Dănut Lupu / Foto: Digi Sport

Dănuț Lupu, "săgeată" către Iuliu Mureșan: "Dacă îmi dă Becali 5.000 de euro, și eu sunt stelist!". Cine ar trebui să-i ia locul

articol scris de Digi Sport
01.11.2021, 13:03
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Iuliu Mureșan a devenit la începutul lui iulie noul director executiv al lui Dinamo, însă nu toată lumea privește cu ochi buni faptul că fostul președinte al lui CFR Cluj conduce acum gruparea din Ștefan cel Mare.

Unul dintre cei care nu sunt de acord cu funcția lui Mureșan la "câinii roșii" este Dănuț Lupu, fostul mare mijlocaș al lui Dinamo. Acesta l-a mai criticat recent pe actualul conducător, pentru încercarea de a-l coopta pe Florin Răducioiu în staff-ul alb-roșilor.

Dănuț Lupu, "săgeată" către Iuliu Mureșan: "Dacă îmi dă Becali 5.000 de euro, și eu sunt stelist!". Cine ar trebui să-i ia locul

Lupu consideră că în funcția lui Mureșan ar trebui să se afle o persoană legată de Dinamo, care să fie în primul rând suporter adevărat al echipei.

„Eu când am spus că în locul domnului Iuliu Mureșan putea să fie oricare alt dinamovist. Dar ce face dânsul putea face oricine. Și Augustin, și … Acei bani pe care-i încasează putea să-i ia un dinamovist, nu unul care n-are nicio treabă cu Dinamo.

Și eu dacă mă duc acum la Steaua și-mi dă Gigi Becali 5.000 de euro, și eu sunt stelist. Fiecare se uită la buzunarul lui. Să fim serioși”, a spus Lupu, pentru Pro X.

Dănuț Lupu, reacție furibundă la adresa conducerii lui Dinamo: ”Să vă intre bine în cap la toți!”

Dănuț Lupu, fostul mare jucător al ”câinilor”, este de părere că Florin Răducioiu nu are de gând să meargă la Dinamo, iar acesta a fost de fapt motivul pentru care i-a mai cerut puțin timp de gândire lui Iuliu Mureșan.

Lupu consideră că, în orice caz, fostul mare fotbalist nu ar avea oricum ce să facă la gruparea din Ștefan cel Mare, aflată în insolvență, iar singurul motiv pentru care Dinamo îl așteaptă pe Răducioiu este să se folosească de imagine sa.

Pe mine nu m-a căutat nimeni. Nu sunt dinamovist adevărat. Am jucat și pe la Rapid, nu? Glumesc! Și chiar dacă mă căutau, totuși ce pot să fac eu acum concret la Dinamo? Nimic!

Același lucru s-a întâmplat și cu Daciulescu și Marius Niculae. Îi aduci ca să ce? Sau pe marele Răducioiu, ce îl poți pune să facă acum în club? Ce putere de decizie ar putea să aibă el în situația în care Dinamo este în insolvență? Îl aduci pe Florin Răducioiu ca să stea cu Mircea Rednic pe bancă și să plimbe foaia de joc cu schimbările pe la al patrulea arbitru?

Îl aduci pe marele Florin Răducioiu să îți stea în timpul săptămânii bibelou în club, iar apoi să îl mai pui pe la meciuri să ridice tabela cu schimbările? Iar tu, Iuliu Mureșan, te miri de ce nu vă dă Răducioiu un răspuns? Hai să fim serioși!

Dacă voi credeți că o să vă puteți folosi de imaginea unor jucători, vă înșelați. Și știți de ce? Pentru că la Dinamo, acolo unde voi lucrați acum, niciun fost mare jucător al acestei echipe nu are numele mai mare și mai important față de numele clubului Dinamo. Așa să vă intre bine în cap la toți”, a declarat Dănuț Lupu pentru ProSport.

Etichete: dinamo , iuliu muresan , danut lupu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice

Un judecător din India i-a respins plângerea unei femei care a spus că soțul ei a forțat-o să aibă relații intime „nenaturale”, întrucât, potrivit legii indiene, nu este ilegal ca un soț să-și oblige soția să întrețină acte sexuale.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Foto E gata, FCSB l-a ratat! Camerele l-au surprins chiar înainte să plece la noua echipă

Marius Șumudică a reacționat, după ce Dan Șucu l-a ales pe Mircea Lucescu

Radu Drăgușin, OUT de la Tottenham? Ce a apărut în presa britanică, după al 6-lea meci uitat pe bancă

Dorit de FCSB, Rafa Mujica a ales și urmează să semneze: transfer de 10 milioane de euro și salariu uriaș

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a spus Dan Șucu, după ce a fost întrebat despre întâlnirea decisivă cu Mircea Lucescu și cu George Copos

Foto De la trotinetă, la un bolid de 200.000 de euro. David Popovici, proprietarul unei mașini ”feroce”

Cum arată echipa etapei a 8-a din play-off-ul și play-out-ul SuperLigii + Antrenorul rundei

Andrea Compagno, atac la adresa lui MM Stoica: ”Nu știu cine este acest personaj. Mi-a părut puțin ciudat”

Citeşte şi

Exclusiv Florin Bratu nu mai crede în salvarea de la retrogradare a lui Dinamo!

Prime duble la ”U” Cluj! Ce promisiuni li s-au făcut jucătorilor lui Ioan Ovidiu Sabău

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Creatura nemaivăzută descoperită într-o peșteră: Are colți ascuțiți ca lamele și solzi puternic crestați pe burtă citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Loredana Groza, fabuloasă într-o salopetă ultra mulată, la 52 de ani. Fanii: „Te-ai născut să fii grozavă!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Loredana Groza, fabuloasă într-o salopetă ultra mulată, la 52 de ani. Fanii: „Te-ai născut să fii grozavă!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”