CS Mioveni - FC Argeș / Foto: captură Digi Sport

Video CS Mioveni - FC Argeș 0-0. Remiză albă la toate capitolele în derby-ul argeșean

articol scris de Digi Sport
01.10.2021, 20:00
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Derby-ul județului Argeș, CS Mioveni - FC Argeș, s-a încheiat la egalitate, 0-0, rezultat grație căruia oaspeții au ajuns la cinci meciuri la rând fără să simtă gustul amar al eșecului.

Partida a început promițățor, dar s-a stins ușor-ușor. În primul minut, Adrian Scarlatache, fundașul celor de la Mioveni, a fost la un pas de a înscris spectaculos din foarfecă, însă execuția sa nu a nimerit spațiul porții lui Croitoru.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

CS Mioveni - FC Argeș 0-0. Zero pe linie în derby-ul județului Argeș

La faza imediat următoare, Kehinde Fatai a scăpat spre buturile gazdelor, dar Ducan a reținut șutul atacantului proaspăt revenit după suspendarea pentru dopaj. În minutul 27, Garutti își putea trece numele pe lista marcatorilor. Fotbalistul Mioveniului a fost blocat în ultima clipă de un fundaș advers.

În actul secund, FC Argeș a fost echipa mai insistentă, dar elevii lui Ianovschi și Prepeliță nu s-au apropiat periculos de poarta lui Ducan. Doar Fatai, în minutul 65, i-a dat ceva emoții goalkeeper-ului de la CS Mioveni, însă lovitura sa de cap a trecut mult peste transversală.

FC Argeș a ajuns la cinci partide fără înfrângere, două remize și trei victorii, și a rămas, cel puțin pentru moment, pe locul 9, cu 15 puncte. De partea cealaltă, CS Mioveni a obținut primul punct după trei eșecuri la rând și ocupă poziția a 11-a, cu 11 puncte.

VIDEO Rezumat CS Mioveni - FC Argeș 0-0

_________________________________________________________________________________________________

Știrea inițială:

Partida dintre CS Mioveni și FC Argeș e vineri, de la 18:00, în direct pe Digi Sport 1 și LIVE TEXT și VIDEO pe www.digisport.ro

Spectacolul din Liga 1 continuă la Digi Sport odată cu derby-ul dintre CS Mioveni și FC Argeș. Ambele echipe au avut un început de sezon bun, iar înfruntarea se anunță una crâncenă, având în vedere orgoliile existente pe plan local.

CS Mioveni - FC Argeș, de la 18:00, Digi Sport 1 | Duel pentru supremație în Argeș

Gazdele de la CS Mioveni sunt o echipă nou-promovată și pornesc cu șansa a doua în fața echipei antrenate de Andrei Prepeliță, FC Argeș. Totuși, cei de la Mioveni au avut un parcurs decent în actualul sezon al Ligii 1 și se află pe poziția a 11-a, cu 10 puncte adunate. Forma de moment nu este însă bună pentru băieții lui Alexandru Pelici, care au 3 înfrângeri în ultimele 3 etape etape.

De cealaltă parte, FC Argeș este are o serie foarte bună de rezultate, reușind să câștige 3 din ultimele 4 jocuri din campionat. Piteștenii se află pe locul 9, cu 14 puncte, și speră să o învingă pe nou-promovată pentru a rămâne în coasta formațiilor care se luptă pentru un loc de playoff.

Iasmin Latovlevici și Kehinde Fatai au semnat cu FC Argeș

Fundașul stânga a semnat pe doi ani, în timp ce atacantul a parafat o înțelegere valabilă un an, cu opțiune de prelungire.

”Bine ați venit, Kehinde Fatai și Iasmin Latovlevici! Atacantul Kehinde Fatai şi fundașul Iasmin Latovlevici sunt oficial de astăzi jucătorii clubului FC Argeș.

Primul a semnat cu echipa noastră un contract până la finalul acestui sezon competițional, cu drept de prelungire pe încă unul, iar cel de-al doilea, o înțelegere valabilă pe două sezoane.

La prezentarea celor doi nou-veniți au participat Cristian Gentea, primarul municipiului Pitești și Jean Vlădoiu, managerul general al grupării din Trivale. Oficialii alb-violeți au așteptări mari de la cei doi jucători având în vedere experiența pe care aceștia o au.

Conducătorii clubului FC Argeș sunt convinși că echipa pregătită de Andrei Prepeliță și Mihai Ianovschi este mult mai puternică prin venirea lui Fatai și Latovlevici.", se arată în comunicatul postat de FC Argeș.

Etichete: derby , alexandru pelici , andrei prepelita , meci


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice

Un judecător din India i-a respins plângerea unei femei care a spus că soțul ei a forțat-o să aibă relații intime „nenaturale”, întrucât, potrivit legii indiene, nu este ilegal ca un soț să-și oblige soția să întrețină acte sexuale.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

Foto ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Foto E gata, FCSB l-a ratat! Camerele l-au surprins chiar înainte să plece la noua echipă

Marius Șumudică a reacționat, după ce Dan Șucu l-a ales pe Mircea Lucescu

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Ziua decisivă în care Dan Șucu trebuie să aleagă antrenorul Rapidului

Au venit primele oferte: Radu Drăgușin poate pleca de la Tottenham după șase luni! Urmează întâlnirea decisivă

Xavi, OUT? Barcelona a stabilit numele antrenorului favorit să preia echipa în 2025

Foto ”Ceva mai urât nu există”! A vrut să ”strălucească” la Gala Met, dar ”s-a făcut de râs” + O vedetă, ”imposibil de recunoscut”

Citeşte şi

Șelimbăr - Gloria Buzău 2-1. Formația lui Andrei Prepeliță a ratat șansa de a promova matematic în SuperLigă

Costel Gâlcă a făcut toate calculele înaintea derby-ului cu FCSB. De ce este cel mai greu meci al oltenilor

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Creatura nemaivăzută descoperită într-o peșteră: Are colți ascuțiți ca lamele și solzi puternic crestați pe burtă citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Loredana Groza, fabuloasă într-o salopetă ultra mulată, la 52 de ani. Fanii: „Te-ai născut să fii grozavă!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”