Dan Petrescu, în meciul Gaz Metan Mediaș - CFR Cluj / Foto: captură Digi Sport

Video Exclusiv Dan Petrescu, "pus la zid", pentru că l-a schimbat pe Fica după jumătate de minut: "E record, n-am văzut aşa ceva"

09.03.2020, 21:53
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Gaz Metan Mediaș - CFR Cluj | Dan Petrescu a fost pus la zid de oamenii din fotbal după gestul făcut în meciul cu Gaz Metan Mediaș, când l-a schjmbat pe Alin Răzvan Fica după mai puțin de jumătate de minut. Antrenorul campioanei a fost criticat de oamenii de fotbal.

"Ce s-a întâmplat? S-a întâmplat faptul că Dan Petrescu a respectat regulamentul, dar nu l-a respectat pe jucător. Cam asta e concluzia mea. Poate fi considerat şi aşa (n.r.: mesaj de dispreţ către FRF), dar eu mă gândresc la copilul ăla, care şi-a pus tricoul pe el", a spus Gabi Balint, fost coleg cu Petrescu la Steaua și echipa națională a României.

Ion Crăciunescu a fost chiar ironic. Fostul mare arbitru internațional susține că Petrescu trebuia măcar să-l pună pe Fica să joace mai aproape de banca de rezerve.

"Eu cred că este un record în materie de schimbare, n-am văzut aşa ceva în campionatul nostru. După părerea mea, pentru copilul ăsta, nu e bine sub nicio formă, pentru că te aştepţi şi tu măcar să atingă mingea. Cel puţin, trebuia să-l folosească aici, în margine, dacă tot ştia că-l schimbă. Mai mult a traversat terenul, săracul, decât a jucat. A venit din partea cealaltă", a precizat Ion Crăciunescu, la Fotbal Club.

Nici Narcis Răducan n-a fost de acord cu decizia lui Petrescu.

"E o formă de protest care nu poate fi aprobată de toată lumea. Chiar dacă sunt mulţi microbişti de acord cu Petrescu, legat de această regulă, cu toată pedagogia din lume, nu poţi să-i explici acelui băiat că trebuie să joace 20 de secunde. Dacă era miercuri meci de Cupă, puteai să-i spui că-l scoţi acum şi miercuri va juca titular. Dar nu mai există posibilitatea asta la CFR şi, în concluzie, el va fi afectat", a explicat Narcis Răducan.

VIDEO cu discuția din studioul Fotbal Club:

Dan Petrescu l-a schimbat pe Fica după jumătate de minut, ca protest față de "regula U21"

În direct la Digi Sport, Dan Petrescu a oferit gestul campionatului, dacă avem în vedere greutatea sa. Nici bine nu a început meciul Gaz Metan Mediaș - CFR Cluj, că antrenorul campioanei a și făcut prima schimbare.

După numai 24 de secunde de joc, arbitrul de rezervă a arătat tabela pentru schimbare, iar cel care a ieșit a fost mijlocașul de 18 ani, Alin Răzvan Fica.

Dan Petrescu este un vehement critic al regulamentului care obligă echipele din Liga 1 să folosească titulari doi jucători care sunt eligibili pentru naționala U21 a României.

Etichete: cfr cluj , ion craciunescu , narcis raducan , dan petrescu , gabi balint , alin razvan fica


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Faza de la FCSB - Farul care l-a enervat pe Ion Crăciunescu. ”Îmi spui mie că nu se dă roșu? Să ne lase”

Căpitanul lui Manchester United a reacționat, după ce a fost pus pe lista de transferuri

E gata să plece din Superliga și negociază cu o echipă din Liga 3

Video A pierdut primele OPT game-uri ale meciului și nimeni nu se aștepta la ce a urmat

Citeşte şi

Exclusiv ”Ancelotti e numărul 1. L-a depășit pe Guardiola” / ”Am văzut pasa anului”. Concluziile serii după magicul Bayern - Real 2-2

Obiectivele imediate trasate lui Dan Petrescu. ”Va fi directorul echipei”

PEROZDemi Rose, seducătoare într-un costum de baie din perle. Imaginile de pe iahtul de lux i-au cucerit pe fani: „Ne amețești”

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Situație ”explozivă” la națională înainte de EURO 2024! Jucătorul român riscă să rateze turneul final din Germania citeşte ştirea pe Prosport.ro

Șumudică, lovitură de proporții! "Nu merg la Rapid. Altă echipă din România mă vrea, numărul meu este 0726..." citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM CRBL, declarații neașteptate după divorțul de Elena: „E bine ca bărbat singur!” În ce relații au rămas după separare

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

CRBL, declarații neașteptate după divorțul de Elena: „E bine ca bărbat singur!” În ce relații au rămas după separare

Digi World

Vrei să-ți păstrezi creierul sănătos? Iată ce ar trebui să incluzi în dietă, potrivit unui nou studiu

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă