Marius Croitoru, antrenorul lui U Craiova 1948 / Foto: Captură Digi Sport

Decizia cu care Marius Croitoru l-a enervat pe Adrian Mititelu

articol scris de Digi Sport
18.09.2022, 14:30
  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

U Craiova 1948 a pierdut partida cu FC Voluntari, 0-1, și, după 11 etape, ocupă doar locul 8, cu 14 puncte.

În condițiile în care obiectivul oltenilor este clar, accederea în play-off, rezultatele trupei pregătite de Marius Croitoru (41 de ani) îl nemulțumesc pe patronul echipei Adrian Mititelu. În plus, acesta s-a supărat pe antrenorul său din cauza unei decizii luate la meciul cu FC Voluntari.

Marius Croitoru l-a supărat pe Adrian Mititelu

Mai exact, Croitoru știa că este posibil ca Gabi Iancu să nu reziste prea mult timp pe gazon, ceea ce s-a și întâmplat, fiind schimbat în minutul 3, însă nu a avut pe bancă niciun atacant, în condițiile în care Vladislav Blănuță, apt de joc, a fost lăsat în afara lotului, susține Prosport. Atacantul moldovean a fost transferat în această vară.

Antrenorul lui U Craiova 1948 a preferat să-l introducă pe Ricardo Grigore în locului lui Iancu și să schimbe sistemul de joc.

Am vorbit dinainte cu ei, am spus că voi schimba sistemul. Știam de la început că Iancu are o problemă, el a încercat, a făcut încălzirea. Îmi pare rău că s-a accidentat”, a spus Marius Croitoru, după duelul cu FC Voluntari.

Adrian Mititelu a transmis că răbdarea nu este punctul forte al oltenilor

Eu, deocamdată, sunt alături de Marius Croitoru. Îi acord credit, dar să știți că răbdarea asta, la Craiova, e greu de menținut. Frustrarea e uriașă. Nu cred că am putea să acceptăm foarte ușor ratarea calificării în play-off.

Eu îl apreciez pe Marius, el știe foarte bine câtă răbdare avem noi. Eu am vreo 18 ani de când tot aștept, nu cred că a existat om mai răbdător decât mine în fotbal. Știți cum e la fotbal, contează rezultatele.

În acest moment, nu e vreo problemă pe care să i-o reproșez lui Marius, dar avem un obiectiv și la ora asta suntem în afara obiectivului, dar jocul ne ajută ca perspectivă și ca speranță, dar avem nevoie de puncte. Nu cred că plecarea lui Compagno face ca obiectivul nostru să fie în pericol.

Noi avem un lot de primele șase, avem buget de primele șase, avem condiții de primele șase, despre antrenor toată lumea spune că e bun, avem stadion de primele șase. Eu zic că avem toate condițiile.

Astăzi, dacă jucam cu un atacant în prima repriză, aveam șanse să câștigăm meciul. Nu contest alegerile lui Marius, e o remarcă. Avem doi atacanți în lotul echipei și ambii puteau juca în locul lui Iancu. Bauza va crea alți golgheteri în toamna asta”, a declarat Adrian Mititelu, la Fotbal Club, de la Digi Sport, la finalul meciului cu FC Voluntari.

Etichete: adrian mititelu , marius croitoru , antrenor u craiova 1948 , vladislav blanuta


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea nord-irlandeză Bushmills, în primele ore ale dimineţii de duminică. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit ţintuit de un gard, cu un cui în fiecare mână, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Un nou bluff marca Gigi Becali! Cum arată primul 11 al FCSB-ului la meciul cu Universitatea Craiova

Video Haosul de la FCU Craiova continuă! Și-a făcut praf toți colegii, după eșecul cu UTA: "Jalnici!"

Mircea Rednic a amenințat-o pe Dinamo, după ce UTA Arad a câștigat play-out-ul

Cornel Șfaițer a reacționat imediat după acuzațiile de blat! ”Rușine să vă fie” s-a auzit din tribune

Citeşte şi

Fostul mare atacant din echipa lui Adrian Mititelu nu înțelege de ce FCU Craiova e la ”subsol”: ”Nu pot să-mi explic!”

Video Adrian Mititelu junior a intrat în vestiar după FCU Craiova - ”U” Cluj

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”