Fotbaliștii lui Dinamo, la finalul meciului cu Clinceni / Foto: Sport Pictures.

Exclusiv Cum a modernizat Dinamo baza de la Săftica: ”Clubul nu a investit acolo niciun leu”

articol scris de Digi Sport
04.08.2021, 08:22
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Baza lui Dinamo de la Săftica a intrat în proces de modernizare, iar lucrarea este aproape finalizată, după cum a spus și directorul executiv Iuliu Mureșan.

Clubul trece printr-o situație deicată din punct de vedere financiar, astfel că resursele pentru această lucrare au venit din partea mai multor sponsori și fani care au dorit să ajute.

Contactat de Digi Sport, Mario Nicolae, fostul manager sportiv al ”roș-albilor”, a oferit mai multe detalii despre acest proiect. Fosta conducere dinamovistă a făcut primii pași pentru reconstrucția facilităților de la Săftica încă din sezonul precedent.

Mario Nicolae, despre baza de la Săftica: ”Clubul Dinamo nua investit acolo niciun leu”

„Tot ce s-a făcut și se face în prezent la Săftica este exclusiv pe contracte de sponsorizare și publicitate. Clubul Dinamo nu a investit acolo niciun leu, ba mai mult, au fost foarte mulți oameni din club care nu au fost de acord cu această renovare și doreau să funcționeze în continuare tot în acele condiții precare și insalubre așa cum funcționa Săftica în ultimii ani. Mai rău mi-au igreunat proiectul decât să dea o mână de ajutor.

Atât firma de construcții, cât și sponsorul pentru ceramică și materiale de construcții, cel pentru echipamentele profesionale pentru bucătărie și restaurant, firma de hidroizolație, sunt oameni foarte corecți și profesioniști, i-am adus lângă mine și lângă Dinamo în luna mai, iunie.

Nimic nu a fost ușor, dar mă bucur că jucătorii vor avea acum parte de condiții mai bune, de normalitate și de ceea ce merită. Rămâne semnul de întrebare, de ce nimeni nu a făcut niciun demers în ultimii ani în acest sens. Nu este deloc întâmplător că Dinamo se află în situația actuala! Toți cei care au trecut pe la Dinamo în funcție de decizie și conducere au fost interesați decât de propria lor persoană și nu de club, nu le-a păsat să lăse ceva în urma lor.

Mario Nicolae: ”Doream să construim o sală nouă de fitness”

Inclusiv o parte din mobilier este cumpărat pe banii celor din DDB Spania care au dorit să ajute și o alta parte pe banii unei familii de mare suflet care sponsorizează Dinamo în ultimii ani și care iubește acest club necondiționat. Sunt încă multe de facut la Saftica.

Doream să construim o sală nouă de fitness pe structură ușoară, de 200 mp care urma să fie gata în toamnă, să montăm sisteme de aer condiționat în toate camerele, acum nu se poate sta în cantonament la Săftica din cauza temperaturilor de afară și se cheltuie bani pe hotel.

Totodată urma să dotăm, cu ajutorul membrilor DDB Brașov cu LED-uri TV de ultimă generație, toate camerele jucătorilor și staff-ului având în vedere că acum, la Saftica, toate camerele sunt dotate cu niște televizoare care pot sa fie maximum monitoare TV”, a spus Mario Nicolae, pentru Digi Sport.

Iuliu Mureșan: ”Lucrarea este în proporție de 95% terminată”

Întrebat după meciul dintre Dinamo și Academica Clinceni despre situația bazei de la Săftica, aflată în plin proces de renovare, Mureșan a dezvăluit că lucrarea este aproape terminată. Bucătăria, sala de mese și vestiarele au fost deja renovate, astfel că au rămas mici detalii de pus la punct.

„La Săftica, problemele sunt cele mai multe rezolvate. Vrem să mai facem o sală, să mărim un spațiu. Sunt foarte mulți dinamoviști cu firme care ajută, se poate sta în cantonament la Săftica, s-a terminat bucătăria, sala de mese, spațiul pentru antrenori, vestiarele s-au renovat, mai sunt niște lucruri. Lucrarea este în proporție de 95% terminată”, a spus Mureșan.

Etichete: dinamo , iuliu muresan , mario nicolae


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice

Un judecător din India i-a respins plângerea unei femei care a spus că soțul ei a forțat-o să aibă relații intime „nenaturale”, întrucât, potrivit legii indiene, nu este ilegal ca un soț să-și oblige soția să întrețină acte sexuale.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

Foto ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Foto E gata, FCSB l-a ratat! Camerele l-au surprins chiar înainte să plece la noua echipă

Marius Șumudică a reacționat, după ce Dan Șucu l-a ales pe Mircea Lucescu

Radu Drăgușin, OUT de la Tottenham? Ce a apărut în presa britanică, după al 6-lea meci uitat pe bancă

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Andrea Compagno, atac la adresa lui MM Stoica: ”Nu știu cine este acest personaj. Mi-a părut puțin ciudat”

Cum poate CFR Cluj să câștige aproape un milion de euro în mai puțin de o lună fără să facă nimic

Împușcată mortal în plină stradă, la 21 de ani, alături de iubit! Autoritățile au făcut o descoperire care schimbă totul

”Zero!”. Ce lovitură: visul Simonei Halep, ”spulberat”!

Citeşte şi

Exclusiv Florin Bratu nu mai crede în salvarea de la retrogradare a lui Dinamo!

Prime duble la ”U” Cluj! Ce promisiuni li s-au făcut jucătorilor lui Ioan Ovidiu Sabău

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Creatura nemaivăzută descoperită într-o peșteră: Are colți ascuțiți ca lamele și solzi puternic crestați pe burtă citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Loredana Groza, fabuloasă într-o salopetă ultra mulată, la 52 de ani. Fanii: „Te-ai născut să fii grozavă!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Loredana Groza, fabuloasă într-o salopetă ultra mulată, la 52 de ani. Fanii: „Te-ai născut să fii grozavă!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”