Cristi Balaj și Dan Petrescu / Foto: Colaj Digi Sport

Dan Petrescu, dat de gol! Reacția lui Cristi Balaj după FCSB - CFR Cluj 1-0

articol scris de Digi Sport
15.05.2023, 16:55
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

CFR Cluj, campioana României în ultimele cinci sezoane, nu mai are șanse la trofeu în actuala ediție a SuperLigii, după eșecul cu FCSB, scor 0-1, în etapa cu numărul opt din play-off.

Cristi Balaj: "E o minune ce s-a realizat în acest sezon"

CFR Cluj ocupă locul trei în play-off, la 8 puncte de Farul și la 7 puncte de FCSB. Singurul obiectiv rămas pentru CFR Cluj este să-și asigure locul trei, care poate oferi calificarea în preliminariile Conference League.

Cristi Balaj (51 de ani), președintele CFR-ului, a declarat că echipa a realizat "o minune" în acest sezon, în condițiile în care obiectivul major al clubului a fost reducerea cheltuielilor și a datoriilor.

Fostul arbitru FIFA a spus că strategia lui Dan Petrescu pentru meciul cu FCSB a fost să joace la 0-0, așa cum a simțit și Florinel Coman pe teren.

"Este măreț ce s-a realizat. E foarte greu să ridici ștacheta atât de sus, să obții locul întâi și să menții ștacheta. Noi am fost preocupați în paralel de reducerea masivă a cheltuielilor, cu achitarea unor datorii. E o povară financiară care nu e ușor de gestionat. Am fost preocupați și cu întinerirea lotului.

Din păcate, am avut multe accidentări în acest sezon, ca niciodată aș putea spune. A fost foarte greu de gestionat acest play-off. Deac, Manea, a trebuit să-l forțăm pe Krasniqi, deși are o leziune fibrilară. Dacă am fost în situația de a băga un jucător accidentat în teren, și în etapa asta, și în etapa trecută, stăm destul de slab în privința lotului.

Eu zic că e o minune și ce s-a realizat până acum. Am intrat în play-off la un punct de echipa de pe primul loc, Farul Constanța. Să nu vă imaginați că n-am observat că am primit mai multe goluri față de sezoanele precedente.

Cu toate accidentările, cu toate jocurile în plus pe care le-am avut față de adversarii noștri, au apărut greșeli majore de arbitraj în foarte multe etape. În 16 ani de arbitraj, nu s-a întâmplat ca o echipă să aibă atât de multe greșeli de arbitraj împotriva ei, în tot fotbalul românesc.

N-am discutat cu Dan Petrescu, dar se pare că a vrut să ducă meciul spre 0-0 cât mai mult, iar în repriza a doua să-i introducă pe Janga și Bîrligea. A fost un meci sărac în ocazii, miza și tensiunea a fost foarte mare.

Nu cred că e o problemă între jucători și Dan Petrescu. Legat de tactică, mi-e greu să vorbesc și m-aș hazarda. Nu controlez subiectul (n.r. – legat de situația lui Yuri)", a spus Cristi Balaj, pentru Fanatik.

Cristi Balaj: "Cred că domnul Varga va continua"

Președintele de la CFR Cluj anticipează că antrenorul Dan Petrescu și finanțatorul Ioan Varga vor continua să facă echipă în Gruia.

"Să se termine campionatul... domnul Varga și-a exprimat dorința să continue cu Dan Petrescu. La cum îl cunosc, cred că domnul Varga va continua. Pot să înțeleg cât de mare e supărarea când a văzut fazele de la meciul cu Craiova, judecate în dezavantajul CFR-ului", a mai spus Cristi Balaj, pentru sursa citată.

VIDEO Rezumatul meciului FCSB - CFR Cluj 1-0

Clasamentul în play-off-ul SuperLigii, cu două etape rămase până la final

Etichete: liga 1 , cfr cluj , dan petrescu , balaj , superliga , cristi balaj , fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani

O olandeză de 28 de ani, sănătoasă din punct de vedere fizic, a decis să fie eutanasiată, pentru că - spune ea - nu mai poate lupta cu depresia, autismul și cu tulburarea Borderline.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Imediat după Bayern - Real Madrid, antrenorul a spus ”DA”! Contract până în 2027

Video Ce reacție a avut Florentino Perez, după golul de 2-2 marcat de Vinicius

”Situația este acum foarte clară”. Concluziile lui Thomas Tuchel, după Bayern - Real Madrid 2-2

Exclusiv Decizia luată de Rapid, după gestul făcut de Ermal Kasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț

Citeşte şi

Obiectivele imediate trasate lui Dan Petrescu. ”Va fi directorul echipei”

Victor Becali a spus care sunt șansele ca FCSB să ajungă în Champions League

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Situație ”explozivă” la națională înainte de EURO 2024! Jucătorul român riscă să rateze turneul final din Germania citeşte ştirea pe Prosport.ro

Dramă pentru spanioli în miezul nopții. Ce a pățit Rafael Nadal la Madrid citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”