Prezentare oficială la Craiova: Gardoș și Andre Santos, în fața fanilor! Când pot debuta în tricoul alb-albastru

22.02.2018, 10:52
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Conferința de presă a Craiovei poate fi urmărită LIVE VIDEO AICI.

UPDATE ora 11:30: Antrenorul Craiovei, Devis Mangia, lucrează deja la un plan pentru a-i include în echipă pe Florin Gardoș și pe Andre Santos, ultimele două transferuri ale oltenilor. Nu au nicio problemă fizică, iar tehnicianul italian a vorbit și despre locul unde ar putea juca în apărare fundașul român adus de la Southampton.

Apți de joc, cei doi ar putea debuta la meciul cu ACS Poli Timișoara, cel care deschide etapa a 26-a, ultima din sezonul regulat al Ligii 1.

"Florin a făcut două antrenamente. Mai avem antrenamente până la meciul cu Voluntari. Ambii jucători au nevoie de timp pentru a înțelege sistemul și ideea noastră de joc. Mateiu este singurul care ar avea mici probleme de ordin fizic. Voi lua o decizie după ce voi vedea și ultimele antrenamente. Trebuie să decid doar în privința lui Alex, ceilalți jucători sunt ok.

Florin a ajuns acum două-trei zile şi s-a antrenat cu echipa. Este în formă, dar e adevărat că mai poate creşte din punct de vedere fizic. În sistemul nostru cu 3 fundaşi, în partea stângă, eu prefer un fundaş care e stângaci. Din punctul meu de vedere, Florin va juca în mijloc, dar şi în dreapta, chiar am discutat cu el în acest sens", a spus Devis Mangia, la conferința de presă de joi a Craiovei, care precedă meciul cu ACS Poli Timișoara, din ultima etapă a sezonului regulat.

Întrebat dacă, odată cu realizarea acestor două transferuri, sistemul de joc al Craiovei s-ar putea schimba, antrenorul italian a răspuns sec: "Nu".

"Am vorbit cu Florin, poate să joace atât în centru, cât și în partea dreaptă a liniei de fundași. Trebuie să lucrăm, avem timp. Am alt jucător U21. Sau poate juca pe altă poziție. Dacă vă aduceți aminte meciul cu CFR, atunci am folosit un jucător U21 în atac. Sunt multe meciuri, adversari diferiți și vom vedea", a mai spus Mangia.

Craiova - Timișoara se joacă vineri, 23 februarie, la ora 20:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și LIVE VIDEO&TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

În ultima zi de mercato, Craiova a încercat să îl aducă și pe goalkeeper-ul Mario Felgueiras, care a fost și la CFR Cluj, dar mutarea a picat. Antrenorul oltenilor a comentat și situația portarilor pe care îi are: "Când am vorbit săptămâna trecută, îmi amintesc că am spus că am posturi neacoperite în echipă. Îmi place să am doi pe fiecare poziție. Acum am 3 sau chiar 4 portari. E posibil să apară alte nume în presă, dar nu e o problemă. Când un antrenor are o perioadă proastă de pregătire, apare în presă numele altui antrenor, dar antrenorul tot trebuie să își facă treaba. Apar în presă nume, nume, nume în presă. dar jucătorii sunt profesioniști, antrenorul e profesionist și trebuie să lucrăm".


CS Universitatea Craiova a reușit să dea două lovituri pe piața transferurilor, în ultima zi de mercato din Liga 1: oltenii i-au luat pe Florin Gardoș și pe Andre Santos. Joi are loc prezentarea oficială a celor două noutăți din lotul lui Devis Mangia.

Format de Sporting, Santos (28 de ani) a aparținut de lusitani până în 2013, gruparea din Lisabona împrumutându-l la Fatima, Leiria sau La Coruna. Din 2016, mijlocașul joacă la Arouca, iar acum vine să-și relanseze cariera în România. În acest sezon, mijlocașul a bifat 18 meciuri pentru Arouca, fără să marcheze însă vreun gol.

Florin Gardoş (29 de ani) s-a recuperat, după ce a avut probleme cu accidentările, iar acum este acum apt din punct de vedere fizic. S-a antrenat deja sub comanda lui Devis Mangia, care speră ca fostul jucător al Stelei să ajute echipa în play-off.

Etichete: santos , universitatea craiova , craiova , gardos , santos craiova , gardos craiova , prezentarea craiova , prezentare craiova , prezentare gardos , prezentare gardos craiova , prezentare santos , prezentare santos craiova


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea nord-irlandeză Bushmills, în primele ore ale dimineţii de duminică. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit ţintuit de un gard, cu un cui în fiecare mână, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

Foto ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Ce a spus Postecoglou, după ce Radu Drăgușin a ajuns la 6 meciuri consecutive fără minut jucat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto E gata, FCSB l-a ratat! Camerele l-au surprins chiar înainte să plece la noua echipă

Tavi Popescu a surprins pe toată lumea, după Universitatea Craiova - FCSB! Anunțul făcut în direct

Exclusiv Erori grave de arbitraj la Universitatea Craiova - FCSB! Marius Avram a dat verdictul: "Îmi pare rău de Vidican!"

Costel Gâlcă a transmis un mesaj clar după ce a învins-o pe FCSB

Citeşte şi

Costel Gâlcă a făcut toate calculele înaintea derby-ului cu FCSB. De ce este cel mai greu meci al oltenilor

Victor Pițurcă, verdict crunt despre noua vedetă a Universității Craiova: ”Nu se ocupă doar de fotbal”

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”