante.

Se poate face un proces de intenție ca randament de joc fotbaliștilor de la care se așteaptă mai mult, Gabi Torje, Deian Sorescu și chiar acest Mirko Ivanovski, dar în momentul în care nu ai mijlocași care să-i servească, sigur că și randamentul acestora are de suferit”, a mai spus Dinu.

Dinu a evidențiat și cine a fost cel mai bun jucător al lui Dinamo din acest meci, de la Mediaș. 

”În aceste condiții, cel mai bun jucător al lui Dinamo a fost arbitrul Cojocaru, atât în apărare, unde n-a dat penalty în minutul 16, la sania pe care l-a luat Răuță pe Alceus, dar și în atac, unde a dat penalty, inexistent, în minutul 82 la un duel regulamentar între Yuri și Moldoveanu.

Acest penalty inventat de arbitru și un șut al lui Sorescu în prima repriză, la 2-0, sunt singurele situații periculoase create la poarta lui Gaz Metan Mediaș.

Nu puțin, nu foarte puțin, ci egal cu zero raportat la o partidă de fotbal. Și când n-ai atac, n-ai mijloc, dar îl ai pe Deaconu adversar în zi dăruită de Dumnezeu, bagi coada între picioare și pleci spășit acasă”, a mai spus Cornel Dinu, pentru Fanatik.

VIDEO cu rezumatul meciului Gaz Metan Mediaș - Dinamo 2-1

Etichete: mircea rednic , gabi torje , cornel dinu , deian sorescu , gaz metan dinamo 2-1 video


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără o mână

Un român de 36 de ani și-a pierdut un braț în timp ce încerca să fure banii dintr-un bancomat din orașul italian Cattolica, în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

OUT de la FCSB, după șapte ani! ”Roș-albaștrii” îi caută deja înlocuitor

Foto Dan Petrescu a reînceput treaba la CFR Cluj, soția, Adriana, a plecat la mii de kilometri. Cine a însoțit-o

Exclusiv A fost dat afară de la FCSB, s-a antrenat singur, iar acum e campion: ”Oamenii nu știu”. Ce urmează pentru fotbalist

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Dan Petrescu: ”Nu vrem să-l ținem aici!”. CFR așteaptă 7 milioane de euro

Barcelona renunță la Robert Lewandowski și i-a găsit deja înlocuitor

Exclusiv ”Cel mai bun din Liga 1” poate retrograda în Liga 2 peste doar o săptămână!

Patronul lui Sepsi a făcut anunțul despre vedeta de 1.600.000€

Citeşte şi

”Credeți că Dinamo va retrograda?” Mircea Rednic: ”Nu mai vorbiți că sunt dinamovist!”

Exclusiv Florin Prunea și Mircea Rednic s-au întâlnit în parcare: ”Florine, hai să vorbim ceva”

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWAnne Hathaway, superbă în roșu, într-o rochie fără bretele, cu crăpătură lungă pe picior. E trecută de 40 de ani, dar e neschimbată de două decenii

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Au speriat-o de moarte: ce a pățit Iga Swiatek după ce a învins-o pe bielorusa Sabalenka, salvând trei mingi de meci VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM „Lady in red”. Rita Ora, în cei mai scurți pantaloni, pe străzile din New York. A captat toate privirile cu ținuta ei

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

„Lady in red”. Rita Ora, în cei mai scurți pantaloni, pe străzile din New York. A captat toate privirile cu ținuta ei

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”