Teodora Stoica, fiica lui MM Stoica / Foto: Instagram @teodorastoica

Foto Cum a apărut Teodora Stoica în ziua meciului FCSB - Rapid

articol scris de Digi Sport
05.11.2023, 12:30
  • Premier League: Man. City - West Ham, duminică, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - FCSB, duminică, 21:00, DGS 1

Teodora Stoica (29 de ani), fiica lui MM Stoica (58 de ani), a reacționat în ziua derby-ului FCSB - Rapid.

Fiica lui MM Stoica, reacție în ziua derby-ului FCSB - Rapid

Teodora Stoica nu a ratat ocazia încă o dată de a le aduce aminte urmăritorilor săi că de la ora 20:30 are loc derby-ul FCSB - Rapid.

Duelul dintre FCSB și Rapid poate fi urmărit în direct la Digi Sport 1, pe site-ul digisport.ro, cât și în aplicația Digi Sport, de către abonații RCS-RDS.

În ziua duelului FCSB - Rapid, Teodora Stoica s-a îmbrăcat în tricoul ”roș-albaștrilor” și a transmis scurt pe Instagram: ”Zi de meci”. Fiica lui MM Stoica și-a desenat pe față numărul 27 (titlul pe care îl țintește FCSB) și a mai postat două emojiuri în formă de inimă în culorile roșu și albastru.

Galerie Foto

"Cum e relația ta cu Gigi Becali?". Fiica lui MM Stoica a spus ce apreciază cel mai mult la patronul FCSB-ului

Întrebată despre ce relație are cu Gigi Becali, Teodora Stoica nu a stat pe gânduri și l-a lăudat pe afaceristul din Pipera. Fiica lui MM Stoica a evidențiat faptul că patronul FCSB-ului i-a fost alături în cele mai grele momente din viața sa, atunci când s-a confruntat cu probleme de sănătate, și a dezvăluit în ce momente se întâlnește cu finanțatorul roș-albaștrilor.

"(n.r. despre relația cu Gigi Becali) E bună. Ți-am zis, m-a ajutat mult în momentele dificile. De exemplu, când mai mănânc lactate, mânănc doar de oaie și doar de la el, pentru că la el sunt cele mai bune, știe exact ce să facă.

Adică eu când am avut problema și mă duceam să iau brânză, el spunea 'Păi da, cancerul se hrănește cu lactatele'. Până la urmă faci ce vrei cu viața ta, dar brânza și carnea de vacă sunt de evitat dacă ai așa ceva", a spus Teodora Stoica, la podcast-ul ”Acasă la Măruță”.

FCSB - Rapid, LIVE VIDEO, 20:30, Digi Sport 1. Derby pe Arena Națională

Meciul a stârnit un interes uriaș, astfel că recordul de asistență la un meci din SuperLigă din acest sezon va fi ”spulberat”!

Clubul organizator, FCSB, se așteaptă ca la ora meciului pe Arena Națională să fie peste 40.000 de spectatori.

Acum, recordul de asistență pentru acest sezon este deținut de meciul FCSB - CFR Cluj 1-0, din Ghencea, la care au asistat 28.519 spectatori.

Podiumul unui astfel de clasament este completat de ”U” Cluj - CFR Cluj, cu 22.614 oameni în tribune, și FCSB - Universitatea Craiova, disputat tot în Ghencea, la care au asistat 21.304 spectatori.

În sezonul trecut, FCSB și Rapid s-au întâlnit de patru ori, de două ori în cadrul sezonulu regulat și de două ori în play-off. Giuleștenii s-au impus de trei ori (2-0, 1-0 și 5-1), în timp ce FCSB s-a impus o dată (3-1.

Înaintea meciului direct din etapa a 15-a a SuperLigii, FCSB este lider în clasament, cu 31 de puncte, în timp ce Rapid se află pe locul trei, cu 26 de puncte.

Derby-ul dintre FCSB și Rapid va fi arbitrat de Sebastian Colțescu, iar în camera VAR se va afla Ovidiu Hațegan.

Clasament SuperLiga

Ce a spus Elias Charalambous despre meciul cu Rapid

Pentru prima dată în ultimele două luni, FCSB va avea tot lotul la dispoziție pentru un meci. Astfel, în derby-ul cu Rapid, Elias Charalambous poate conta inclusiv pe Florinel Coman și Vlad Chiricheș, care au fost accidentați în ultima perioadă.

Antrenorul cipriot a vorbit despre cei doi în cadrul conferinței de presă care a avut loc sâmbătă, la baza sportivă de la Berceni.

"(n.r. despre Florinel Coman și Vlad Chiricheș) Se antrenează cu echipa, 100%. Cu siguranță (n.r. vor juca duminică). Toți jucătorii care se antrenează și sunt pregătiți au șansa să fie în primul '11'. Nu avem accidentați", a declarat Elias Charalambous.

Etichete: teodora stoica , fcsb - rapid , clasament superliga , etapa 15 superliga , derby fcsb rapid


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat

Aiden Pleterski a fost răpit din centrul orașului Toronto în mijlocul nopții în decembrie 2022. Răpitorii l-au eliberat pe cel poreclit „Regele Cripto” după trei zile, dar cu o condiție: trebuia să facă rost de bani cât mai repede. Nu era ultima dată – și nici prima – când tânărul canadian, care se dădea drept un geniu al afacerilor cu criptomonede și promitea „investiții inteligente”, avea să intre în încurcătură, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino

Foto Adrian Mutu s-a întâlnit cu ”my friend” Cristiano Ronaldo! Cadoul primit de la portughez

"A fost frânt!" Le-a cerut coechipierilor să nu-i paseze în meciul cu Manchester City și englezii au aflat totul

Exclusiv 36 de milioane €! Marius Lăcătuș e convins: ce urmează în ”războiul” FCSB - CSA Steaua, după verdictul în cazul palmaresului

Oficial Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce nebunie: cea mai titrată echipă din Europa vrea un jucător din SuperLigă! Prețul: 8.000.000 €

De neînțeles! Ce s-a întâmplat cu Ianis Hagi după ce a fost cel mai bun cu Real Madrid. A atins de 3 ori mingea

Primul transfer al FCSB-ului pentru Champions League! Când face vizita medicală + Salariul jucătorului

Și-a anunțat plecarea imediat după ultimul meci al sezonului: ”Mă duc undeva unde sunt dorit”

Citeşte şi

Foto Decizia pe care a luat-o Teodora Stoica după ce ”a trăit sâmbăta perfectă”

Cel mai slab Rapid de după Revoluție! Cifrele care arată dezastrul girat de Bergodi și de Lobonț

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWTom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani

Contractul ”beton” prin care Nelu Varga vrea să-l convingă pe Risto Radunovic să o trădeze pe FCSB pentru CFR Cluj citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep s-a retras din nou! Românca a mai ratat un turneu important. Când poate reveni în circuit citeşte ştirea pe ziare.com

Cosmonautul rus uitat și abandonat în spațiu: Povestea neverosimilă a ultimului cetățean al URSS citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Anitta, cea mai senzuală braziliancă, în slip din jeans, pe plaja din Rio. Are o dezinvoltură aparte și un trup perfect

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Anitta, cea mai senzuală braziliancă, în slip din jeans, pe plaja din Rio. Are o dezinvoltură aparte și un trup perfect

Digi World

Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent

Digi Animal World

Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această felină