CS Mioveni - Dinamo 2-1 / Foto: captură Digi Sport

Video CS Mioveni - Dinamo 2-1. Argeșenii au întors scorul într-un final nebun, cu două goluri marcate în prelungiri

articol scris de Digi Sport
16.12.2021, 19:40
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

CS Mioveni s-a impus in extremis în fața lui Dinamo, 2-1, în etapa cu numărul 20 din Liga 1, după două goluri marcate în prelungirile jocului.

Prima repriză a fost dominată în totalitate de CS Mioveni, care a trecut pe lângă deschiderea scorului prin Oancea, în minutul 12, și Scarlatache, șase minute mai târziu, însă cea mai mare ocazie a elevilor lui Alexandru Pelici i-a aparținut lui Blănaru.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

CS Mioveni - Dinamo 2-1. Argeșenii au întors scorul într-un final nebun, cu două goluri marcate în prelungiri

În minutul 44, atacantul lui CS Mioveni a pătruns în careu, a rămas singur cu portarul Iliev, însă a luftat inexplicabil și a semnat cea mai mare ratare a meciului.

”Câinii” lui Rednic au ieșit mai montați de la vestiare, iar în minutul 61 Dinamo a obținut un penalty după intrarea lui Balaur la Sorescu. Același Sorescu a transformat și gruparea din Ștefan cel Mare se îndrepta către al doilea succes consecutiv în Liga 1.

Totul s-a schimbat în minutele de prelungire. Mai întâi, în minutul 90+1, Iliev l-a faultat în careu pe Bogdan Rusu, iar centralul Costreie a indicat din nou punctul cu var. Sanoh a transformat cu siguranță, însă argeșenii nu s-au mulțumit cu egalul.

În minutul 90+5, Bogdan Rusu a devenit eroul gazdelor, înscriind cu un voleu superb și aducând o victorie nesperată la Mioveni. Grație acestui succes, argeșenii s-au depărtat la șase puncte de Dinamo, 18 pentru trupa lui Pelici și doar 12 în dreptul ”câinilor”.

VIDEO Rezumat CS Mioveni - Dinamo 2-1


Știrea inițială:

Etapa cu numărul 20 a Ligii 1 continuă joi cu ultimele trei meciuri rămase de disputat, printre care și CS Mioveni - Dinamo

Partida dintre CS Mioveni și Dinamo se joacă de la ora 17:30 și va putea fi urmărit în format LIVE VIDEO pe Digi Sport 1, sau pe www.digisport.ro ori aplicația Digi Sport (disponibilă pe Magazin Play și App Store), pentru abonații RCS & RDS.

CS Mioveni - Dinamo, 17:30, LIVE VIDEO pe Digi Sport 1. Gazdele, cel mai ineficient atac din campionat

Cele două echipe sunt printre cele mai slabe din campionat după cele 19 etape disputate. Gazdele se clasează pe locul 13 în Liga 1, cu doar 17 puncte. Totuși, în cazul unei victorii cu Dinamo, argeșenii pot urca până pe locul 11. 

CS Mioveni are cel mai ineficient atac din primul eșalon. Băieții antrenați de Alexandru Pelici nu au reușit să marcheze decât 11 goluri în această ediție, cele mai puține dintre toate participantele. 

  • Ultima victorie în campionat a lui CS Mioveni a fost cu Gaz Metan Mediaș, scor 1-0

CS Mioveni - Dinamo, 17:30, LIVE VIDEO pe Digi Sport 1. "Câinii roșii" au șansa de a lega două victorii în premieră

Pentru prima dată după mult timp, Dinamo se poate lăuda cu un moral ridicat înainte de un meci de campionat. "Câinii roșii" au întrerupt recent seria partidelor la rând fără victorie (15) odată cu triumful contra Chindiei, tot cu scorul de 1-0.

Astfel, pentru prima dată în ediția actuală, bucureștenii pot înregistra două victorii la rând, în cazul în care câștigă și pe Stadionul Orășenesc. Trupa lui Mircea Rednic are nevoie de puncte ca de aer. Dinamo este pe locul 15 în Liga 1, penultimul, cu doar 12 puncte.

VIDEO cu rezumatul meciului tur, Dinamo - CS Mioveni 0-1: 

Etichete: dinamo , cs mioveni , cs mioveni-dinamo , liga 1 etapa 20


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au fost detectate semne de viață

Semne de viață extraterestră au fost observate pe o planetă îndepărtată. Potrivit astronomilor, ei au detectat un compus chimic „produs doar de viață” pe Planeta K2-18b, din constelația Leului. Descoperirea făcută acum un an a fost studiată, vineri, cu ajutorul telescopului James Webb, iar rezultatele vor fi aflate peste câteva luni.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Gigi Becali a râs în hohote: ”Îmi dă 30 de milioane. Eu vreau 35! M-am săturat, plec”

Replica surprinzătoare a lui Ioan Varga pentru Gigi Becali, după ce FCSB a câștigat titlul

Live Video&Text Poli Iași - UTA 0-0, LIVE VIDEO, ACUM, pe DGS 1. Meci important pentru echipa lui Tony da Silva

”Cea mai proastă din istorie. E șocantă”. O româncă a fost ”pusă la zid” pentru ce a făcut la Londra

Citeşte şi

Video Gloria Buzău - CS Mioveni 1-0. Echipa lui Andrei Prepeliță, tot mai aproape de promovarea directă

Dinamo e amenințată cu retrogradarea, iar Zeljko Kopic e resemnat: ”Ar fi un miracol să ne salvăm!”

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a dezvăluit ce mesaj a primit de la Dan Șucu și ce a făcut Cristi Borcea, după ce FCSB a luat titlul! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”