Exclusiv Cum şi-a marcat Niculescu teritoriul + De ce şi-a călcat Negoiţă pe inimă şi l-a adus pe Clau-Gol la Dinamo

25.09.2018, 18:40
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

La cum s-au desfăşurat lucrurile în ultimele zile, probabil că Florin Bratu ar fi fost şi acum antrenor la Dinamo dacă nu dădea declaraţiile despre Dan Nistor şi punea, astfel, în pericol un bun al clubului. Un jucător pe care în urmă cu o lună avea pe masă o ofertă de 700.000 de euro, care mai are contract cel puţin doi ani cu echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare. "Câinii roşii" l-au numit, în fine, pe Claudiu Niculescu, cel care de-a lungul anilor a fost în mai mult rânduri pe punctul de a prelua echipa. Dar până la semnarea produsă duminică seară a fost o adevărată telenovelă.

Mişcarea pare logică pentru toată lumea, deoarece Niculescu este un dinamovist recunoscut, are deja şi experienţă şi două trofee câştigate cu Voluntari. Numai că acum, când era cel mai simplu de pus, Negoiţă a trebuit să treacă peste afrontul de astă-iarnă, atunci când antrenorul a dovedit multă personalitate şi s-a ridicat de la masa negocierilor, lăsându-l cu ochii în soare de omul de afaceri.

Niculescu s-a enervat şi l-a lăsat pe Negoiţă vorbind singur

La momentul respectiv, echipele Dinamo şi Voluntari plus Claudiu Niculescu erau înţeleşi pentru mutarea lui tehnicianului la echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare. Numai că Negoiţă n-a fost de acord să cheltuie niciun euro în plus în afara contractului antrenorului. În ciuda faptului că Dinamo insista să ia un "principal" aflat sub contract cu altă echipă şi care avea şi clauză de reziliere, 30.000 de euro!

Nervos, Niculescu, care se afla pentru a treia oară în negocieri cu Negoiţă, i-a spus patronului că dacă vreodată îl mai vrea antrenor să se gândească foarte bine dacă îşi doreşte asta şi îl mai caute doar cu o ofertă serioasă! Că el s-a săturat de astfel de discuţii.

Acum, când la Dinamo s-a luat în calcul despărţirea de Florin Bratu, Claudiu Niculescu a fost trecut pe lista scurtă de colaboratorii patronului lui Dinamo. Numai că Negoiţă nu uitase ce s-a întâmplat la ultimele negocieri şi nu voia în ruptul capului să-şi calce orgoliul în picioare şi să apeleze din nou la Clau-Gol.

Tocmai de aceea s-a discutat prima dată cu Flavius Stocian, apoi cu Edi Iordănescu, iar varianta Dan Alexa a fost timp de cateva ore o variantă importantă. Cum toate au căzut rând pe rând, s-a luat legătura şi cu Claudiu Niculescu.

Ionel Dănciulescu i-a urat "baftă" lui Claudiu Niculescu, înainte de debutul acestuia din urmă pe banca lui Dinamo.

Deşi şi-a dat demisia, Ionel Dănciulescu l-a asigurat pe Claudiu Niculescu de tot sprijinul lui. "Baftă multă, prietene! Îţi sunt alături, ca întotdeauna", a scris Dănciulescu pe reţelele de socializare. 

Etichete: claudiu niculescu , ionut negoita , edi iordanescu dinamo , niculescu negocieri dinamo


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Galerie Foto FCSB a mutat petrecerea de titlu la baza din Berceni! Cum au fost primiți noii campioni ai României

Exclusiv Capitol închis! Gigi Becali a renunțat complet la transferul pe care îl anunța ca și făcut la FCSB

Exclusiv Gabi Balint a vrut să facă gluma serii după ce FCSB a câștigat titlul și nu a realizat gafa comisă

Citeşte şi

Video Schumacher și Niculescu, reacții dure după Mioveni - Șelimbăr 0-0: ”Nu mi-a plăcut absolut nimic!” / ”E greu!”

Video Claudiu Niculescu și Andrei Prepeliță, reacții dure după FC Buzău - Șelimbăr 0-0

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”