Mihai Pintilii, antrenorul din teren al celor de la FCSB / Foto: Sport Pictures

”Cu el vom arăta altfel?” Revenirea anunțată ca un super-transfer la FCSB

14.02.2019, 13:58
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Fotbaliștii lui Mihai Teja (40 de ani) au lăsat o impresie bună doar în prima repriză a partidei FCSB - Hermannstadt, scor 3-0. În partea a doua, roș-albaștrii n-au mai reușit un joc coerent, unul dintre motive fiind acela, susțin oficialii clubului, că Mihai Pintilii (34 de ani) a fost scos la pauză, pentru că nu este încă pus la punct cu pregătirea fizică.

MM Stoica, directorul sportiv al vicecampioanei, susține că echipa va arăta mult mai bine când Pintilii, dar și Marko Momcilovic (31 de ani) vor fi refăcuți complet. ”Mă gândesc cu groază că etapa viitoare vom juca la Chiajna, pe teren sintetic și un sintetic de o generație mai veche.
Așa că vă vreau doar ca Pintilii să fie sănătos până la sfârșitul acestei ediții. Sunt convins că vom arăta altfel când va reveni el și Marko”, a spus MM Stoica. 

Pintilii, care a acceptat să redevină principalul căpitan al echipei, după ce fotbaliștii au votat, a făcut o declarație care a iscat multe comentarii după meciul de luni seară. "Domnul Teja e abia de o lună cu noi, mai e mult de lucru. Încă nu înţelegem exact ce vrea el", a spus Pintilii, care a continuat: ”E foarte greu, încă nu am ritm. Dar am dus o repriză, a fost bine. E bine că am câştigat. Nu s-a schimbat nimic, nu am avut vreo senzaţie cu banderola pe braţ. E o mândrie că sunt căpitan la Steaua, am trecut de ceva timp peste acea supărare cu banderola.”

VIDEO cu rezumatul partidei

Despre revenirea lui Marko Momcilovic în primul 11 a vorbit și Mihai Teja. Antrenorul a spus că nu vrea să-l facă de râs pe jucător. 

”Da, pe Momcilovic îl aștept! Nu are ritm, e ca Mihai Pintilii, poate chiar mai în urmă cu pregătirea fizică. N-a apucat nici în cantonament să joace în meciurile amicale și e destul de greu să poți să-l arunci într-un meci cu miză. Și nici nu vreau să-l fac de râs pe el și nici să slăbesc echipa din acest punct de vedere!”, a spus Teja, la conferința de presă de după meci.

Mihai Teja a anunțat, mai apoi, condițiile în care Momcilovic va reveni în primul 11. ”Când va fi 90% sau 100% sigur va intra, pentru că este un fotbalist cu mare calitate”, a mai spus Teja.

Teja, la prima victorie pe banca FCSB: "Nu am aplicat nici 10% din ce îmi doresc". Pe cine a lăudat

La flash-interviul de la finalul partidei, Teja s-a aratat foarte mulțumit de jocul prestat de elevii săi, dar a precizat că echipa nu joacă nici măcar 10% din ce și-a propus el să joace.

"În primul rând mă bucur că am câştigat, îi felicit pe jucători, au depus un efort foarte mare. Îmi doresc mult mai mult, cred că nu am aplicat nici 10% din ce îmi doresc să fac aici, dar sunt convins că în timp lucrurile se vor regla”.

 

Etichete: mihai pintilii , gigi becali , ioan hora , mihai teja , transferuri fcsb , hermannstadt fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport, un balon cu aer cald și un cinematograf

O companie austriacă vrea să construiască pentru miliardari un superiaht care se poate transforma într-un submarin. Reprezentanții firmei spun că superiahtul va avea mai multe facilități, printre care se numără și un heliport, un balon cu aer cald, o piscină, o sală de gimnastică, o galerie de artă și un cinematograf, transmite CNN.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”Patimile” FCSB-ului din acest sezon. Mihai Stoica a dezvăluit care au fost cele mai grele momente

Exclusiv Ion Crăciunescu, declarație misterioasă: ”Am înțeles că FCSB va reveni la Steaua! Sunt discuții”

Foto Atunci și acum! Cum a sărbătorit FCSB titlul în 2015 și ce s-a întâmplat după 9 ani de așteptare

Exclusiv Gigi Becali a găsit noul fundaș stânga de la FCSB! E din România: ”Am vorbit în iarnă”

Citeşte şi

Exclusiv Capitol închis! Gigi Becali a renunțat complet la transferul pe care îl anunța ca și făcut la FCSB

Mihai Pintilii a spus care a fost momentul-cheie din acest sezon care a adus titlul FCSB-ului

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”