Cristi Balaj, președintele clubului CFR Cluj / Foto: Captură Youtube@CFR 1907 Official

Exclusiv Cristi Balaj a dezvăluit ce jucător s-a bucurat că Andrea Mandorlini a fost demis de la CFR Cluj

articol scris de Digi Sport
25.01.2024, 21:25
  • Premier League: Tottenham - Burnley, sâmbătă, 17:00, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - CFR Cluj, sâmbătă, 20:00, DGS 1

Eșecul de la Botoșani, scor 0-1, i-a fost fatal lui Andrea Mandorlini (63 de ani), care a fost înlăturat de pe banca lui CFR Cluj.

La doar o zi distanță de la plecarea oficială a antrenorului italian din Gruia, Cristi Balaj, președintele ardelenilor, a dezvăluit ce jucător s-ar fi bucurat de această decizie.

Andrea Mandorlini ar fi avut divergențe cu Mario Camora și Ciprian Deac

În ultima perioadă au apărut mai multe zvonuri potrivit cărora Ciprian Deac ar fi fost nemulțumit că Andrea Mandorlini l-a folosit mai puțin. Cristi Balaj a explicat că fotbalistul nu a efectuat pregătirea de vară alături de echipă din cauza unor accidentări, iar evoluțiile sale nu au fost cele scontate.

De asemenea, oficialul ardelenilor a susținut că Deac a fost supărat pe el însuși pentru că nu reușea să aibă un nivel înalt de joc. În acest context, Balaj a dezvăluit că este probabil ca Ciprian Deac să se fi bucurat când a aflat că Mandorlini a fost demis.

”Să știți că și Deac era supărat și pe el. Nu a făcut pregătirea în vară. E pentru prima dată în cariera sa când nu a făcut pregătirea de vară. A avut o accidentare sau, de fapt, a avut două.

După ce a avut problema la umăr, a avut operația la genunchi. După toate acestea, a avut o evoluție mai puțin consistentă. Rămâne de văzut dacă trebuia folosit mai mult.

Camora a jucat de fiecare dată când a fost sănătos. Sunt doi jucători exponențiali care au adus rezultate bune. Camora nu știu (n.r. dacă s-a bucurat). Deac probabil.”, a declarat Cristi Balaj la Digi Sport Special.

Adrian Mutu este înlocuitorul lui Andrea Mandorlini la CFR Cluj

La scurt timp după anunțul despărțirii de tehnicianul italian, cei de la CFR Cluj l-au prezentat oficial pe Adrian Mutu.  Astfel, tehnicianul a semnat un contract pentru următorul an și jumătate cu opțiunea de prelungire pentru încă unul. 

”Bun venit în familia noastră, Adrian Mutu!

Performanța întâlnește experiența, iar dorințele comune se transformă într-un țel de neclintit! Începem un nou capitol în care îl vom avea pe banca tehnică pe unul dintre cei mai mari fotbaliști pe care i-a avut România!

Începând de astăzi, Gruia va deveni „acasă” pentru Adrian Mutu, noul antrenor al echipei noastre!

Cu experiența acumulată atât ca fost mare jucător, cât și ca tehnician, alături de performanțele categorice ale echipei noastre din ultimii ani, pornim la un drum nou, dar cu aceleași obiective!

Îți urăm bun venit, Adrian, și cât mai multe reușite alături de CFR Cluj!”, au scris cei de la CFR Cluj. 

Etichete: ciprian deac , andrea mandorlini , cristi balaj , mario camora


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Câte tancuri mai are Putin? De ce e vital pentru Rusia să încerce forțarea capitulării Ucrainiei până în 2026

A început. Rușii au declanșat ofensiva terestră în regiunea Harkov, în încercarea de a sparge frontul ucrainean. Următoarele două luni vor fi critice pentru Ucraina, a cărei armată se află acum în cea mai proastă situație posibilă, în mare criză de recruți și cu o mare parte a ajutorului militar american încă pe drum. În același timp, datele publice, bazate pe analiza imaginilor din satelit, arată că numărul blindatelor din depozitele armatei ruse s-a înjumătățit. O analiză a Institutului de Studii Strategice de la Londra arată că Putin va face tot posibilul să forțeze capitularea Ucrainei până în 2026. Acesta ar fi „deadline”-ul: după această dată, stocurile și depozitele armatei ruse vor fi epuizate iar industria de apărare a Moscovei nu va mai putea susține ritmul pierderilor suferite în prezent de armata rusă în Ucraina.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video Ianis Hagi a jucat cu locul 2 din Spania, după 5 meciuri la rând pe bancă, și a fost decisiv! Nota primită

Gigi Becali, bun de plată? Cum poate ajunge să plătească o avere pentru Siyabonga Ngezana

Video Viral instant! Ce a pățit Andreea Bălan la un concert: ”Dezastru!”. Reacția artistei, ”de milioane”

Oficial OUT de la Bayern! Vândut la doar două zile după eliminarea din Champions League

Pică recordul! Nebunie pe piața transferurilor: clauza de 127.000.000€, gata să fie achitată!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Cornel Dinu a pus ”tunurile” pe Bogdan Lobonț după Sepsi - Rapid 3-2

Cea mai dură lovitură pentru Cristi Tănase, din partea femeii care l-a ținut la ușă! Decizia instanței și prima reacție

Coșmar! În urmă cu o săptămână sărbătoreau promovarea, iar acum pot rămâne în liga a doua

Exclusiv A găsit antrenorul ideal pentru Rapid în SuperLigă: ”Astăzi m-aș duce și l-aș aduce”

Citeşte şi

Video După chinul cu ”gladiatorii” de la Sepsi, Mario Camora a făcut anunțul despre Dan Petrescu

Balaj a ”intervenit” în disputa dintre Mutu și Tachtsidis: ”A demonstrat că are caracter”

PEROZFiica lui Ion Țiriac, vacanță în Namibia cu nepotul cel mare, Alexander. Distracție la proprietatea de milioane a fostului tenismen

FILM NOWElizabeth Hurley, fabuloasă în prag de 59 de ani, într-o rochie decupată în zona bustului. Și crăpătura de pe picior a fost de mare efect

Variantă neverosimilă pentru Rapid! Dan Șucu încearcă să îl aducă pe fostul manager de la West Ham și Newcastle citeşte ştirea pe Prosport.ro

Reacția lui Djokovic după ce a fost lovit în cap la Roma. Autorul a fost identificat VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Până la 10 ani fără permis și, în situații extreme, închisoare pe viață. Singurele măsuri care ar putea face ordine printre șoferii români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Digi World

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Digi Animal World

Un bărbat a mers pe autostradă cu un șarpe prins de bara de protecție. Imaginile filmate în trafic au devenit virale