Dan Petrescu a fost ca un leu în cușcă pe toată durata partidei CFR - Viitorul 0-1, din Supercupa României 2019, sâmbătă, 6 iulie 2009

Dan Petrescu i-a spus lui Ianis Hagi ce echipă să aleagă. ”Au câte 20.000 de fani la antrenamente! Am vorbit cu el”

07.07.2019, 10:28
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Petrolul - Oțelul, duminică, 15:30, DGS 1

VIDEO CFR Cluj - Viitorul 0-1 | Ianis Hagi (20 de ani) nu a făcut parte din lotul grupării din Ovidiu pentru Supercupa României 2019, fiind acum cu gândul la viitoarea destinație, chiar dacă aceasta nu este încă definitivată. De altfel, Hagi jr a și spus că nu a jucat în partida de sâmbătă seară, de la Ploiești, de frica unei accidentări.

După meci, Dan Petrescu, tehnicianul campioanei, a vorbit pe marginea interesului pe care Spartak Moscova i l-a arătat lui Ianis Hagi, după cum și digisport.ro a relatat pe larg ieri. ”Bursucul” a spus că ”decarul” naționalei României U21 ar face o alegere foarte bună și că i-a recomandat personal să se ducă la Moscova.

”Eu i-am recomandat, dacă e Spartak şi într-adevăr îl vrea şi îi oferă ce îi trebuie, să meargă pentru că e cea mai iubită echipă din Rusia. Au și câte 20.000 de suporteri la antrenamente, câteodată. Fanii celor de la Spartak sunt incredibili, mai ales că este o echipă care vrea mereu să ia campionatul”, a spus Petrescu, la conferința de presă.

Fostul mare internațional român a precizat că nu știe cu exactitate ce oferte clare are Ianis, dar că Spartak ar fi u pas înainte pentru el. ”Dacă sunt într-adevăr şi Barcelona, şi Bayern, normal că ar fi bine să meargă la una din aceste echipe!

Dar, în acelaşi timp, dacă Spartak îl vrea şi nu are altă ofertă mai bună, nu ar fi rău pentru Ianis să se ducă la Moscvova. Va progresa acolo”, a mai spus Dan Petrescu.

Dan Petrescu îl vede pe Ianis Hagi în Rusia, Mircea Lucescu, nu!

Mircea Lucescu, fostul antrenor al lui Zenit, susține că locul lui Ianis Hagi nu este în fotbalul din Rusia, asta după ce rușii au susținut că internaționalul român a ajuns la un acord cu Spartak Moscova.

"Pentru Ianis am venit, voiam să-l văd și pe el. Nu știu unde pleacă Ianis, vorbiți cu tatăl lui. În niciun caz nu-l văd în Rusia. Nu e pentru Rusia, e foarte greu acolo", a spus Mircea Lucescu, la finalul Supercupei.

Rușii au anunțat transferul lui Ianis Hagi la Spartak Moscova

Spartak Moscova se află în pole-position pentru achiziționarea lui Ianis Hagi. Acesta a fost anunțul făcut de spartakworld.ru.

”Potrivit informațiilor, Spartak a ajuns la o înțelegere verbală pentru transferul jucătorului de 20 de ani, fiul faimosului Gheorghe Hagi. Părțile au dat mâna înainte de Campionatul European U21, iar jucătorul a primit foarte multe oferte și din partea altor cluburi. Deocamdată, transferul spre Spartak stagnează”, au scris rușii.

Ce a spus Ianis Hagi, după Supercupa României 2019. ”Nu contează banii!”

”Eu sunt pregătit de orice, oriunde. Important este ca echipa să mă dorească foarte mult. Cel mai bine ar fi să merg la o echipă care știu că mă dorește cel mai mult și știu că voi juca.

Vreau să merg acolo unde șțiu că toți din club mă doresc. Am suportul clubului să nu alegem cea mai mare ofertă financiară, ci pe aceea unde voi putea să joc. Am toată cariera în față și îmi doresc să joc și să mă dezvolt ca fotbalist”, a anunțat Ianis Hagi.

Etichete: gica hagi , dan petrescu , ianis hagi , cfr cluj viitorul , supercupa romaniei 2019 , ianis hagi spartak moscova , oferte inais hagi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare

La aproape 60 după comiterea unei crime brutale, poliția l-a găsit și arestat pe autor datorită tehnicilor criminalistice de ultimă generație.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

NE-BU-NI-E! O echipă din liga secundă a marcat în minutul 90+9, a câștigat Cupa și va juca în Europa League

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ioan Ovidiu Sabău a spus lucrurilor pe nume, după ”U” Cluj - Dinamo

Daniel Popa a explicat gestul ciudat după golul marcat cu Dinamo

Reacția lui Zeljko Kopic, după ce Dinamo a ratat victoria cu ”U” Cluj: ”Aceeași poveste în fiecare săptămână”

Foto Clasamentul din play-out, după ”U” Cluj - Dinamo: ”Câinii roșii” au urcat pe loc de baraj. Programul meciurilor rămase

Citeşte şi

Exclusiv Pe urmele lui Liverpool! Dan Petrescu a ordonat, Ioan Varga a executat. Investiție de 100.000 de euro

Foto Dan Petrescu a reînceput treaba la CFR Cluj, soția, Adriana, a plecat la mii de kilometri. Cine a însoțit-o

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWMike Myers, greu de recunoscut la 60 de ani. Interpretul lui Austin Powers a renunțat să-și mai vopsească părul

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”